Infraroodcabine van X-Trend

De beste Infraroodcabine van X-Trend kopen aan de beste prijs? Kies voor de topkwaliteit Infraroodcabine van X-Trend, de #1 expert in België.

Ontdek ons infraroodcabine gamma en modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met advies aan:

Infraroodcabine Van X-Trend

Stap 1 van 2

Infraroodcabine Van X-Trend
Infraroodcabine van X-Trend

De beste infraroodcabine die u bij X-Trend kunt kopen

De vele voordelen van een infrarood cabine… Niet alleen als het buiten kouder wordt, is het heerlijk om te genieten van de warmte van een infraroodcabine. Een infraroodcabine biedt vele voordelen voor lichaam en geest. In een infraroodcabine kom je bijvoorbeeld helemaal tot rust. Dus je hoeft niets te doen en kunt je volledig ontspannen.

Maar het gebruik van een infraroodcabine heeft ook veel fysieke voordelen:

 • Heeft u vaak last van koude handen of voeten? Dan kan het gebruik van een infraroodcabine u helpen.
 • Van een infraroodcabine is aangetoond dat hij een goed effect heeft op netelroos en ook een genezende werking heeft bij psoriasis en eczeem.
 • Het gebruik van de cabine kan hoofdpijn, maagpijn en een slecht humeur verlichten.
 • Voor mensen met artritis kan de infraroodcabine de pijn helpen verlichten.
 • De cabine heeft een positief effect op de verjonging van de huid en de vermindering van cellulitis.
 • Als u de infraroodcabine regelmatig gebruikt, kan dit een goed effect hebben op hoge of lage bloeddruk.

Bovendien heeft het gebruik van de infraroodcabine ook een positief effect op rugpijn, vermoeidheid, spierspanning en menstruatiepijn. Het gebruik van een infraroodcabine kan dus een genezend effect hebben, maar ook een therapeutisch effect.

Het gebruik van de cabine kan ervoor zorgen dat uw weerstand toeneemt, zodat u beter bestand bent tegen ziekten. De infraroodcabine kan ook de bloedcirculatie bevorderen, omdat de warmte ervoor zorgt dat de spieren beter van bloed worden voorzien. Dit betekent dat u minder pijn in uw spieren zult voelen.

Wist u dat infraroodcabines vaak worden gebruikt door patiënten die een kankertherapie ondergaan? Ook topsporters maken vaak gebruik van de warmte van een infraroodcabine. Op die manier hoeven ze niet intensief op te warmen. De cabine warmt de spieren al goed op, wat ook de kans op blessures verkleint.

Infraroodcabine Van X-Trend
Infraroodcabine Van X-Trend

Waarom een infraroodcabine van X-Trend kopen?

Als u van plan bent een infraroodcabine te kopen, moet u ervoor zorgen dat u dit doet bij een bedrijf dat zijn vak verstaat. X-Trend kan u helpen de juiste keuze te maken. Je koopt tenslotte niet elke dag een infraroodcabine! Er zijn veel opties als het gaat om infraroodcabines. Het is belangrijk te weten wat het beste bij u en uw situatie past.

Wilt u een complete cabine of wilt u liever iets dat beter bij uw interieur past? Ook kan het zijn dat u wilt dat de cabine aan bepaalde eisen voldoet. Wilt u bijvoorbeeld een infraroodcabine van hout of wilt u er liever een van glas? Als u echt wilt ontspannen, kunt u kiezen voor een infraroodcabine met geïntegreerde luidsprekers of een aansluiting voor uw mobiele telefoon.

Zoals u kunt zien, zijn er veel mogelijkheden bij de aanschaf van een infraroodcabine. Bij X-Trend, begrijpen we dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen onze klanten graag bij het maken van de juiste keuze, zodat u kunt genieten van een infraroodcabine die aan al uw wensen voldoet.

Infraroodcabine Van X-Trend

Een infraroodcabine voor één persoon, voor twee personen of voor meerdere personen

Bij de aanschaf van een infraroodcabine moet met veel zaken rekening worden gehouden. Als eerste stap moet u overwegen voor hoeveel personen u de infraroodcabine nodig heeft. Gebruik je het alleen voor jezelf?

Dan is een eenpersoonshut iets voor u. Als u de dag met uw partner wilt afsluiten, of als u door de hectiek van de dag regelmatig behoefte heeft aan een moment voor uzelf, kunt u kiezen voor een tweepersoonshut. U kunt dan niet alleen genieten van pure ontspanning met uw partner, maar ook een vriend of vriendin uitnodigen om samen gebruik te maken van de cabine. Op deze manier kunt u uw eigen wellness thuis creëren!

