Infrarood en verkoudheid | INFO

Upgrade uw wellness routine met infrarood en koude

Op zoek naar een manier om uw wellnessregime te verbeteren?

Kijk dan niet verder dan de infrarood- en koudetherapieoplossingen van X-Trend.

Onze infrarood sauna’s en koude dompelbaden bieden een scala aan voordelen, van ontgifting en stressverlichting tot verbeterde immuniteit, gewichtsverlies en pijnbestrijding.

Vind het perfecte model en formaat voor jouw behoeften en ruimte, en profiteer van ons deskundig advies en onze scherpe prijzen.

Vul nu ons formulier in voor meer informatie.


Infrarood En Verkoudheid
Infrarood En Verkoudheid

Ben je op zoek naar een manier om de kou te verslaan?

De infrarood sauna’s van X-Trend bieden therapeutische voordelen en warmte voor iedereen.

Upgrade vandaag nog uw wellness routine in de winter.


Infrarood en verkoudheid: 7 Redenen waarom de combinatie van cryotherapie en infrarood sauna de ultieme wellness-hack is

Bij X-Trend streven we er altijd naar om onze klanten de nieuwste en meest effectieve wellnessoplossingen te bieden.

En na uitgebreid onderzoek en testen hebben we ontdekt dat het combineren van cryotherapie en infrarood sauna de ultieme wellness-hack is.

Hier zijn 7 redenen waarom:

Sneller herstel

Cryotherapie houdt in dat het lichaam wordt blootgesteld aan extreem koude temperaturen, wat helpt ontstekingen en spierpijn te verminderen.

In combinatie met de infrarood sauna, die de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer verbetert, zorgt dit voor een sneller herstel na intensieve trainingen en lichamelijke activiteiten.

Betere gezondheid van de huid

Infrarood sauna stimuleert de collageenproductie en verbetert de elasticiteit van de huid, terwijl cryotherapie helpt ontstekingen en roodheid te verminderen.

De combinatie van deze twee therapieën resulteert in een heldere, stralende en jeugdiger uitziende huid.

Diepontgiften

Infrarood sauna verhoogt de kerntemperatuur van het lichaam, waardoor de afgifte van gifstoffen en zware metalen door zweten wordt gestimuleerd.

En cryotherapie helpt bij het wegspoelen van gifstoffen door de bloedvaten te vernauwen en vervolgens te verwijden als de sessie eindigt.

Het resultaat?

Diepgaande en uitgebreide ontgifting.

Verhoogde immuniteit

Van zowel cryotherapie als infrarood sauna is aangetoond dat ze het immuunsysteem stimuleren door het aantal witte bloedcellen te verhogen en de lymfecirculatie te verbeteren.

In combinatie creëren ze een krachtige immuunversterkende werking, die u beschermt tegen seizoensgebonden ziekten en infecties.

Pijnbestrijding

Infrarood sauna helpt pijn en stijfheid te verminderen door de bloeddoorstroming te verbeteren en spierontspanning te bevorderen.

Cryotherapie helpt acute pijn te verlichten door het getroffen gebied te verdoven.

Gecombineerd bieden ze effectieve verlichting van chronische pijn zoals artritis, fibromyalgie en rugpijn.

Verlies van gewicht

Infrarood sauna helpt calorieën te verbranden door de stofwisselingssnelheid te verhogen en vetverlies te bevorderen.

En cryotherapie stimuleert bruine vetcellen, die calorieën verbranden om warmte te genereren.

Het resultaat?

Een effectieve en duurzame strategie voor gewichtsverlies.

Stressverlichting

Van zowel cryotherapie als infrarood sauna is aangetoond dat ze stress en angst verminderen door ontspanning te bevorderen en endorfine vrij te maken.

In combinatie creëren ze een diep gevoel van rust en welzijn, waardoor u beter kunt omgaan met de eisen van het dagelijks leven.

