Infrarood sauna voor de huid

De beste infrarood sauna kopen aan de beste prijs? Kies voor de topkwaliteit infraroodsauna’s van X-Trend, de #1 expert in België.

Ontdek ons infraroodcabine gamma en modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met advies aan:

Infrarood Sauna Voor De Huid

Stap 1 van 2

Infrarood Sauna Voor De Huid
Infrarood sauna voor de huid

Infrarood sauna voor de huid

Een infraroodsauna heeft vele voordelen voor de huid. Hier zijn vijf van de belangrijkste:

Laten we deze voordelen van een infraroodsauna eens nader bekijken:

1. verbeterde bloedsomloop en metabolisme.

Een van de belangrijkste voordelen van infraroodsauna’s is hun vermogen om de bloedsomloop en de stofwisseling te verbeteren. Wanneer u in een infraroodsauna zit, begint uw lichaam te zweten en gifstoffen af te geven. De verbeterde bloedcirculatie helpt om deze gifstoffen uit het lichaam te verwijderen, terwijl het verhoogde metabolisme helpt om calorieën te verbranden en uw algemene gezondheid te verbeteren.

2. verbeterde huidtextuur

De infraroodsauna kan ook het uiterlijk van uw huid helpen verbeteren. De warmte van de infrarode stralen opent uw poriën en spoelt vuil en talg weg. Dit helpt acne te verminderen en laat uw huid er gezond en stralend uitzien.

3. Vermindering van rimpels en fijne lijntjes

Een ander voordeel van de infraroodsauna is dat hij fijne lijntjes en diepe rimpels kan verminderen. Dat komt omdat de infraroodwarmte doordringt tot in de diepere lagen van de huid en de collageenproductie stimuleert. In veel Japanse ziekenhuizen worden infraroodsauna’s gebruikt bij oudere patiënten om de bloedcirculatie te verbeteren en de regeneratie van de huid te bevorderen.

4. Verbeterde huidelasticiteit

Zoals we allemaal weten, begint onze huid te verslappen en te rimpelen naarmate we ouder worden. Een van de voordelen van een infraroodsauna is het vermogen om de collageenproductie in het lichaam te verbeteren. Hoe meer collageen uw lichaam aanmaakt, hoe steviger en elastischer uw huid wordt!

5. De huid wordt zachter

Last but not least kan de infraroodsauna helpen uw huid te verzachten! Zoals hierboven vermeld, dringt de infraroodwarmte diep door in de lagen van uw huid en stimuleert de collageenproductie. Hierdoor wordt uw huid gladder en fijner.

Dus als u op zoek bent naar een manier om de bloedsomloop en de stofwisseling te verbeteren, rimpels en fijne lijntjes te verminderen, uw teint en huidelasticiteit te verbeteren en uw huid te verzachten, is de infraroodsauna misschien precies wat u zoekt. Onthoud dat de voordelen van de infraroodsauna zwaarder wegen dan de bijwerkingen, en gebruik hem zo vaak mogelijk.

Waarom zou u een infraroodsauna voor uw huid kopen?

Een infraroodsauna heeft veel voordelen voor uw huid. De warmte van het infrarode licht dringt diep door in de weefsels, stimuleert de bloedsomloop en helpt bij het verwijderen van gifstoffen. Dit kan helpen het uiterlijk van de huid te verbeteren, ontstekingen te verminderen en ontspanning te bevorderen. Bovendien kan de infraroodsauna de collageenproductie stimuleren, wat resulteert in een jeugdiger uiterlijk.

Een jeugdige, stralende en glanzende huid is de belofte die infraroodsaunatherapie inhoudt. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en weerspiegelt de algemene gezondheid van onze biofysiologie. Als barrière tussen onze innerlijke en uiterlijke wereld beschermt de huid het lichaam en is zij de eerste uiting van ons wezen in onze interactie met de wereld om ons heen. Daarom is het voor veel mensen belangrijk om een heldere, stralende en aantrekkelijke huid te hebben. Aandoeningen van de huid kunnen een emotionele sfeer scheppen waarin eigenwaarde, zelfrespect en zelfvertrouwen lijden.

Infraroodsauna’s hebben een positief effect op de huid doordat ze de onderliggende chronische aandoeningen aanpakken die huidirritatie, puistjes en veroudering veroorzaken, en doordat ze de collageenproductie en dus de elasticiteit van de huid verhogen en het buitenste membraan zuiveren, wat resulteert in een gladde, stevige en stralend jeugdige huid. De markt is verzadigd met antiverouderingsproducten – van lotions en crèmes tot chirurgische ingrepen – maar uiteindelijk gaat het om een gezonde innerlijke biologische omgeving die tot uiting komt in het huidmembraan.

