Kiezen van een x-trend infraroodsauna

De beste infrarood sauna kopen aan de beste prijs? Kies voor de topkwaliteit infraroodsauna’s van X-Trend, de #1 expert in België.

Ontdek ons infraroodcabine gamma en modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met advies aan:

Infrarood Sauna X-Trend

Stap 1 van 2

X-Trend Infrarood Sauna
Infraroodcabines

Redenen waarom u moet kiezen voor een infraroodsauna van X-Trend

Er zijn vele redenen waarom u een infraroodsauna van X-Trend zou moeten overwegen. Misschien wel het meest overtuigend is de mogelijkheid om uw algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Infraroodsauna’s bevorderen de bloedsomloop, ontgifting en gewichtsverlies, en bieden nog tal van andere gezondheidsvoordelen. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke en handige manier om uw gezondheid te verbeteren, is een infraroodsauna van X-Trend een geweldige optie.

Infraroodsauna’s bevorderen gewichtsverlies

Met een infraroodsauna van X-Trend kunt u beginnen met afvallen. Door de warmte van de infraroodcabine gaat uw lichaam zweten en verbrandt u meer calorieën dan met lichaamsbeweging.

Dit betekent dat u gewicht verliest zonder dat u zich al te veel hoeft in te spannen, en dat u tegelijkertijd kunt blijven werken of ontspannen! Zelfs het kleinste gewichtsverlies heeft aantoonbaar talrijke gezondheidsvoordelen, zoals een betere cardiovasculaire gezondheid en een lagere bloeddruk.

Het infrarood verwarmingssysteem zendt ver infrarood lichtgolven uit die uw huid binnendringen en uw spieren en weefsels van binnenuit verwarmen. Dit verbetert de circulatie in het hele lichaam en helpt bij het verwijderen van gifstoffen.

Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om uw lichaam te ontgiften en de bloedsomloop te verbeteren, is een infraroodsauna van X-Trend een uitstekende keuze.

Een x-trend infrarood sauna kan ontstekingsziekten behandelen

Infraroodsauna’s zijn zeer geschikt voor de behandeling van ontstekingsziekten zoals artritis, rugpijn en chronische vermoeidheid.

Infrarood licht kan ook de doeltreffendheid van andere behandelingen verbeteren, zoals ijspakkingen voor verwondingen of hot stone therapie voor bepaalde aandoeningen.

Met een infraroodsauna van X-Trend hoeft u zich niet in het openbaar te begeven als u wilt ontspannen! Deze units genereren veel warmte terwijl ze ongelooflijk privé en comfortabel zijn.

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

Ontgif uw lichaam met een infraroodsauna van X-Trend

Een infraroodcabine van X-Trend is de perfecte oplossing voor iedereen die snel en gemakkelijk wil detoxen. Het krachtige verwarmingssysteem levert doordringende warmte die de circulatie in het hele lichaam verbetert en tegelijkertijd gifstoffen uit het lichaam trekt zodat ze veilig kunnen worden afgevoerd.

In slechts een paar sessies zult u zich beter voelen en gezonder leven dan ooit tevoren! Een infraroodsauna van X-Trend is een doeltreffend ontgifting middel omdat hij een doordringende warmte afgeeft die uw spieren en weefsels van binnenuit verwarmt, waardoor de verre infrarood lichtgolven diep kunnen doordringen zodat de gifstoffen in uw lichaam kunnen beginnen op te lossen en af te breken.

U hoeft geen streng dieet te volgen of invasieve behandelingen te ondergaan als u gewoon kunt ontspannen wanneer u maar wilt met een infraroodsauna van X-Trend!

Kom helemaal tot rust met een infraroodcabine van X-Trend

Ons hoogwaardige infrarood verwarmingssysteem doet er alles aan om u de weldadige warmte te geven die u nodig hebt, zonder buitensporig veel elektriciteit te verbruiken. In feite verbruiken infraroodsauna’s bijna 75% minder energie dan conventionele sauna’s.

Als u een zelfvoorzienende verwarmingsunit wilt waarmee u uw binnenklimaat moeiteloos kunt regelen, is een infraroodcabine van X-Trend een goede keuze.

Infrarood saunacabines van X-Trend zijn ontworpen om tot 99% van de vochtigheid in de ruimte te elimineren, zodat u droog en comfortabel blijft terwijl u in de cabine ontspant!

