Infrarood sauna therapie voor de huid

Wist u dat infrarood sauna therapie goed is voor de huid? Wilt u ook graag een stralende teint, ontdek dan zeker de infrarood sauna’s van X-Trend. X-Trend biedt infraroodsauna’s van uitstekende kwaliteit aan, aan scherpe prijzen.

Vraag ons naar onze prijzen en persoonlijk advies:

Infrarood Sauna X-Trend

Stap 1 van 2

Infrarood Sauna Therapie Voor De Huid
Infrarood sauna therapie voor de huid

De gezondheidsvoordelen van infrarood sauna therapie voor de huid

Een jeugdige, stralende en glanzende huid is de belofte die de full spectrum infrarood sauna therapie waarmaakt. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en weerspiegelt de algemene gezondheid van onze biofysiologie. Als barrière tussen onze innerlijke en uiterlijke wereld beschermt de huid het lichaam en is zij de eerste uiting van ons wezen in onze interactie met de wereld om ons heen. Daarom is het voor veel mensen belangrijk om een heldere, stralende en aantrekkelijke huid te hebben.

Aandoeningen van de huid kunnen een emotionele sfeer scheppen waarin eigenwaarde, zelfrespect en zelfvertrouwen lijden. Infraroodsauna’s hebben een positief effect op de huid, zowel door de behandeling van de onderliggende chronische aandoeningen die huidirritatie, puistjes en veroudering veroorzaken, als door de verhoging van de collageenproductie, waardoor de huidelasticiteit toeneemt en het buitenste membraan wordt gereinigd, met als resultaat een gladde, stevige en stralend jeugdige huid.

De markt is verzadigd met antiverouderingsproducten – van lotions en crèmes tot chirurgische ingrepen – maar uiteindelijk gaat het om een gezonde innerlijke biologische omgeving die tot uiting komt in het huidmembraan.

Na slechts één bezoek aan de infraroodsauna zijn de textuur, het uiterlijk en de zuiverheid van de huid aanzienlijk verbeterd. Als u de kwaliteit van uw huid wilt verbeteren om er beter uit te zien, is er geen andere behandeling die kan worden vergeleken met de behandeling met een infraroodsauna. Als u of iemand die u liefheeft lijdt aan chronische huidaandoeningen zoals psoriasis, acne of eczeem, kan infraroodsauna therapie de biochemie van het lichaam reguleren om de uiting van symptomen te verbeteren. Infrarood sauna behandelingen werken als een krachtige exfoliator en ondersteunen wondgenezing en littekenvorming. Ongeacht de motivatie om de huid te verbeteren, zal de behandeling met een infraroodsauna de belofte van een jeugdige, stralende en gladde huid waarmaken.

Infrarood Sauna Therapie Voor De Huid

Verminder de biologische leeftijd van uw huid met infraroodsaunatherapie

Een natuurlijke anti-verouderingsmethode om de algemene kwaliteit van uw huid te verbeteren.

– De collageenproductie verbeteren

– Verhoog de elasticiteit

– Vult, verzacht en revitaliseert de huid

– Verbetering van de circulatie

– Een jeugdigere teint

Chronologische leeftijd is vastgesteld, en met elke dag die voorbijgaat worden we ouder. Maar ondanks het toenemend aantal jaren dat wij op aarde doorbrengen, kunnen wij de biologische uitdrukking van onze huid beïnvloeden. De markt voor antiverouderingsproducten is verzadigd met crèmes, lotions en zelfs operaties die een oplossing moeten bieden voor fijne lijntjes en rimpels, alsook voor een vale en verslapte huid. Uiteindelijk bepaalt de gezondheid van de huid de kwaliteit van haar uiterlijk, en daarom levert de behandeling met een infraroodsauna ongeëvenaarde resultaten op als anti-verouderingsoplossing voor de huid. Genetica, levensstijl en omgeving zijn factoren die bijdragen tot het ontstaan van fijne lijntjes, rimpels en een verslapte huid.

Een gezonde huid ziet er jeugdig en levendig uit, ongeacht de chronologische leeftijd. Het doel van elk anti-verouderingsprogramma is een gezonde huid te creëren. Wanneer het evenwicht in de huid is hersteld, zal het resultaat een jeugdig, stralend en glad uiterlijk zijn. Hoe kan een infraroodsauna de gezondheid van de huid verbeteren en haar een jeugdiger aanzien geven? Breedband infrarood sauna therapie combineert het nabije, midden en verre spectrum van infrarood licht, waarbij elke golflengte op specifieke manieren bijdraagt tot de verbetering van de gezondheid van de huid.