Al na één bezoek aan de infraroodsauna zijn de textuur, het uiterlijk en de zuiverheid van de huid aanzienlijk verbeterd. Als u de kwaliteit van uw huid wilt verbeteren om er beter uit te zien, is er geen andere behandeling die kan worden vergeleken met de behandeling met een infraroodsauna.

Als u of iemand die u liefheeft lijdt aan chronische huidaandoeningen zoals psoriasis, acne of eczeem, kan infraroodsauna therapie de biochemie van het lichaam reguleren om de uiting van symptomen te verbeteren. De infrarood sauna werkt als een krachtige exfoliator en ondersteunt wondgenezing en littekenvorming. Ongeacht de motivatie om de huid te verbeteren, zal de behandeling met een infraroodsauna de belofte van een jeugdige, stralende en gladde huid waarmaken.

Infrarood Sauna Voor De Huid

Uw huid bij gebruik van een infrarood sauna.

Een natuurlijke anti-verouderingsmethode om de algemene kwaliteit van uw huid te verbeteren.

  • De collageenproductie verbeteren
  • Verhoog de elasticiteit
  • Vult, verzacht en revitaliseert de huid
  • Verbetering van de circulatie
  • Een jeugdigere teint

Chronologische leeftijd is vastgesteld, en met elke dag die voorbijgaat worden we ouder. Maar ondanks het toenemend aantal jaren dat wij op aarde doorbrengen, kunnen wij nog steeds invloed uitoefenen op de biologische uitdrukking van onze huid.

De markt voor antiverouderingsproducten is verzadigd met crèmes, lotions en zelfs operaties die een oplossing zouden moeten bieden voor fijne lijntjes en rimpels, alsook voor een vale en verslapte huid. Uiteindelijk bepaalt de gezondheid van de huid de kwaliteit van haar uiterlijk, en daarom levert de behandeling met een infraroodsauna ongeëvenaarde resultaten op als anti-verouderingsoplossing voor de huid.

Genetica, levensstijl en omgeving zijn factoren die bijdragen tot het ontstaan van fijne lijntjes, rimpels en een verslapte huid. Een gezonde huid ziet er jeugdig en levendig uit, ongeacht de chronologische leeftijd. Het doel van elk anti-verouderingsprogramma is een gezonde huid te creëren. Wanneer het evenwicht in de huid is hersteld, zal het resultaat een jeugdig, stralend en glad uiterlijk zijn.

Infrarood Sauna Voor De Huid

Hoe kan infraroodsauna-therapie de gezondheid van de huid verbeteren en haar een jeugdiger aanblik geven?

Breedband infrarood sauna therapie combineert het nabije, midden en verre spectrum van infrarood licht, waarbij elke golflengte op specifieke manieren bijdraagt tot de verbetering van de gezondheid van de huid. Het midden en ver spectrum van infrarood licht dringt diep door in de zachte weefsels van het lichaam. Deze stralingswarmte dringt door tot voorbij de oorspronkelijke epidermis van de huid en verhoogt de interne temperaturen. Als de kerntemperatuur stijgt, ontstaat er een cascade van biochemische reacties binnen het fysiologische netwerk.

Als de temperatuur stijgt, verschuift de circulatie van de inwendige gebieden naar de perifere delen van het lichaam, vooral de huid. Wanneer de bloedsomloop verbetert, wordt de huid mollig en ziet ze er mollig uit omdat de huid stevig aan de spieren en botten van het lichaam vastzit. Een betere doorbloeding geeft de huid een stralende kleur die gepaard gaat met jeugdige vitaliteit. Na uw eerste saunagang in de infraroodsauna komt u naar buiten met een rozige gloed op uw wangen.

Waarom is collageen belangrijk voor de huid?

Hoe stimuleert infrarood saunatherapie de collageenproductie? Collageen is een eiwit dat de lichaamsweefsels ondersteunt en het belangrijkste bestanddeel van het bindweefsel van het lichaam is. Collageen bedekt 80% van de lederhuid, de tweede huidlaag onder de opperhuid. Collageen versterkt de huid en zorgt ervoor dat ze stevig, strak en verbonden blijft, terwijl elastine ervoor zorgt dat de huid kan rekken en terugveren.