Met een infraroodcabine van X-Trend hoeft u zich geen zorgen te maken over muffe geurtjes of onaangename vochtigheid.

Een x-trend infraroodsauna is onderhoudsarm en van hoge kwaliteit

Een X-Trend infraroodsauna is ontworpen met uw comfort in gedachten. Onze cabines zijn zeer eenvoudig in gebruik en vergen weinig onderhoud. Tijdens uw saunabeurt hoeft u waarschijnlijk alleen de buitenkant van de cabine af te vegen met een droge doek of een papieren handdoek.

Onze x-trend infraroodcabines zijn van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

De voordelen van een infraroodsauna zijn eindeloos, maar sommige mensen denken dat ze het zich niet kunnen veroorloven. Dit is verre van het geval, want een infraroodsauna van X-Trend is eigenlijk heel betaalbaar! Wij bieden onze klanten geweldige prijzen op deze hoge kwaliteit infrarood sauna’s.

Ontspannen en ontstressen met een infraroodcabine van X-Trend

Een X-Trend infraroodsauna is een geweldige manier om stress te verlichten en uw lichaam te ontspannen na een lange, zware dag op het werk.

Het gevoel van warmte dat deze cabine met zich meebrengt is zeer rustgevend en kan u helpen om spanningen in uw spieren kwijt te raken, waardoor u zich na één bezoek al verfrist en verjongd voelt!

Hoe werkt een x-trend infraroodsauna?

In een infraroodcabine worden ver infrarode lichtgolven afgegeven aan de weefsels en spieren van uw lichaam.

Deze hittegolven zorgen ervoor dat de weefselcellen opwarmen, wat tal van voordelen voor de gezondheid heeft: verhoogde circulatie in het hele lichaam, vrijkomen van toxines, verhoging van het metabolisme en de energieproductie.

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

Hoe ziet een x-trend infraroodcabine eruit?

Infraroodcabines zien eruit als normale cabines of compartimenten omgeven door muren. Ze zijn gemaakt van hout van hoge kwaliteit dat bekleed is met een speciaal hittebestendig materiaal, zodat de cabine niet verbrandt of kromtrekt terwijl u erin zit te ontspannen!

De voordelen van een infraroodsauna van X-Trend

De voordelen van een infrarood sauna zijn onder andere:

  • Verhoogde energieniveaus en stofwisselingssnelheid
  • Een betere bloedcirculatie door het hele lichaam
  • Lagere CO2-voetafdruk in vergelijking met conventionele sauna’s
  • Een kalmerend effect op het zenuwstelsel bij gevoelige personen
  • Verlichting van spierpijn, stijfheid en spanning
  • Tijdelijke verlichting van artritis symptomen zoals gewrichtszwelling, stijfheid en pijn
  • Ontgifting van het lichaam door meer zweten.
Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

Laten we de voordelen van een x-trend infraroodsauna eens nader bekijken:

Stimulering van de doorbloeding van het huidoppervlak, waardoor de kleur beter wordt. Het vrijkomen van vetcellen door de huid tijdens een saunabeurt is een ander voordeel dat cellulitis problemen helpt verminderen.

Een verhoogde stofwisseling kan leiden tot gewichtsverlies, afhankelijk van hoe je eet. Een bezoek aan de infraroodsauna na het eten bevordert de spijsvertering en voorkomt spijsverteringsproblemen zoals IBS of indigestie.

Het helpt ook het metabolisme in evenwicht te houden, zodat u niet de hele dag gestresseerd bent, wat tot gewichtsproblemen zou leiden.

Ontspannend effect. Van infraroodsauna’s is klinisch bewezen dat ze de lichaamsproductie van pijnstillende endorfines stimuleren en stress, angst en slapeloosheid verminderen.

Dit effect wordt versterkt als u ook de meditatietechnieken van X-Trend gebruikt, die u in een diepe meditatieve toestand brengen en leiden tot innerlijke rust die uw lichaam verder ontlast, waardoor u zich ontspannen, gerevitaliseerd en verjongd voelt.

Ontgifting van het lichaam door meer zweten, met als gevolg een betere teint van de huid doordat gifstoffen via de zweetklier poriën van de huid uit het lichaam worden verwijderd.

