Infrarood sauna voor 1 persoon of 2 personen

Ben je op zoek naar een infrarood sauna voor 1 persoon of 2 personen? X-Trend, de nummer 1 in België, heeft een ruim assortiment aan infrarood sauna’s voor 1 of 2 personen.

Dien hier je aanvraag in en ontvang binnenkort je persoonlijke offerte:

Infrarood Sauna X-Trend

Stap 1 van 2

Infrarood Sauna Voor 1 Persoon Of 2 Personen
Infrarood sauna voor 1 persoon of 2 personen

Infrarood cabine of infrarood sauna voor 1 persoon

Tegenwoordig zijn maar weinig mensen in staat om hun lichaam de speciale behandeling te geven die het verdient. Het is bijna onmogelijk tijd voor onszelf te nemen, te gaan zitten en te genieten van het dansende zonlicht op onze huid terwijl we met onze neus diep in een verordening zitten. Hoe druk ons leven ook is, we moeten de tijd nemen om onszelf af en toe te verwennen. We zijn het aan onszelf verplicht. Een druk dagelijks leven betekent niet dat we het welzijn van ons lichaam moeten verwaarlozen. Hoe beter je je lichaam behandelt, hoe beter je lichaam jou behandelt. De beste oplossing om uit te rusten en te ontspannen en tegelijk iets goeds voor uw lichaam te doen, is de zeer populaire 1-persoons infraroodsauna.

U kunt gewoon achterover leunen en ontspannen terwijl de infraroodstralen uw lichaam binnendringen en de zweetklieren van uw lichaam activeren door hun intense verwarming. De infraroodstralen helpen het lichaam om schadelijke afvalstoffen, die voortdurend via de zweetklieren worden gevormd, af te voeren. Deze ontgifting is zeer belangrijk voor het lichaam, omdat het alle schadelijke afvalstoffen verwijdert en tegelijkertijd helpt het immuunsysteem en de biochemische systemen van het lichaam te versterken. Deze techniek kan nuttig zijn bij een groot aantal gezondheidsproblemen, waaronder verbetering van de bloedsomloop, verlaging van de bloeddruk, reiniging van de huid en bestrijding van veroudering, gewichtsverlies, verlichting van angst en depressie, pijnbestrijding en andere aandoeningen.

De 1-persoons infrarood sauna gebruikt licht om warmte op te wekken; deze warmtestralen dringen rechtstreeks in het lichaam en doen wat ze moeten doen zonder de lucht rondom u op te warmen. Sauna’s zijn het beste alternatief voor wie niet de tijd of de motivatie heeft om elke dag te sporten. De reacties van het lichaam, zoals zweten en een verhoogde hartslag, tijdens een saunabeurt zijn voor een persoon vergelijkbaar met de reacties die het lichaam vertoont tijdens een matige training. Voor veel mensen is de extreme hitte van een traditionele sauna een te grote uitdaging. Voor deze mensen kan een éénpersoons infraroodsauna de oplossing zijn.

Terwijl de warmtetherapie van een eenpersoons infraroodsauna zijn magische werking op het lichaam uitoefent, kunt u deze therapie versterken door ze bijvoorbeeld te combineren met muziektherapie. Niets kan uw verblijf in de sauna aangenamer maken dan zachte, ontspannende muziek op de achtergrond. Ook andere therapieën kunnen worden gecombineerd, zoals aromatherapie, die helpt om u nieuwe energie te geven en uw lichaam en geest te regenereren. Mobiele sauna’s hebben alles zo gemakkelijk gemaakt dat niemand een saunagang hoeft te missen als er geen echte sauna in de buurt is. Het enige wat u hoeft te doen is uw tas inpakken, uw draagbare 1-persoons infraroodsauna meenemen en op een ontspannende reis gaan naar waar u maar heen wilt.

Infrarood Sauna Voor 1 Persoon Of 2 Personen

Infrarood Sauna Voor 1 Persoon Of 2 Personen

Infraroodcabine of infraroodsauna voor 2 personen

De voordelen van een 2-persoons infrarood sauna zijn alom bekend, maar als u er nog niet mee bekend bent, volgt hier een overzicht van hoe heerlijk een infrarood sauna kan zijn. De infraroodgolven die door de ingebouwde panelen worden uitgezonden, dringen diep door in het lichaam en verwarmen het van daaruit, in plaats van de lucht in de sauna te verwarmen. Door deze inwendige verhitting voelt uw lichaam jonger aan. Uit elk van de talrijke studies die zijn verricht naar de voordelen van sauna blijkt dat sauna een belangrijke rol speelt bij gewichtsverlies en verbetering van de bloedsomloop.