Het midden en ver spectrum van infrarood licht dringt diep door in de zachte weefsels van het lichaam. Deze stralingswarmte dringt door tot voorbij de oorspronkelijke epidermis van de huid en verhoogt de interne temperaturen. Wanneer de kerntemperatuur stijgt, ontstaat er een cascade van biochemische reacties binnen het fysiologische netwerk. Als de temperatuur stijgt, verschuift de circulatie van de inwendige delen naar de perifere delen van het lichaam, vooral de huid. Naarmate de bloedsomloop verbetert, wordt de huid voller en ziet ze er voller uit omdat ze strak tegen de spieren en botten van het lichaam aanligt. Een betere doorbloeding geeft de huid een resonerende kleur die geassocieerd wordt met jeugdige vitaliteit. Na uw eerste saunagang in de infraroodsauna komt u naar buiten met een rozige gloed op uw wangen!

Hoe stimuleert infrarood saunatherapie de collageenproductie?

Waarom is collageen belangrijk voor de huid?

Collageen is een eiwit dat de weefsels van het lichaam ondersteunt en is het belangrijkste bestanddeel van bindweefsel. Collageen bedekt 80% van de lederhuid, de tweede huidlaag onder de opperhuid. Collageen versterkt de huid en zorgt ervoor dat ze stevig, strak en verbonden blijft, terwijl elastine ervoor zorgt dat de huid kan rekken en terugveren. Zowel collageen als elastine zijn de vezels die de ondersteunende structuur van de huid vormen. Een jeugdige huid is rijk aan deze beide vezelrijke proteïnen. Ongeacht uw chronologische leeftijd is het mogelijk om de gezondheid van deze twee vezels, die in harmonie samenwerken om een gezonde en esthetisch aangename huid te creëren, te stimuleren.

Breedband infrarood sauna therapie stimuleert de collageenproductie. De unieke relatie tussen het nabij-infraroodspectrum en het cellulaire netwerk van het lichaam stimuleren samen de collageenproductie. Bij regelmatig gebruik van de infraroodsauna bouwt de huid na verloop van tijd een hoog collageengehalte op, dat in een jeugdige huid wordt aangetroffen. Hoewel het onmogelijk is de klok stil te zetten, is het wel mogelijk fijne lijntjes en rimpels te vervagen door een regelmatige behandeling met een infraroodsauna, die de collageenproductie verbetert.

Zelfs als u kiest voor een chirurgische facelift om veroudering tegen te gaan, is het belangrijk te onthouden dat de kwaliteit van uw huid nog steeds belangrijk is. Ongeacht andere mogelijke antiverouderingsbehandelingen is een gezonde, levendige huid essentieel voor een jeugdig uiterlijk, en infraroodsauna-therapie kan daarvoor moeiteloos en veilig zorgen. Breedband-infraroodsaunatherapie is een doeltreffend middel tegen huidveroudering omdat het de bloedsomloop stimuleert, de teint van de huid verbetert, de collageenproductie verhoogt en de huid strakker maakt, en ten slotte ontgift, zuivert en reinigt de intensiteit van het zweten de huid van binnenuit voor een heldere en stralende teint.

Infrarood Sauna Therapie Voor De Huid

Acne: zuiveren en ontgiften van de huid met een infraroodsauna

De infrarood sauna is een van de meest doeltreffende middelen om te ontgiften. Een constante bacteriële infectie veroorzaakt de uiterlijke kenmerken van chronische acne. Om acne te genezen, moet het lichaam schadelijke bacteriën op cellulair niveau uit het systeem verwijderen. De diep doordringende golflengtes van infrarood licht dringen door in de zachte weefsels van het lichaam en verhogen de inwendige temperatuur. Dat komt omdat het infrarode licht een kunstmatige koorts opwekt. Koorts dient om het lichaam te ontsmetten van schadelijke bacteriën via het interne mechanisme.

De infraroodsauna heeft op het lichaam hetzelfde effect als een natuurlijke koorts, met dit verschil dat bij het verlaten van de sauna de inwendige temperaturen weer verlaagd zijn. Voor zowel milde als ernstige acne helpt een regelmatig bezoek aan een infraroodsauna (ten minste drie sessies van 15 minuten per week). De oorzaak van acne wordt aangepakt door het lichaam te ontdoen van schadelijke bacteriën door intens te zweten en de huid zelf te reinigen van alle resterende onzuiverheden. Na elke infraroodsauna is het belangrijk onmiddellijk te douchen met een zachte reiniger om gifstoffen van de huid te verwijderen. Infrarood sauna therapie is een effectieve manier om het lichaam snel te ontdoen van acne door middel van een ongeëvenaard ontgiftingsprotocol.

Vind homeostase van het autonome zenuwstelsel om psoriasis en eczeem symptomen te verlichten door regelmatige infrarood sauna therapie.

Psoriasis en eczeem zijn twee verschillende chronische huidaandoeningen die beide opmerkelijk goed reageren op een regelmatige behandeling met een breedband infrarood sauna. Psoriasis wordt geclassificeerd als een auto-immuunziekte en is een aandoening die wordt veroorzaakt doordat het immuunsysteem de groei van nieuwe huidcellen sneller dan normaal in gang zet, wat leidt tot de vorming van boven elkaar liggende huidlagen. Eczeem is een aandoening die reageert op externe omgevingsfactoren zoals bacteriën en allergenen. Beide aandoeningen worden echter verergerd door de stressrespons. Als het lichaam efficiënt kan omschakelen van sympatische dominantie (vecht-of-vlucht/stressreactie) naar parasympathische dominantie (rust, verjonging, voeding en ontspanning), zullen patiënten langere perioden van ziektevermindering ervaren.

