Infrarood combi sauna

Ontdek de ultieme ontspanning met de infrarood sauna van X-Trend

Ervaar het beste van twee werelden met onze hoogwaardige infrarood sauna die de voordelen van een traditionele sauna en moderne infraroodtechnologie combineert.

Onze infrarood sauna is perfect voor mensen die op zoek zijn naar diepe ontspanning en verjonging op één plek.

Vul nu ons formulier in voor deskundig advies en ontdek meer over onze prijzen, modellen en opties.


Infrarood Combi Sauna
Infrarood Combi Sauna

Bent u op zoek naar een sauna die infrarood technologie combineert met een traditionele sauna-ervaring?

De infrarood sauna van X-Trend biedt beide voor ultieme ontspanning en gezondheidsvoordelen.

Verschillende maten en modellen beschikbaar.

Neem contact met ons op voor de beste prijs.


Infrarood Combisauna: 6 Redenen om voor traditionele sauna’s te kiezen

Bij X-Trend zijn we ervan overtuigd dat onze infrarood sauna de beste keuze is voor mensen die vanuit hun eigen huis of bedrijf willen genieten van de voordelen van een sauna.

In tegenstelling tot traditionele sauna’s, die gebruik maken van stoom of hete stenen om warmte te creëren, maken onze infrarood sauna’s gebruik van infraroodtechnologie om het lichaam rechtstreeks te verwarmen, wat een reeks gezondheidsvoordelen biedt zonder het ongemak en de kosten van traditionele sauna’s.

Dus waarom zou u kiezen voor een infrarood sauna in plaats van een traditionele sauna?

Hier zijn zes redenen om te overwegen:

Snellere verwarming

Een van de grootste voordelen van een infrarood sauna is de snelle opwarmtijd.

In tegenstelling tot traditionele sauna’s, die soms wel een uur nodig hebben om hun maximale temperatuur te bereiken, hebben onze infrarood combi sauna’s meestal maar een paar minuten nodig om hun piekwarmte te bereiken.

Dat betekent dat u kunt genieten van de voordelen van een sauna zonder lang te hoeven wachten.

Lagere temperaturen

Een ander voordeel van onze infrarood sauna’s is dat ze op een lagere temperatuur werken dan traditionele sauna’s.

Terwijl traditionele sauna’s vaak temperaturen bereiken van 80-100 graden Celsius, werken onze infrarood sauna’s meestal op ongeveer 60-70 graden Celsius.

Dit betekent dat u kunt genieten van de gezondheidsvoordelen van een sauna zonder uw lichaam extra te belasten.

Beter voor uw huid | infrarood combi sauna

Onze infrarood sauna’s zijn niet alleen minder heet en comfortabeler dan traditionele sauna’s, maar ook beter voor uw huid.

De infraroodstralen in onze sauna’s dringen diep door in de huid en helpen het lichaam te ontgiften en rimpels en andere tekenen van veroudering te verminderen.

Daarnaast kan de gecontroleerde warmte van onze sauna’s helpen om de elasticiteit van de huid te verbeteren en cellulitis te verminderen.

Grotere voordelen voor de gezondheid

Als het gaat om het verbeteren van uw gezondheid, bieden onze infrarood sauna’s een schat aan voordelen.

Omdat ze het lichaam rechtstreeks verwarmen, kunnen de infraroodstralen in onze sauna’s helpen de bloedsomloop te verbeteren, de bloeddruk te verlagen en het immuunsysteem te stimuleren.

Ze kunnen ook ontstekingen helpen verminderen en ontspanning bevorderen, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor mensen die te maken hebben met chronische pijn of stress.

Kosteneffectief

Als u op zoek bent naar een betaalbare manier om van de voordelen van een sauna te genieten, dan zijn onze infrarood sauna’s een uitstekende keuze.

Omdat ze op een lagere temperatuur werken en minder energie verbruiken dan traditionele sauna’s, zijn onze sauna’s veel kosteneffectiever in gebruik en onderhoud, waardoor ze een geweldige investering zijn voor mensen met een beperkt budget.

Veelzijdig | infrarood combi sauna

Tot slot zijn onze infrarood sauna’s ongelooflijk veelzijdig en kunnen ze voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt.

Of u nu wilt ontspannen na een lange dag, de gezondheid van uw huid wilt verbeteren of uw immuunsysteem een boost wilt geven, een infrarood sauna kan u helpen.

Bovendien zijn onze sauna’s verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze in elk huis of bedrijf passen.