Het immuunsysteem en andere biochemische systemen worden versterkt en het lichaam wordt geholpen om opgehoopte schadelijke gifstoffen te elimineren. De natuurlijke behoefte aan infraroodstralen wordt meestal gedekt door zonlicht, maar aangezien langdurige blootstelling aan de zon uiteindelijk meer kwaad dan goed doet voor onze huid, is de 2-persoons infraroodsauna het beste en veiligste alternatief. Saunatherapie helpt tegen depressie, angst, zwaarlijvigheid, veroudering van het lichaam en hoge bloeddruk.

De sauna staat er ook om bekend pijn in de gewrichten en andere delen van het lichaam te verlichten.

Een tweepersoons infraroodsauna is een van de weinige plekken waar u samen met uw partner kunt ontspannen. Gewoonlijk brengt u uw tijd met uw dierbare buiten door in openbare ruimten zoals restaurants en parken, maar dat is niet langer het geval. Er is geen betere plek dan de 2-persoons infrarood sauna om te ontspannen met uw levenspartner. Laat je gaan en ontspan terwijl je een paar vriendelijke woorden met je geliefde uitwisselt. Het is echter belangrijk vooraf te reserveren en niet zomaar binnen te vallen. Combineer uw saunabeurt met een hot stone massage of een hoofdmassage voor de ultieme ontspanning.

Aromatherapie in combinatie met de 2-persoons infraroodsauna kan een erg leuke ervaring zijn als u met uw partner komt. Als u op een bepaald moment last krijgt van de warmte, moet u het saunapersoneel daarvan onmiddellijk op de hoogte brengen. Zorg er ook voor dat u niet uitgedroogd raakt van het overvloedig zweten en probeer regelmatig water te drinken terwijl u in de sauna bent. Als u bepaalde medicijnen gebruikt of onlangs een ongeluk hebt gehad, moet u uw arts raadplegen voordat u de sauna gebruikt, anders kunt u gezondheidsproblemen krijgen.

Zelfs als u met uw geliefde geen plekje kunt vinden in de dichtstbijzijnde SPA, is dat nog geen reden om uzelf niet te trakteren op een ontspannende behandeling. De 2-persoons infraroodsauna’s zijn nu overal geïntroduceerd, zodat u uw eigen kleine sauna kunt vinden in elk gezellig hoekje bij u in de buurt.

Koop de beste infraroodsauna – bij X-Trend

Heb je genoeg van je drukke, vermoeide dagelijkse routine? Heb je een snelle, gemakkelijke ontsnapping nodig? Of een ontsnapping om te ontspannen? Ga naar de dichtstbijzijnde spa en laat je verwennen. Tenslotte verdient iedereen wat vrije tijd na de drukte van alledag, vindt u niet? Hebt u ooit een infraroodsauna gebruikt? Of misschien heeft u er van iemand over gehoord? Wees gerust, het is de beste manier om je zenuwen te kalmeren en heeft ook verschillende gezondheidsvoordelen.

Wat is een infrarood sauna?

Stel je een traditionele sauna voor en concentreer je op hoe die werkt. Op de bodem van de sauna bevinden zich meestal verwarmde oppervlakken die warmte afgeven door geleiding en convectie. Dit creëert warme lucht die het lichaam verwarmt. Een infraroodsauna werkt op ongeveer dezelfde manier, behalve dat er infraroodstralers worden geïnstalleerd over de lengte en de breedte van de infraroodcabine. Deze radiatoren zenden infrarode stralen uit, die vervolgens worden omgezet in stralingswarmte. De lichaamstemperatuur past zich aan de gegenereerde warmte aan en filtert diverse onzuiverheden uit. Wij bieden de beste infrarood sauna met de goedkoopste en meest betaalbare huurkosten en prijzen.

Infrarood Sauna Voor 1 Persoon Of 2 Personen

Infrarood Sauna Voor 1 Persoon Of 2 Personen

Waarom een infraroodsauna gebruiken?

Een infraroodsauna heeft veel voordelen ten opzichte van een traditionele sauna, vooral vanuit een gezondheidsperspectief:

1. artritis en infrarood sauna therapie

Volgens een studie werden patiënten die aan artritis leden, blootgesteld aan verschillende sessies in de infrarood sauna. Tijdens de therapie zagen deze patiënten een aanzienlijke vermindering van hun pijn en vermoeidheid en voelden zij zich voortdurend opgefrist.

2. warmte

Als u een van die mensen bent die niet tegen de extreem hoge temperaturen in conventionele sauna’s kunnen, kan de infraroodsauna ideaal voor u zijn. Terwijl conventionele sauna’s de lucht in de saunaruimte verwarmen, verwarmt de infraroodsauna alleen het lichaam. Daarom is de infrarood sauna een betere keuze voor mensen die niet van warmte houden. Neem contact met ons op voor de beste infrarood sauna.