Infrarood sauna therapie dompelt het lichaam onder in de warme tonen van doordringend licht om het zachtjes uit de stressrespons te halen en in een staat van diepe ontspanning te brengen waar het kan verjongen en herstellen. Regelmatige behandeling met infraroodsauna bevordert de parasympathische dominantie, waardoor langdurige periodes van de stressrespons, die een belangrijke oorzaak is van symptoomexpressie bij zowel psoriasis als eczeem, worden vermeden. Naast de voordelen van een blijvende ontspanning, ontgift de infraroodsauna het lichaam van onzuiverheden of allergenen die deze huidaandoeningen aantasten.

Het lichaam wordt gereinigd door het zweten, waardoor het gezuiverd aanvoelt en vrij is van het jeukende gevoel dat deze huidaandoeningen zo moeilijk maakt. Bovendien beginnen littekens die door deze chronische huidaandoeningen zijn veroorzaakt, te genezen als gevolg van de verhoogde collageenproductie in reactie op het infrarode lichtspectrum. Het is belangrijk om de infrarood sauna regelmatig te gebruiken om een merkbare verandering teweeg te brengen. Psoriasispatiënten kunnen na de eerste paar saunabehandelingen last krijgen van verergering van de symptomen, maar al snel treedt merkbare verbetering op.

Infrarood sauna therapie

Exfolieert krachtig om wond- en littekengenezing snel te bevorderen en een gezonde, stralende huid te verkrijgen

Tijdens een bezoek aan een infraroodsauna spelen verschillende factoren een rol die ervoor zorgen dat de huid sneller geneest. Ten eerste leidt de stijging van de lichaamstemperatuur tot overvloedig zweten. Omdat het lichaam op deze manier ontgift, wordt de huid gehydrateerd en worden dode huidcellen gemakkelijk verwijderd. De huid wordt moeiteloos geëxfolieerd en wanneer u uit de infraroodsauna stapt, komt er een frisse, nieuwe huid tevoorschijn. Gelijktijdig met de intensiteit van de peeling wordt de collageenproductie verhoogd, waardoor nieuwe, stralende huidcellen zichtbaar worden.

De huid wordt glad omdat oude huidcellen worden weggespoeld. Littekens van brandwonden of operaties genezen exponentieel door regelmatige blootstelling aan de infrarood sauna. Dit gebeurt omdat onder invloed van de voedende nabij-infrarode stralen nieuwe huidcellen worden aangemaakt, waardoor de collageenproductie toeneemt, terwijl oude cellen afvallen. Hoewel de littekens niet onmiddellijk verdwijnen, zullen een gelijkmatige huidskleur en een gladde textuur in het getroffen gebied de overhand krijgen. Na ongeveer zes maanden regelmatig gebruik van de infraroodsauna, kunt u een merkbaar verschil verwachten in gebieden van het lichaam waar vroeger littekens zaten.

Infrarood sauna therapie levert ongeëvenaarde resultaten voor een jeugdige, stralende, gladde en glanzende huid

De synergetische dans tussen het volledige spectrum van infrarood licht en de menselijke fysiologie levert ongeëvenaarde resultaten op voor de huid. Het is mogelijk om moeiteloos en veilig een jeugdige, vollere en gladdere huid te creëren zonder chirurgische ingrepen of dure crèmes. De infrarood saunatherapie zorgt voor een krachtige exfoliatie terwijl de collageenproductie wordt verhoogd. De ongeëvenaarde anti-verouderingseffecten van infraroodsauna-therapie zijn indrukwekkend. Na slechts één sessie zullen het uiterlijk en de textuur van uw huid merkbaar verbeteren.

Mensen met chronische huidaandoeningen hebben baat bij een regelmatige behandeling met een infraroodsauna om de onaangename symptomen te verlichten. Als u of iemand die u liefheeft op zoek is naar een veilige en betaalbare manier om de zichtbaarheid van huidlittekens te verbeteren, zal infrarood sauna therapie helpen de huidgroei te herstellen en oude patronen van huidexpressie radicaal te verwijderen. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en weerspiegelt de algemene gezondheid en vitaliteit van de fysiologie, het is ook de eerste laag van het fysieke zelf dat zich aan de buitenwereld presenteert. Om een jeugdige uitstraling, een gladde textuur en een over het algemeen gezonder uitziende huid te krijgen, zal infrarood sauna therapie zeker de huid krijgen waar u altijd al van gedroomd heeft.

Infrarood Sauna Therapie Voor De Huid

Infrarood Sauna Therapie Voor De Huid