Wilt u dat de cabine toegankelijk is voor meerdere personen? Kies dan een grotere versie. Hier kunt u meerdere mensen uitnodigen om te genieten van de ontspanning die de infraroodcabine biedt. En is er niemand anders die het wil gebruiken? Dan heb je de hele kamer voor jezelf.

De prijs van een infraroodcabine (factoren die de prijs bepalen)

Zoals u reeds hebt gelezen, is er een ruime keuze aan infraroodcabines. Al deze keuzes beïnvloeden natuurlijk de prijs van de cabine. Wat beïnvloedt de prijs van een hut?

X-Trend legt het graag uit:

 • De grootte van de cabine: hoe meer mensen erin kunnen, hoe hoger de prijs.
 • Hoe wil je dat de cabine eruit ziet? Kiest u voor hout of wilt u de wanden van glas? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hut gemaakt van hemlock hout. Naast zijn uiterlijk heeft dit hout ook een antiseptische werking.
 • Het type radiatoren: wilt u standaard radiatoren of een cabine die snel opwarmt en een grotere variatie aan warmte biedt?
 • Extra’s: Wilt u kunnen lezen terwijl u ontspant in de infraroodcabine? Dan kunt u een leeslampje laten installeren. Geniet u meer van muziek omdat u er vaak naar luistert in een wellnessruimte? Dan kunt u kiezen of u luidsprekers of een aansluiting voor uw mobiele telefoon laat installeren om uw eigen muziek af te spelen. U kunt ook kiezen voor dimbare bediening, Aspen houten banken en vloerverwarming.
 • Wilt u nog meer functies, zoals lichttherapie? Dan kunt u een speciale cabine kiezen waarin dit al is inbegrepen. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van infraroodcabines. Daarom is het belangrijk dat u bedenkt wat voor u belangrijk is.

Bovendien kunt u altijd advies inwinnen bij het personeel van X-Trend. Wij hebben de ervaring en kennis om u te helpen de beste keuze te maken.

Infraroodcabine Van X-Trend
Infraroodcabine Van X-Trend

Handig voor het vergelijken van infra-cabines

Alvorens een beslissing te nemen, moet u weten wat uw opties zijn bij de aankoop van een infraroodcabine. Het is daarom raadzaam de verschillende cabines te vergelijken en uit te zoeken welke aan uw behoeften voldoet. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met X-Trend. Samen met u gaan wij in op uw wensen en zetten deze om in een passende infraroodcabine.

Op de website vindt u ons ruime aanbod aan infraroodcabines. Er is een passend aanbod voor elk interieur. Woont u wat kleiner, maar wilt u wel infrarood gebruiken? Dan is er ook nog een optie. X-Trend heeft de Lectus Solis – Heater Lounger in zijn assortiment. Deze stoel is de perfecte combinatie van comfort en design.

De juiste vorm van deze infraroodstoel sluit perfect aan op het lichaam, zodat u kunt genieten van de ontspanning en de warmte van de infraroodstraling. Wilt u een goede vergelijking maken om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt? Let dan niet alleen op het ontwerp, maar ook op de extra’s die de cabine u biedt. Het is ook zeer nuttig om van tevoren te weten hoeveel energie de infraroodcabine verbruikt.

Het gaat immers niet alleen om de kosten van de aankoop, maar ook om het verbruik na de aankoop. Gelukkig verbruikt een infraroodcabine niet veel energie. Ter vergelijking: een stofzuiger verbruikt ongeveer 2000 watt, een infraroodcabine niet meer. Dit hangt natuurlijk af van hoe vaak u de cabine gebruikt.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen infraroodcabines? Of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn of waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een infraroodcabine? Dan kunt u altijd meer informatie vragen aan het X-Trend personeel.

Infraroodcabine Van X-Trend
Infraroodcabine Van X-Trend

Neem contact op met X-Trend voor een offerte op maat

Wilt u zich ontspannen zonder steeds uw huis te hoeven verlaten? Lijdt u aan lichamelijke problemen waarbij warmte kan helpen? Dan is een infraroodcabine een uitkomst. Deze cabine kan gebruikt worden in uw eigen huis, dus u kunt ervan genieten wanneer u maar wilt. Wil je met meer mensen van de warmte genieten? U hoeft niet per se op vakantie te gaan, u kunt ook genieten van een avondje thuis in de infraroodcabine.

Bent u overtuigd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met X-Trend. Als u ons uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij u op basis van deze wensen een aanbieding doen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om alle infraroodcabines in onze showroom te bezichtigen. X-Trend gelooft dat gezond leven en ontspanning hand in hand kunnen gaan! Bent u daar ook van overtuigd? Neem nu contact met ons op en wij zullen u graag helpen.

Infraroodcabine Van X-Trend