 • Snellere verwarming en lagere temperatuur
 • Beter voor de gezondheid van de huid
 • Grotere algemene gezondheidsvoordelen
 • Kosteneffectief in gebruik en onderhoud
 • Veelzijdig voor verschillende doeleinden
 • Verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen

Kortom, als u op zoek bent naar een manier om te genieten van de voordelen van een sauna zonder de nadelen van traditionele sauna’s, dan is een infrarood combisauna van X-Trend de juiste keuze.

Met snellere opwarmtijden, lagere temperaturen, ongelooflijke gezondheidsvoordelen en een kosteneffectieve werking zijn onze sauna’s de perfecte aanvulling voor elk huis of bedrijf.

Dus waarom niet vandaag nog investeren in een sauna en genieten van alle voordelen van een sauna vanuit het comfort van uw eigen ruimte?

Infrarood Combi Sauna

Is een infraroodsauna gezond ?: Ervaar een gezondere levensstijl met de infrarood sauna’s van X-Trend, waarvan bewezen is dat ze helpen bij gewichtsverlies, stressverlichting, ontgifting, pijnverlichting en meer. Onze kortegolf-infraroodcabines en fullspectrumstralers geven u effectieve genezings- en herstelbehandelingen.

1 persoons infrarood sauna: X-Trend biedt compacte infraroodcabines voor particulieren of kleine appartementen. Ervaar de voordelen van een infrarood sauna met onze hoogwaardige modellen, ontworpen voor solobehandelingen.

Waarom een infrarood sauna kopen: Onze infrarood sauna’s bieden een scala aan therapeutische voordelen, waaronder een verbeterde immuniteit, verlichting van slapeloosheid en verlichting van rugpijn. Met onze diverse maten en modellen kunnen we u de perfecte oplossing bieden voor uw levensstijl.

Infrarood Sauna op Maat: Met X-Trend kan ons team infraroodcabines ontwerpen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Of het nu voor commercieel of residentieel gebruik is, we kunnen u helpen de perfecte pasvorm voor uw ruimte en budget te vinden.

Reuma infrarood sauna: Ervaar verlichting bij reuma met de infrarood sauna’s van X-Trend. Onze infraroodcabines bieden directe stralingswarmte die dieper in de huid doordringt, wat resulteert in overvloedig zweten bij lagere temperaturen. Dit leidt tot vitale voordelen zoals afvalverwijdering en calorieverbranding.

Infrarood sauna met kleurentherapie: Onze infrarood sauna’s beschikken over een reeks geavanceerde en innovatieve functies, waaronder kleurentherapie met onze infraroodcabines met volledig spectrum. Ons kleurenpalet helpt mentale en fysieke genezing te stimuleren.

Reuma en infrarood sauna: De infrarood sauna’s van X-Trend kunnen ook een effectieve behandeling bieden voor reuma door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te ondersteunen. Onze kortegolf-infraroodcabines met full-spectrumstralers worden speciaal aanbevolen voor pijnverlichting en genezing.


Infrarood Combisauna: 8 Functies die deze sauna tot een must maken

Bent u op zoek naar een ontspannende en therapeutische manier om tot rust te komen na een lange dag?

Of wilt u uw algehele gezondheid en welzijn verbeteren?

Kijk dan niet verder dan de Infrarood Combi Sauna van X-Trend.

Onze geavanceerde infraroodtechnologie biedt tal van voordelen voor lichaam en geest.

Hier zijn slechts enkele kenmerken die hem tot een must-have maken:

Dual verwarmingssysteem

Onze Infrarood Combi Sauna combineert infrarood en traditionele saunaverwarming en biedt zo het beste van twee werelden.

De infrarood warmte dringt dieper in het lichaam door, terwijl de traditionele saunawarmte de algehele temperatuur verhoogt voor een detox voor het hele lichaam.

Detoxificatie

Zweten is een natuurlijke manier voor het lichaam om gifstoffen af te voeren.

De infrarood sauna verbetert dit proces, omdat de infrarood warmte de bloedsomloop verhoogt en de poriën opent, waardoor het lichaam onzuiverheden kan afvoeren.

Pijnbestrijding

Infraroodwarmte kan diverse pijnen helpen verlichten, zoals rugpijn, nekpijn, artritis en fibromyalgie.

Het helpt ontstekingen te verminderen en verhoogt de bloedtoevoer naar de getroffen gebieden, waardoor de pijn op natuurlijke wijze wordt verlicht.