 • Ervaar de ultieme wellness hack boek vandaag nog een sessie cryotherapie en infrarood sauna bij X-Trend.
 • Verbeter het herstel van uw training, verbeter de gezondheid van uw huid, ontgift, verhoog uw immuniteit, verlicht pijn, val af en verminder stress met cryotherapie en infrarood sauna.
 • Doe mee aan de wellnessrevolutie en transformeer uw leven met X-Trend.
Infrarood En Verkoudheid

Stressverlichting met infrarood sauna therapie: Verminder uw stressniveau met onze infrarood sauna therapie. Infrarood sauna’s van X-Trend bieden therapeutische voordelen, waaronder verlichting van stress, verbeterde immuniteit en ontgifting. Onze sauna’s hebben ook functies zoals leeslampen, digitale bedieningspanelen en lichttherapie.

Therapeutische infraroodcabine: Ontspan en verjong met onze therapeutische infraroodcabine. X-Trend biedt verschillende maten en modellen sauna’s, ook voor buiten. Onze infrarood sauna’s hebben therapeutische voordelen zoals een verbeterde immuniteit, pijnverlichting en gewichtsverlies. Ontdek de positieve effecten van infraroodstraling op je lichaam.

Full spectrum infraroodcabine | Info: X-Trend’s full spectrum infraroodcabines bevatten een combinatie van IR-A, IR-B en IR-C straling. Dit resulteert in een diepere penetratie van de huid en zweten bij lagere temperaturen, wat leidt tot ontgifting en de verbranding van calorieën. Onze sauna’s worden aanbevolen voor effectieve pijnverlichting en genezing.

Eczeem en infrarood sauna: Bestrijd eczeem met de therapeutische voordelen van infrarood sauna. De infraroodcabines van X-Trend bieden verlichting bij eczeemsymptomen zoals droogheid, jeuk en roodheid. Onze sauna’s hebben functies zoals leeslampjes, digitale bedieningspanelen en lichttherapie om uw ervaring comfortabel en ontspannend te maken.

X Trend infrarood cabine: Ervaar het beste van infrarood sauna’s met de infraroodcabines van X-Trend. Onze sauna’s zijn er in verschillende modellen, ook voor buiten. X-Trend infraroodcabines bieden therapeutische voordelen zoals een verbeterde immuniteit, verlichting van stress en ontgifting. Profiteer van onze gereduceerde prijzen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen.

Beste infraroodcabine: Ontdek met X-Trend de beste infraroodcabine voor jouw behoeften. We bieden verschillende modellen en maten infrarood sauna’s, waaronder opties voor 1 persoon, 2 personen, 3 personen, 4 of meer personen, compacte en uitschuifbare cabines en buitensauna’s. Onze sauna’s zijn ontworpen om therapeutische voordelen te bieden zoals pijnverlichting, gewichtsverlies en ontgifting.

Gebruik Infrarood Sauna: Infrarood sauna’s werken met directe stralingswarmte die door het lichaam wordt opgenomen, wat leidt tot transpiratie, verwijdering van afvalstoffen en verbranding van calorieën. Met de infraroodstralingsopties korte golf (IR-A), middengolf (IR-B) en lange golf (IR-C) van X-Trend kunt u uw sauna-ervaring aanpassen aan uw behoeften. Probeer onze infrarood stoelen, infrarood ruglampen of buitensauna’s voor een nog betere ervaring.


Infrarood en verkoudheid: 9 Feiten die u nog niet wist over de gecombineerde voordelen van infrarood- en cryotherapie

Bij X-Trend geloven we in de kracht van infraroodtherapie en we weten dat de combinatie met cryotherapie tot ongelooflijke resultaten kan leiden.

In dit artikel delen we 9 feiten die je nog niet wist over de gecombineerde voordelen van infrarood en koude, en waarom je zou moeten overwegen om het toe te voegen aan je wellness routine.

Infrarood- en koudetherapie kunnen spierherstel bevorderen | Infrarood en verkoudheid

Na een training of een lange werkdag ervaren we vaak spierpijn en vermoeidheid.