Verlichting van spierpijn, stijfheid en spanning in de spieren, wat bij regelmatig gebruik kan leiden tot een beter bewegingsbereik, wat op zijn beurt helpt bij gewichtsverlies omdat u zich niet langer zo beperkt voelt omdat uw lichaam bepaalde dingen niet kan doen.

Een betere slaap is een groot voordeel voor mensen die lijden aan slapeloosheid als gevolg van stress of andere problemen – het bevrijdt hen van deze negatieve omstandigheden, zodat ze fris en ontspannen wakker worden en klaar zijn om weer van hun dag te genieten!

Heilzaam voor mensen die lijden aan artritis symptomen zoals zwelling, stijfheid en pijn van de gewrichten, aangezien de verbeterde circulatie leidt tot een vermindering van de ontsteking die normaal met deze pijnlijke aandoening gepaard gaat.

Verhoogt het energieniveau en de stofwisseling, wat leidt tot een beter immuunsysteem en u meer kracht en uithoudingsvermogen geeft om ten volle van het leven te genieten!

Een kleinere voetafdruk in vergelijking met traditionele sauna’s met vergelijkbare voordelen, aangezien de infraroodsauna 80% minder elektriciteit verbruikt dan een traditionele heteluchtsauna.

Verbetering van de mentale helderheid door het wegspoelen van vrije radicalen die hersenmist, vermoeidheid en slechte concentratie kunnen veroorzaken – na slechts één saunabeurt voelt u zich lichter, helderder en mentaal scherper voor de komende dag na uren van rustgevende slaap!

X-Trend

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

FAQs over infraroodsauna’s

Wat zijn de voordelen van een infraroodsauna?

De voordelen van een infraroodsauna zijn legio. Het eerste en meest voor de hand liggende voordeel is dat u in een infraroodsauna meer zweet dan in een conventionele sauna.

Dit komt doordat het infrarood licht dieper in de huid doordringt, de poriën opent en zweet laat ontsnappen. Zweten is belangrijk om het lichaam te ontdoen van gifstoffen.

Een infraroodsauna kan dus helpen het lichaam te ontgiften en de algemene gezondheid te verbeteren. Het infrarode licht biedt ook andere voordelen.

Het stimuleert het zenuwstelsel, verbetert de bloedsomloop en de hartslag, stimuleert de stofwisseling – en dat alles terwijl u zich ontspant in de wetenschap dat het ook het herstel van de spieren na een training of blessure bevordert.

Wat zijn de voordelen van een infraroodcabine ten opzichte van een traditionele sauna?

De voordelen van de superlichte infraroodsauna cabine van X-Trend zijn vergelijkbaar met die van traditionele saunacabines, maar deze infraroodcabines zorgen voor effectiever zweten omdat ze gebruik maken van ver infraroodstralen in plaats van traditionele hete lucht.

Verre infraroodstralen verbranden u niet zoals conventionele warmte, maar dringen diep door in de huid waar ze lichaamsweefsels verwarmen en de bloed- en lymfecirculatie bevorderen, wat leidt tot een gezonder lichaam.

Als u op zoek bent naar een infrarood saunacabine die net zo effectief is als een conventionele sauna, maar veel comfortabeler en handiger in gebruik, dan zijn de infrarood cabines van X-Trend de perfecte keuze.

Klanten die niet willen investeren in de aanschaf van een nieuwe infraroodsauna kunnen bij ons ook een infraroodcabine huren – klik op de link op deze pagina voor meer informatie over onze infraroodsauna service.

Wat is een infraroodcabine?

Een infraroodcabine is een lichte, compacte sauna die gebruik maakt van verre infraroodstralen in plaats van hete lucht om warmte te genereren.

Dit zorgt voor een comfortabelere en gemakkelijkere ervaring dan een traditionele sauna, terwijl het toch veel van de voordelen biedt die met gewone infraroodtherapie worden geassocieerd.

De infraroodcabines van X-Trend zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten en zijn voorzien van optionele extra’s zoals chromotherapie verlichting (kleurentherapie lampen) en aromatherapie verwarmers (aromatherapie olie diffusors).

Al onze infraroodsauna’s worden gratis bij u thuis geleverd, dus u hoeft niets extra te betalen als u bij ons koopt.

Wat maakt de infrarood sauna’s van X-Trend beter dan andere modellen op de markt?