Verlies van gewicht | infrarood combi sauna

Calorieën verbranden terwijl u ontspant in een sauna klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is mogelijk met onze Infrarood Combi Sauna.

Het verhoogt de hartslag en de stofwisseling, helpt het lichaam calorieën te verbranden en helpt bij het afvallen.

Rustige slaap | infrarood combi sauna

Regelmatig gebruik van de infrarood sauna kan de slaapkwaliteit verbeteren en slapeloosheid verlichten.

De ontspannende warmte bevordert een diepe ontspanning, waardoor u rustiger kunt slapen.

Gezondheid van de huid

De infraroodwarmte kan het uiterlijk en de gezondheid van de huid verbeteren.

Het stimuleert de collageenproductie, vermindert rimpels en fijne lijntjes en kan huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis helpen verlichten.

Gemak

Onze infrarood sauna is verkrijgbaar in verschillende maten voor elk huis of elke ruimte.

Hij is ook gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor hij een gemakkelijke aanvulling is op elke wellness routine.

Kostenbesparing op lange termijn

Hoewel de aanschafkosten van een infrarood combisauna hoog lijken, kunt u op de lange termijn kosten besparen.

Het lage energieverbruik en de onderhoudsvereisten maken het een milieuvriendelijke en kosteneffectieve optie.

Investeren in een Infrarood Combi Sauna van X-Trend is een beslissing waar uw lichaam en geest jarenlang van zullen profiteren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze modellen en prijsopties.

 • Dubbel verwarmingssysteem voor optimale ontgifting
 • Vermindert pijn en bevordert natuurlijk gewichtsverlies
 • Verbetert de slaapkwaliteit en de gezondheid van de huid
 • Handig en kosteneffectief voor langdurig gebruik
Infrarood Combi Sauna

Infrarood Combi Sauna: 7 Feiten die u nog niet wist over infraroodtherapie

Hier bij X-Trend zijn we gespecialiseerd in het leveren van de beste infrarood sauna’s op de markt.

Maar wat ons onderscheidt van de concurrentie is onze geavanceerde technologie voor infrarood sauna’s.

Als infraroodtherapie nieuw voor u is, hebt u misschien vragen over hoe het werkt en welke voordelen het kan bieden.

Hier zijn zeven dingen die u misschien nog niet wist over infraroodtherapie en onze geavanceerde infrarood combisauna’s.

Infraroodtherapie wordt ondersteund door de wetenschap

Van infraroodtherapie is klinisch bewezen dat het verschillende voordelen voor de gezondheid biedt.

Infrarood sauna’s werken door gebruik te maken van infrarood licht om het lichaam direct te verwarmen, wat de bloedsomloop kan stimuleren, ontstekingen kan verminderen en het lichaam kan helpen bij het elimineren van schadelijke gifstoffen.

Het is aangetoond dat dit de algehele gezondheid en het welzijn verbetert en een reeks aandoeningen verlicht, zoals chronische pijn, huidaandoeningen en meer.

Combi Sauna’s bieden extra voordelen | infrarood combi sauna

Onze infrarood combi sauna’s gaan een stap verder door de voordelen van traditionele sauna’s te combineren met die van infraroodtherapie.

Dit betekent dat u kunt genieten van de weldadige warmte van een sauna terwijl u ook profiteert van de krachtige effecten van infrarood licht.

Het resultaat is een completere en aangenamere sauna-ervaring.

Infrarood combisauna’s passen in elke ruimte

Of u nu op zoek bent naar een kleine, compacte sauna voor uw appartement of een groter model voor uw fitnessruimte of spa thuis, wij hebben infrarood combisauna’s voor elke ruimte.

We bieden een reeks maten en stijlen die passen bij uw behoeften, of u nu een ruimtebesparend model of een luxe buitensauna nodig hebt.

U hoeft gezondheid niet op te offeren voor gemak

In tegenstelling tot veel traditionele sauna’s zijn onze infrarood combi sauna’s eenvoudig te gebruiken en kunnen ze binnen enkele minuten worden opgezet.

Ze zijn ook energiezuinig en hebben minder ruimte nodig dan traditionele sauna’s, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor elk huis of bedrijf.

En omdat onze sauna’s infrarood licht gebruiken in plaats van stoom of hete stenen, zijn ze ook beter voor uw lichaam en voelt u zich niet uitgedroogd of duizelig.

Infraroodsauna’s zijn veilig en effectief

Onze infrarood sauna’s zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, zodat u zorgeloos kunt ontspannen en genieten van uw sauna.