Het gebruik van infrarood- en koudetherapie kan het herstelproces versnellen door ontstekingen te verminderen en de bloedtoevoer naar de spieren te verbeteren.

Het resultaat?

Een snellere hersteltijd en de mogelijkheid om onze grenzen verder te verleggen.

Infrarood- en koudetherapie kan de mentale helderheid verbeteren

Infrarood- en koudetherapie verbeteren niet alleen het fysieke welzijn, maar kunnen ook leiden tot mentale helderheid.

Blootstelling aan extreme temperaturen kan de productie van endorfine en andere feel-good chemicaliën in onze hersenen stimuleren.

Dit leidt tot een verhoogd concentratievermogen, een verbeterde stemming en een positievere kijk op het leven.

Infrarood- en koudetherapie kunnen huidaandoeningen verbeteren | Infrarood en verkoudheid

Infraroodtherapie staat erom bekend dat het de collageenproductie stimuleert, wat de elasticiteit van de huid kan verbeteren en de tekenen van veroudering kan verminderen.

Door het te combineren met koudetherapie kunnen we ook ontstekingen en roodheid in de huid verminderen, wat leidt tot een gladdere en jeugdigere teint.

Infrarood- en koudetherapie kunnen helpen bij gewichtsverlies

Infrarood sauna’s kunnen tot 600 calorieën verbranden in een sessie van 30 minuten, waardoor het een effectief hulpmiddel is bij gewichtsverlies.

Door het te combineren met cryotherapie kunnen we ook de stofwisseling verhogen en het vetverbrandingsproces versnellen.

Dat klopt, de combinatie van infrarood- en koudetherapie is een krachtcentrale voor gewichtsverlies.

Infrarood- en koudetherapie kunnen de slaapkwaliteit verbeteren

Veel mensen worstelen met slaapstoornissen, wat een negatieve invloed kan hebben op hun lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Infrarood- en koudetherapie kunnen de slaapkwaliteit verbeteren door stress te verminderen en ontspanning te bevorderen.

Een betere nachtrust kan leiden tot meer energie en algeheel welzijn.

Infrarood- en koudetherapie kunnen het immuunsysteem versterken | Infrarood en verkoudheid

Studies hebben aangetoond dat infraroodtherapie het immuunsysteem kan stimuleren, wat leidt tot een sterkere verdediging tegen ziekten en aandoeningen.

Koudetherapie daarentegen kan de bloedsomloop verhogen en de productie van witte bloedcellen bevorderen.

Door de twee te combineren, kunnen we een krachtig immuunversterkend effect creëren.

Infrarood- en koudetherapie kunnen pijn en ontstekingen verminderen

Van infraroodtherapie is aangetoond dat het pijn en ontstekingen vermindert bij aandoeningen zoals artritis en fibromyalgie.

Koudetherapie kan ook de pijn verlichten door het getroffen gebied te verdoven.

Samen kunnen ze een krachtig pijnstillend effect creëren dat veilig en niet-invasief is.

Bij X-Trend bieden we een verscheidenheid aan infrarood sauna’s en cryotherapieoplossingen die geschikt zijn voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik.

Ons assortiment omvat compacte en uitschuifbare infrarood cabines, maar ook buitensauna’s die het hele jaar door gebruikt kunnen worden.

We bieden ook regelmatig kortingen aan tijdens beurzen en seizoensuitverkopen, dus neem zeker contact met ons op voor de beste prijsinformatie.

Kortom, de gecombineerde voordelen van infrarood- en koudetherapie zijn echt opmerkelijk.

Of je nu op zoek bent naar verbetering van je fysieke gezondheid, mentaal welzijn of gewoon wilt ontspannen, de kracht van infrarood- en cryotherapie kan je helpen je doelen te bereiken.

Probeer het zelf uit en ervaar de ongelooflijke voordelen uit eerste hand.