3. giftige stoffen

Volgens de medische definitie zijn toxines stoffen die tijdens het zweten worden uitgescheiden. Het gehalte aan giftige stoffen, variërend van petrochemische stoffen tot zware metalen, dat vrijkomt bij de behandeling in een infraroodsauna, is 15% hoger dan in een conventionele sauna. Dit betekent dat hoe hoger het percentage gifstoffen is, hoe meer zweet er wordt geproduceerd. Daarom is de infraroodsauna ideaal voor mensen die niet kunnen zweten tijdens zware trainingen.

4. gewicht verliezen met een infraroodsauna

Infraroodsaunatherapie is de beste manier om extra calorieën en vetophopingen in uw lichaam te verliezen. Een citaat uit het Journal of Medical Association: “Een gemiddeld persoon kan in de sauna gemakkelijk 500 gram zweet verliezen, waarbij bijna 300 kcal worden verbrand, het equivalent van 3-5 kilometer hardlopen. Iemand die gewend is aan warmte kan tot 600-800 kcal uitzweten zonder negatieve effecten.

Gezien de bovenstaande voordelen van infraroodsauna’s, bent u wellicht geïnteresseerd om er een aan te schaffen. Wij hebben een brede selectie van de beste infrarood sauna’s op de markt. Onze prijzen zijn concurrerend. Dus wat houdt je tegen? Neem zo snel mogelijk contact op met X-Trend.

Hoe gebruik je een infraroodsauna?

Hebt u nog nooit een infraroodsauna gebruikt? U hebt gehoord over de voordelen ervan en u wilt het gebruiken? U hoeft zich geen zorgen meer te maken als u een infraroodsauna in uw huis wilt installeren, maar niet weet hoe u deze moet monteren en gebruiken. U krijgt van ons een gedetailleerde gebruiksaanwijzing met tips over het gebruik van de infraroodsauna.

Stappenplan voor het gebruik van een infraroodsauna: Als u zich afvraagt hoe u een infraroodsauna moet gebruiken, volg dan de onderstaande instructies.

1. de voorbereiding van uw verblijf in de infraroodsauna

De eerste stap is om u voor te bereiden op saunatherapie. Het belangrijkste element van de voorbereiding is het instellen van de temperatuur in de sauna. De temperatuur kan naar wens worden ingesteld of zo warm als de omgevingstemperatuur. Laat de sauna minstens 15 tot 20 minuten opwarmen. Het is raadzaam om ondertussen een warm bad te nemen om de transpiratie te verbeteren. U kunt de tijd ook doden door verschillende stretchoefeningen te doen om uw lichaam op te warmen. Terwijl u in de infraroodsauna zit, kunt u een boek lezen of naar muziek luisteren.

Niets is verfrissender en bevredigender in een hete, broeierige omgeving dan een glas gekoeld vers sap, nietwaar? Leg een handdoek klaar en steek geurkaarsen aan voordat u met de infraroodtherapie begint. Als je echt wilt ontspannen, doe dan wat ademhalingsoefeningen om je geest vrij te maken van de stress van je werk of thuis.

2. een bezoek aan de infrarood sauna

Stel na 20 minuten de saunatimer in op maximaal 20 minuten voor uw eerste saunagang en zoek een comfortabele plek. Geniet van uw favoriete muziek of doe ademhalingsoefeningen terwijl u in de infraroodsauna gaat. U kunt ook verschillende delen van uw lichaam masseren, of nog beter, u door iemand anders laten masseren, zodat u gewoon uw ogen kunt sluiten en ontspannen.

Probeer ook de lichten wat te dimmen voor een kalmerend effect, en als u het gevoel heeft dat de temperatuur in de sauna te hoog oploopt, zet dan een ventilatieraam open. U mag echter geen alcohol drinken voor of tijdens de infraroodsauna. Het enige doel van een infraroodsauna is om er elke minuut van te genieten. Bovendien moet u bij een bezoek aan de sauna alleen zwemkleding of een korte broek dragen, anders heeft de warmte misschien niet het gewenste effect op uw lichaam.

3. Na uw bezoek aan de infrarood sauna

Ga na een bezoek aan de infraroodsauna niet meteen terug naar uw normale dagelijkse routine. Uw lichaam heeft tijd nodig om aan de temperatuursverandering te wennen. Daarom moet u niet onmiddellijk van een warme naar een koude omgeving overschakelen. Warmte opent de poriën van de huid, dus u moet douchen, maar geen zeep of badschuim gebruiken. Vergeet niet uw sauna uit te zetten en de stekker uit het stopcontact te halen. Het is beter om voorzorgsmaatregelen te nemen dan ongelukken te krijgen, toch?

Dit zijn de drie essentiële stappen die u moet volgen bij het gebruik van een infraroodsauna. Volg ze zorgvuldig op als u het meeste uit uw infraroodsauna wilt halen.

Infrarood Sauna Voor 1 Persoon Of 2 Personen

Infrarood Sauna Voor 1 Persoon Of 2 Personen