Zowel collageen als elastine zijn de vezels die de ondersteunende structuur van de huid vormen. Een jeugdige huid is rijk aan deze beide vezelrijke proteïnen. Ongeacht uw chronologische leeftijd is het mogelijk om de gezondheid van deze twee vezels, die in harmonie samenwerken om een gezonde en esthetisch aangename huid te creëren, te stimuleren.

Breedband infrarood sauna therapie stimuleert de collageenproductie. De unieke relatie tussen het nabij-infraroodspectrum en het cellulaire netwerk van het lichaam stimuleren samen de collageenproductie. Bij regelmatig gebruik van de infraroodsauna bouwt de huid na verloop van tijd een hoog collageengehalte op, dat in een jeugdige huid wordt aangetroffen. Hoewel het onmogelijk is de klok stil te zetten, is het wel mogelijk fijne lijntjes en rimpels te vervagen door regelmatig een infraroodsauna te bezoeken en zo de collageenproductie te verbeteren.

Zelfs als u kiest voor een chirurgische facelift om veroudering tegen te gaan, is het belangrijk te onthouden dat de kwaliteit van uw huid nog steeds belangrijk is. Ongeacht andere mogelijke antiverouderingsbehandelingen is een gezonde, levendige huid essentieel voor een jeugdig uiterlijk, en infraroodsauna-therapie zorgt daarvoor moeiteloos en veilig. Breedband infrarood sauna therapie is zo effectief als een anti-ageing oplossing omdat het de bloedsomloop stimuleert om de huid toon te verbeteren, verhoogt de productie van collageen om de huid strakker, en ten slotte de intensiteit van het zweten dat optreedt ontgift, zuivert en reinigt de huid van binnenuit om een heldere en stralende teint te produceren.

De huid ontgiften en zuiveren met infraroodsaunatherapie: verlichting van de symptomen van acne.

De infrarood sauna is een van de meest doeltreffende middelen om te ontgiften. Constante bacteriële infectie veroorzaakt de uiterlijke kenmerken van chronische acne. Om acne te genezen, moet het lichaam schadelijke bacteriën uit het systeem ontgiften. De diep doordringende golflengtes van infrarood licht dringen door in de zachte weefsels van het lichaam en verhogen de inwendige temperatuur. Dat komt omdat het infrarode licht een kunstmatige koorts opwekt. Koorts dient om het lichaam te ontsmetten van schadelijke bacteriën via het interne mechanisme.

De infraroodsauna heeft op het lichaam hetzelfde effect als een natuurlijke koorts, met dit verschil dat bij het verlaten van de sauna de inwendige temperaturen weer verlaagd zijn. Zowel milde als ernstige gevallen van acne kunnen worden genezen door regelmatige sessies in een infraroodsauna (ten minste 15 minuten, drie keer per week).

De oorzaak van acne wordt aangepakt door het lichaam te ontdoen van schadelijke bacteriën door intens te zweten en de huid zelf te reinigen van achtergebleven onzuiverheden. Na elke infraroodsauna is het belangrijk onmiddellijk te douchen met een zachte reiniger om gifstoffen uit de huid te verwijderen. Infrarood sauna therapie is een effectieve manier om het lichaam snel te ontdoen van acne door middel van een ongeëvenaard ontgiftingsprotocol.

Infrarood Sauna Voor De Huid

Psoriasis en eczeem verbeteren door regelmatige behandeling met een infraroodsauna.

Psoriasis en eczeem zijn twee verschillende chronische huidaandoeningen die beide opmerkelijk goed reageren op een regelmatige behandeling met een breedband infrarood sauna. Psoriasis wordt geclassificeerd als een auto-immuunziekte en is een aandoening die wordt veroorzaakt doordat het immuunsysteem de groei van nieuwe huidcellen sneller dan normaal in gang zet, wat leidt tot de vorming van boven elkaar liggende huidlagen. Eczeem is een aandoening die reageert op externe omgevingsfactoren zoals bacteriën en allergenen. Beide aandoeningen worden echter verergerd door de stressrespons.

Als het lichaam efficiënt kan omschakelen van sympatische dominantie (vecht-of-vlucht/stressreactie) naar parasympathische dominantie (rust, verjonging, voeding en ontspanning), zullen patiënten langere perioden van ziektevermindering ervaren. Infrarood sauna therapie dompelt het individu onder in de warme tonen van doordringend licht om het lichaam zachtjes uit de stressrespons te halen en in een staat van diepe ontspanning te brengen waar het kan verjongen en herstellen.