Onze infrarood kachels zijn ontworpen om alleen veilige, therapeutische lichtgolven uit te zenden en onze sauna’s zijn gebouwd volgens strenge veiligheidsnormen.

Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat uw sauna elke keer weer een effectieve en plezierige ervaring is.

Infraroodtherapie kan helpen bij diverse gezondheidsproblemen

Van gewichtsverlies tot pijnverlichting, de voordelen van infraroodtherapie zijn talrijk en gevarieerd.

Van infraroodtherapie is aangetoond dat het helpt bij aandoeningen zoals fibromyalgie, artritis, verzuring en reuma, en het kan ook de immuniteit verbeteren, stress en vermoeidheid verlichten en de algehele gezondheid van de huid verbeteren.

De combinatie van infrarood licht met de warmte van een traditionele sauna is een krachtig hulpmiddel om uw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Onze infrarood sauna’s zijn betaalbaar en toegankelijk

Bij X-Trend vinden we dat iedereen toegang moet hebben tot de voordelen van infraroodtherapie.

Daarom bieden we een reeks betaalbare, hoogwaardige infrarood sauna’s voor elk budget en elke behoefte.

En met onze seizoenskortingen en speciale beursaanbiedingen vindt u altijd de beste deals voor de nieuwste modellen.

 • Verbeter uw gezondheid en welzijn met de kracht van infraroodtherapie.
 • Geniet van de voordelen van zowel een traditionele sauna als infraroodtherapie met onze geavanceerde infrarood combisauna’s.
 • Kies uit een reeks maten en stijlen die passen bij elke ruimte of behoefte.
 • Vertrouw op de veiligheid en effectiviteit van onze infraroodtechnologie en veiligheidsfuncties.
 • Verlicht een reeks aandoeningen en verbeter je algehele gezondheid en welzijn bij regelmatig gebruik.
 • Profiteer van de voordelen van infraroodtherapie tegen een betaalbare prijs met onze modellen en speciale aanbiedingen.
 • Maak de slimme keuze voor uw gezondheid en welzijn en kies X-Trend voor uw infrarood sauna.

Veel gestelde vragen over de infrarood sauna van X-Trend

Als u overweegt een infrarood sauna voor uw huis of bedrijf aan te schaffen, hebt u waarschijnlijk veel vragen.

Bij X-Trend streven we ernaar onze klanten te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen over hun saunakoop.

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over onze infrarood sauna’s.

Wat is een infrarood sauna?

Een infrarood combisauna combineert de voordelen van traditionele Finse sauna’s (die droge warmte gebruiken) met de therapeutische effecten van infrarood sauna’s.

Onze infrarood sauna’s gebruiken beide soorten warmte voor een unieke en effectieve sauna-ervaring.

Hoe werkt een infrarood sauna?

Een infrarood sauna gebruikt keramische of koolstofstralers om infrarood (IR) straling uit te zenden.

Deze straling dringt door de huid en verwarmt het lichaam direct, in plaats van de lucht te verwarmen zoals in een traditionele sauna.

Dit type warmte zou een therapeutische werking op het lichaam hebben en voordelen voor de gezondheid bieden.

Wat zijn de voordelen van een infrarood sauna? | infrarood combi sauna

Enkele voordelen van een infrarood sauna zijn gewichtsverlies, verbeterde bloedsomloop, ontgifting, verlichting van stress en pijn.

Veel mensen merken ook dat ze door regelmatig gebruik van de sauna beter slapen, hun huid gezonder wordt en hun algehele gevoel van welzijn toeneemt.

Hoe lang duurt het om een infrarood sauna op te warmen?

De tijd die nodig is om een infrarood sauna op te warmen hangt af van de grootte van de sauna en de temperatuurinstelling.

Gemiddeld duurt het ongeveer 20-30 minuten voordat een infrarood sauna is opgewarmd tot de gewenste temperatuur.

Hoe heet wordt een infrarood sauna?

Een infrarood sauna heeft meestal een lagere temperatuur dan een traditionele Finse sauna.

De temperatuur in een infrarood sauna ligt meestal rond de 120-150 graden Fahrenheit, terwijl een Finse sauna temperaturen van 180-190 graden kan bereiken.

Hoe onderhoud ik mijn infrarood sauna?

Om uw infrarood sauna in goede staat te houden, is het belangrijk om hem regelmatig schoon te maken en de onderhoudsinstructies van de fabrikant op te volgen.