 • Verbetert spierherstel
 • Verbetert mentale helderheid
 • Verbetert huidaandoeningen
 • Helpt bij gewichtsverlies
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Bevordert een betere slaap
 • Vermindert pijn en ontstekingen
 • Uitgebreid assortiment
 • Regelmatige kortingen beschikbaar.
Infrarood En Verkoudheid

Infrarood en verkoudheid: 10 Tips om de voordelen van afwisselend infrarood- en koudetherapie te maximaliseren

Bij X-Trend geloven we in de kracht van infraroodtechnologie en de geweldige voordelen ervan voor onze gezondheid en ons welzijn.

En we weten ook dat het combineren van infraroodtherapie met koudetherapie nog krachtiger kan zijn.

Daarom hebben we deze 10 tips samengesteld voor het maximaliseren van de voordelen van het afwisselen van infrarood- en koudetherapie.

Begin met infrarood

Begin uw sessie met een infrarood sauna van 30 minuten.

Onze infraroodcabines gebruiken lage-EMF-verwarmers die ver-infraroodstralen uitzenden, die diep in het lichaam doordringen en een verwarmend effect van binnenuit creëren.

Dit kan helpen om stijve gewrichten los te maken, de bloedcirculatie te verhogen en ontspanning te bevorderen.

Koud toevoegen

Neem na uw infrarood sauna sessie een koude douche of dompel 1-3 minuten onder in een koud dompelbad.

Deze plotselinge verandering in temperatuur kan de bloedsomloop stimuleren en gifstoffen helpen afvoeren.

Bovendien kan de kou helpen om ontstekingen en spierpijn te verminderen.

Herhaal de cyclus

Wissel infrarood- en koudetherapie af gedurende 3-4 cycli, waarbij elke cyclus bestaat uit 30 minuten infrarood gevolgd door 1-3 minuten koude.

Dit kan een “vasodilatatie” effect creëren, waarbij de bloedvaten snel uitzetten en samentrekken, wat resulteert in een verhoogde bloedsomloop en een versterkt immuunsysteem.

Gehydrateerd blijven

Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt voor, tijdens en na je infrarood- en koudetherapiesessie.

Dit kan helpen om verloren vocht aan te vullen en uitdroging te voorkomen.

Doe geen haast

Neem de tijd voor elke cyclus en luister naar je lichaam.

Als je je ongemakkelijk of licht in je hoofd voelt, neem dan een pauze of beëindig de sessie eerder.

Gebruik de juiste apparatuur

Zorg ervoor dat je toegang hebt tot de juiste apparatuur voor zowel infrarood- als koudetherapie.

X-Trend biedt verschillende infraroodcabines en koude dompelbaden die passen bij je behoeften en budget.

Overleg met een professional | Infrarood en verkoudheid

Als je een onderliggende gezondheidstoestand hebt of als je je zorgen maakt, is het aan te raden om een professional uit de gezondheidszorg te raadplegen voordat je met een nieuwe therapie begint.

Ben consequent

Consistentie is de sleutel als het gaat om de voordelen van infrarood- en koudetherapie.

Probeer minstens één keer per week een sessie te doen, of vaker indien gewenst.

Luister naar je lichaam

Als je scherpe pijn of ongemak voelt tijdens je therapiesessie, stop dan onmiddellijk en zoek indien nodig medische hulp.

Geniet van de voordelen

Geniet ten slotte van de voordelen van het afwisselen van infrarood- en koudetherapie.

Deze krachtige combinatie kan helpen om je immuunsysteem te stimuleren, stress te verlichten, de gezondheid van je huid te verbeteren en nog veel meer.

 • Bloedsomloop en immuniteit stimuleren
 • Verminder ontstekingen en spierpijn
 • Bestrijd stress en vermoeidheid
 • Huidaandoeningen verlichten
 • Verminder gewrichtspijn en stijfheid
 • Het lichaam ontgiften
 • Ontspanning bevorderen.