Regelmatige behandeling met een infraroodsauna bevordert de dominantie van het parasympatische zenuwstelsel, waardoor langdurige periodes van de stressrespons, die een belangrijke oorzaak is van symptoomexpressie bij zowel psoriasis als eczeem, worden voorkomen. Naast de voordelen van een blijvende ontspanning, ontgift de infraroodsauna het lichaam van onzuiverheden of allergenen die deze huidaandoeningen aantasten.

Het lichaam wordt gereinigd door het zweten, waardoor het gezuiverd aanvoelt en vrij is van het jeukende gevoel dat deze huidaandoeningen zo moeilijk maakt. Bovendien beginnen littekens die door deze chronische huidaandoeningen zijn veroorzaakt, te genezen als gevolg van de verhoogde collageenproductie in reactie op het infrarode lichtspectrum. Het is belangrijk om de infrarood sauna regelmatig te gebruiken om een merkbare verandering teweeg te brengen. Psoriasispatiënten kunnen na de eerste paar saunasessies last krijgen van verergering van de symptomen, maar al snel treedt merkbare verbetering op.

Infrarood sauna therapie

Een krachtige peeling bevordert een snelle wond- en littekengenezing en maakt de huid gezond en stralend. Tijdens een bezoek aan een infraroodsauna spelen verschillende factoren een rol die ervoor zorgen dat de huid sneller geneest.

Ten eerste, de stijging van de lichaamstemperatuur veroorzaakt overvloedig zweten. Omdat het lichaam op deze manier ontgift, wordt de huid gehydrateerd en worden dode huidcellen gemakkelijk verwijderd. De huid wordt moeiteloos geëxfolieerd en wanneer u uit de infraroodsauna stapt, komt er een frisse, nieuwe huid tevoorschijn.

Gelijktijdig met de intensiteit van de peeling wordt de collageenproductie verhoogd, waardoor nieuwe, stralende huidcellen zichtbaar worden. De huid wordt glad omdat oude huidcellen worden weggespoeld. Littekens van brandwonden of operaties genezen exponentieel door regelmatige blootstelling aan de infrarood sauna. Dit gebeurt omdat onder invloed van het voedende nabij-infrarode lichtspectrum, dat de collageenproductie verhoogt, nieuwe huidcellen worden gevormd terwijl oude cellen afvallen.

Hoewel de littekens niet onmiddellijk verdwijnen, zullen een gelijkmatige huidskleur en een gladde textuur in het getroffen gebied de overhand krijgen. Na ongeveer zes maanden regelmatige behandeling met een infraroodsauna, kunt u een merkbaar verschil zien in de lichaamsdelen die voorheen littekens vertoonden.

Infrarood sauna levert ongeëvenaarde resultaten voor een jeugdige, stralende, gladde en glanzende huid.

De synergetische dans tussen het volledige spectrum van infrarood licht en de menselijke fysiologie levert ongeëvenaarde resultaten op voor de huid. Het is mogelijk om moeiteloos en veilig een jeugdige, vollere en gladdere huid te creëren zonder chirurgische ingrepen of dure crèmes. De infrarood saunatherapie zorgt voor een krachtige exfoliatie terwijl de collageenproductie wordt gestimuleerd. De ongeëvenaarde anti-verouderingseffecten van infraroodsauna-therapie zijn indrukwekkend.

Al na één sessie zijn er zichtbare verbeteringen in het uiterlijk en de textuur van uw huid. Mensen met chronische huidaandoeningen hebben baat bij een regelmatige behandeling met een infraroodsauna om de onaangename symptomen te verlichten.

Als u of iemand die u dierbaar is op zoek is naar een veilige en betaalbare manier om de zichtbaarheid van huidlittekens te verbeteren, helpt infrarood sauna therapie de huidgroei te herstellen en oude patronen van huidexpressie radicaal te verwijderen. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en weerspiegelt de algemene gezondheid en vitaliteit van de fysiologie, het is ook de eerste laag van het fysieke zelf dat zich aan de buitenwereld presenteert. Voor een jeugdig uiterlijk, een gladde textuur en een stralende huid is infraroodsauna-therapie precies wat u nodig hebt om de huid te krijgen waarvan u altijd hebt gedroomd.

Infrarood Sauna Voor De Huid