Dit kan betekenen dat u het interieur na elk gebruik schoonmaakt, de infrarood kachels vervangt als dat nodig is en de sauna vrij houdt van vuil.

Zijn er gezondheidsrisico’s verbonden aan het gebruik van een infrarood sauna?

Hoewel infrarood sauna’s over het algemeen als veilig worden beschouwd voor de meeste mensen, zijn er enkele gezondheidsrisico’s waar u rekening mee moet houden.

Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals hartaandoeningen, hoge bloeddruk of diabetes, moeten mogelijk een arts raadplegen voordat ze een sauna gebruiken.

Zwangere vrouwen en kinderen kunnen het gebruik van een sauna ook beter vermijden.

Het is belangrijk om altijd de instructies van de fabrikant op te volgen en uw gezond verstand te gebruiken bij het gebruik van een infrarood sauna.

Wat is een infrarood sauna?

Een infrarood combisauna is een type sauna dat zowel traditionele saunaverwarmingselementen als infraroodverwarmingstechnologie combineert. Traditionele sauna’s gebruiken een warmtebron (zoals een houtkachel of elektrische kachel) om de lucht op te warmen, die vervolgens uw lichaam verwarmt. Infrarood sauna’s daarentegen gebruiken infraroodverwarmers om uw lichaam direct te verwarmen zonder de lucht om u heen op te warmen. Door deze twee technologieën te combineren, bieden infrarood combisauna’s de voordelen van zowel traditionele als infrarood sauna’s.

Wat zijn de voordelen van een infrarood sauna?

Het gebruik van een infrarood sauna biedt verschillende voordelen, waaronder ontspanning, stressverlichting en een betere bloedsomloop. De infrarood warmte dringt dieper door in het lichaam dan traditionele sauna’s, wat resulteert in een verhoogde bloeddoorstroming en een verbeterde cardiovasculaire gezondheid. Daarnaast kan de warmte helpen bij het verlichten van spierspanning en spierpijn, waardoor het een ideale keuze is voor sporters of mensen met chronische pijnklachten. De combinatie van traditionele en infrarood sauna kan ook ontgifting bevorderen, de gezondheid van de huid verbeteren en ontstekingen verminderen.

Waarin verschilt de infrarood combi sauna van X-Trend van andere infrarood sauna’s?

X-Trend biedt hoogwaardige, aanpasbare infrarood sauna’s die zijn ontworpen met de klant in gedachten. Onze sauna’s zijn gemaakt van duurzaam Canadees hemlockhout, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en rotbestendigheid. We bieden verschillende maten en configuraties die passen bij uw ruimte en behoeften, inclusief buitenopties. Onze infraroodverwarmers zijn ontworpen met low-EMF (elektromagnetisch veld) technologie, wat betekent dat je kunt genieten van de voordelen van infraroodwarmte zonder blootstelling aan schadelijke elektromagnetische straling.


Waarom onze infrarood sauna de ultieme investering is voor uw welzijn

Bij X-Trend hebben we altijd een passie gehad voor het overbrengen van de therapeutische voordelen van infrarood sauna’s aan onze klanten.

En nu zijn we verheugd om de nieuwste toevoeging aan ons assortiment te introduceren

de infrarood combi sauna.

Deze ultramoderne sauna combineert elementen van traditionele Finse sauna’s met infraroodtechnologie, waardoor het niet alleen de meest effectieve maar ook de meest veelzijdige sauna op de markt is.

Met onze infrarood sauna geniet u van alle voordelen van een traditionele sauna

verbeterde bloedsomloop, betere cardiovasculaire gezondheid en het vrijkomen van gifstoffen – terwijl u ook de therapeutische voordelen van onze infraroodtechnologie ervaart.

Dit omvat pijnverlichting, ontspanning en een verbeterd immuunsysteem.

Bovendien is de infrarood sauna met zijn slanke design en gebruiksvriendelijke bediening een stijlvolle en praktische aanvulling voor elk huis of wellness centrum.

 • Geniet van het beste van twee werelden met onze geavanceerde infrarood sauna
 • Ervaar de ultieme ontspanning en wellness met onze krachtige infraroodtechnologie
 • Verbeter de bloedsomloop, hart en bloedvaten en het immuunsysteem
 • Verlicht pijn, stress en vermoeidheid voor een gezonder en gelukkiger lichaam

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een gezonder en gelukkiger jij?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze infrarood sauna en hoe deze uw leven kan veranderen.


Infrarood Combi Sauna