Bij X-Trend zijn we gepassioneerd om onze klanten te helpen hun gezondheids- en wellness doelen te bereiken door de kracht van infrarood- en koudetherapie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.


Infrarood en koud: Antwoord op 7 veelgestelde vragen over de infrarood sauna’s van X-Trend

Bij X-Trend zijn we gespecialiseerd in het leveren van infrarood sauna’s die uw algehele gezondheid en welzijn verbeteren.

We begrijpen echter dat er een aantal veelgestelde vragen zijn die u wilt stellen voordat u uw eigen infrarood sauna aanschaft.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met 7 veelgestelde vragen en antwoorden om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Wat is een infrarood sauna en hoe werkt het?

Infrarood sauna’s gebruiken infrarood stralingswarmte om uw lichaam binnen te dringen, uw kerntemperatuur te verhogen en u te laten zweten.

In tegenstelling tot traditionele sauna’s, die de ruimte om u heen verwarmen, verwarmen infrarood sauna’s uw lichaam rechtstreeks en kunnen ze een lagere oppervlaktetemperatuur bereiken terwijl ze een intensere zweetsessie bieden.

Hoe kan infrarood sauna helpen bij gewichtsverlies?

Infrarood sauna’s laten je lichaam meer zweten dan traditionele sauna’s, waardoor gifstoffen en mogelijk schadelijke chemicaliën worden verdreven.

Dit kan leiden tot minder ontstekingen en minder vasthouden van water, wat gewichtscijfers kan vertekenen.

Hoewel het misschien niet leidt tot blijvend gewichtsverlies, kan het wel een nuttige aanvulling zijn op een gezond dieet en lichaamsbeweging.

Kan infrarood sauna helpen bij huidaandoeningen zoals acne of psoriasis?

Ja, regelmatige sessies in een infrarood sauna kunnen helpen bij het verbeteren van problematische huidaandoeningen zoals acne, psoriasis en zelfs eczeem.

De doordringende infraroodwarmte verhoogt de bloedtoevoer naar uw huid, wat ontstekingen kan verminderen en zelfs kan helpen bij het verhogen van de collageenproductie.

Is het waar dat infrarood sauna’s de immuniteit kunnen verbeteren?

Ja, infrarood sauna’s kunnen helpen de immuniteit te verbeteren door de kerntemperatuur van uw lichaam te verhogen, wat uw immuunsysteem stimuleert.

Bovendien kunnen regelmatige sessies helpen om stress te verminderen, wat een negatieve invloed kan hebben op je immuunsysteem.

Zijn infrarood sauna’s veilig voor mensen met aandoeningen zoals fibromyalgie of artritis?

Infrarood sauna’s kunnen een veilige en effectieve behandelmethode zijn voor mensen met fibromyalgie of artritis.

De doordringende warmte kan ontstekingen helpen verminderen en de bloedsomloop bevorderen, wat kan leiden tot minder pijn en meer mobiliteit.

Kan ik een infrarood sauna gebruiken bij koud weer? | Infrarood en verkoudheid

Ja, u kunt een infrarood sauna ook bij koud weer gebruiken.

Het kan zelfs een geweldige manier zijn om op te warmen na buiten in de kou te zijn geweest.

Bovendien kan het een stemmingsverhogend effect hebben door de verhoogde afgifte van endorfine.

Hoe vaak moet ik mijn infrarood sauna gebruiken? | Infrarood en verkoudheid

We raden u aan te beginnen met sessies van 20-30 minuten, 2-3 keer per week en de tijd en frequentie naar wens geleidelijk te verhogen.

Luister echter altijd naar uw lichaam en pas uw sessies naar behoefte aan.

Kan ik de infrarood sauna’s van X-Trend gebruiken voor koudetherapie?

Ja, absoluut! Onze infrarood sauna’s zijn perfect voor koudetherapie omdat ze warmte kunnen genereren tot 140 graden Fahrenheit, die kan worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. In combinatie met koudetherapie kan dit een therapeutische cyclus creëren die talloze voordelen biedt. Koudetherapie kan helpen om ontstekingen te verminderen, herstel te bevorderen, de immuniteit te stimuleren, de bloedsomloop te verbeteren, de mentale helderheid te verbeteren en nog veel meer. Onze sauna’s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om regelmatig gebruikt te worden, dus u kunt erop vertrouwen dat ze effectieve en plezierige sessies voor koudetherapie bieden.

Kan ik de infrarood sauna’s van X-Trend gebruiken om de symptomen van chronische pijn die gepaard gaat met koud weer te verlichten?

Ja, zeker! Onze infrarood sauna’s staan bekend om hun therapeutische effecten en kunnen helpen bij het verlichten van de symptomen van veel chronische pijnaandoeningen, waaronder die van koud weer. De diep doordringende warmte van de sauna kan helpen om pijn en stijfheid in spieren en gewrichten te verlichten, ontstekingen te verminderen en de bloedsomloop te verbeteren. Dit kan bijzonder gunstig zijn voor mensen die lijden aan artritis, fibromyalgie, reuma of andere koudegerelateerde aandoeningen. Regelmatig gebruik van onze sauna’s kan helpen om je algehele gezondheid en welzijn te verbeteren en verlichting te bieden bij de symptomen van chronische pijn.

Hoe zijn de infrarood sauna’s van X-Trend te vergelijken met traditionele koude dompelbaden?

Hoewel traditionele koude dompelbaden een aantal voordelen kunnen bieden, kunnen ze ook risico’s met zich meebrengen, vooral voor mensen met bepaalde medische aandoeningen. Onze infrarood sauna’s bieden daarentegen een veilige en effectieve manier om uw gezondheid en welzijn te verbeteren. In tegenstelling tot koude dompelbaden gebruiken onze infrarood sauna’s zachte, diep doordringende warmte om ontspanning, ontgifting en andere therapeutische voordelen te bevorderen. Ze zijn vooral effectief bij het stimuleren van het immuunsysteem, het bevorderen van ontspanning en stressverlichting en het verbeteren van de gezondheid van de huid.


De ongelooflijke voordelen van infrarood sauna’s en koudetherapie

Bij X-Trend zijn we toegewijd om u het nieuwste op het gebied van geavanceerde wellness-technologie te bieden, en daarom zijn we verheugd om onze lijn van infrarood sauna’s en koudetherapieproducten te introduceren.

Onze infrarood sauna’s bieden niet alleen een breed scala aan therapeutische voordelen, maar ze zijn ook ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en te installeren in uw huis of bedrijf.

Bovendien zijn onze koudetherapieproducten perfect om ontstekingen te verminderen, te helpen bij het herstel na de training en zelfs om de cognitieve functie te verbeteren.

De voordelen van infrarood sauna’s zijn talrijk.

Ze kunnen je niet alleen helpen om af te vallen en je huid te verbeteren, maar ze zijn ook geweldig voor het verminderen van stress en vermoeidheid, het ontgiften van je lichaam, het verbeteren van je immuniteit en zelfs het verlichten van pijn bij aandoeningen zoals fibromyalgie en artritis.

En met een verscheidenheid aan maten en modellen om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte pasvorm voor jouw behoeften.

 • Verbeter de natuurlijke genezing van je lichaam met de kracht van infraroodtherapie.
 • Herstel sneller van zware trainingen met onze producten voor koudetherapie.
 • Geniet van het gemak en comfort van een infrarood sauna bij u thuis.
 • Laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte infrarood sauna of koudetherapieproducten voor uw behoeften.

Als u meer wilt weten over onze infrarood sauna’s en producten voor koudetherapie, dan horen we dat graag.

Laat uw contactgegevens achter op onze website en iemand van ons team zal binnenkort contact met u opnemen.

Met X-Trend kun je ernaar uitkijken om je elke dag op je best te voelen.


Infrarood En Verkoudheid