X-Trend’s infrarood sauna’s zijn zeer kosteneffectief. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten, waardoor ze zelfs geschikt zijn voor de kleinste kamers, en al onze modellen worden geleverd met optionele extra’s zoals chromotherapie verlichting, aromatherapie verwarmers en hoofdsteunen.

Wij bieden ook gratis levering op alle adressen, dus er zijn geen extra kosten voor u wanneer u koopt bij X-Trend. Elke X-Trend cabine is gemaakt van hoogwaardige materialen – waaronder geanodiseerde aluminium profielen en drie laags multiplex panelen – wat betekent dat uw cabine vele jaren mee zal gaan dankzij de robuuste constructie.

Waar moet ik mijn infraroodsauna plaatsen?

X-Trend raadt u aan uw infraroodcabine te plaatsen op een comfortabele plaats waar u kunt ontspannen zonder obstakels die de weg versperren.

De ondergrond waarop u uw infraroodcabine plaatst, moet vlak zijn en vrij van scherpe voorwerpen – houten vloeren zijn ideaal, maar elke andere vaste ondergrond is ook geschikt.

Plaats uw cabine niet in direct zonlicht of in de buurt van een radiator of andere warmtebron, omdat dit de elektronische onderdelen in de infraroodsauna kan beschadigen. En onthoud: af en toe een andere omgeving kan nooit kwaad!

Wat voor soort infraroodstralen gebruikt X-Trend?

X-Trend gebruikt in zijn infraroodcabines alleen ver infraroodstralen. Dit is het veiligste en heilzaamste type infraroodstralen, die u niet verbranden zoals gewone warmte doet.

Verre infraroodstralen dringen diep door in uw huid en spieren waar ze de lichaamsweefsels verwarmen en de bloedcirculatie bevorderen – en zo stijfheid, pijn en stress helpen verminderen.

Deze verbeterde bloedsomloop bevordert niet alleen uw geestelijk welzijn, maar ook uw lichamelijke prestaties doordat uw spieren soepeler worden en de ophoping van melkzuur na de training wordt verminderd.


Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

X-Trend

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

Wat is chromotherapie?

Er is de laatste decennia veel onderzoek gedaan naar de voordelen van lichttherapie. Daarom rust X-Trend zijn infraroodsauna’s nu standaard uit met gekleurde lichttherapie.

Hierbij wordt uw lichaam bestraald met verschillende gekleurde lichten die speciaal zijn geselecteerd om een kalmerend of opwekkend effect te hebben.
Van oranje licht wordt bijvoorbeeld gezegd dat het de energie verhoogt, terwijl blauw licht de geest ontspant.

Kan ik mijn infraroodsauna elke dag gebruiken?

X-Trend raadt u aan uw infraroodcabine drie keer per week te gebruiken, gedurende maximaal 20 minuten per keer.

Dit zal u de beste resultaten geven door onder andere uw immuunsysteem te versterken, de bloedsomloop te verbeteren en spierpijn te verlichten.

Als u nieuw bent met infraroodsauna’s, begin dan met 10 minuten per sessie en verhoog daarna geleidelijk de duur van elke saunasessie.

Hoe vaak moet ik onderhoud laten plegen aan mijn infraroodsauna?

Alle X-Trend infraroodsauna’s worden standaard geleverd met een jaar garantie, maar wij raden u aan uw infraroodcabine één keer per jaar door de fabrikant te laten onderhouden om er zeker van te zijn dat alles soepel loopt.

Deze service is inbegrepen in de prijs wanneer u bij ons koopt. Dus als er iets mis is met uw sauna, kunt u contact met ons opnemen voor een reparatie.

Hoe moet ik mijn X-Trend infraroodsauna reinigen?

Uw X-Trend infraroodsauna kan eenvoudig worden ontdaan van vuil en stof met een hogedrukreiniger of stofzuiger.

Voor hardnekkiger vuil, zoals schimmel en algen, gebruikt u een zachte borstel en warm water met een kleine hoeveelheid bleekmiddel of een niet-schurend reinigingsmiddel.

Zorg ervoor dat u uw infraroodcabine regelmatig reinigt, vooral na regen of als hij aan direct zonlicht is blootgesteld.

Wat zijn de voordelen van een X-Trend infrarood sauna?

X-Trend biedt een reeks infraroodcabines die het fysieke en mentale welzijn helpen verbeteren.

Zo helpt het model Sauna 1 bij spierpijn, slapeloosheid, vermoeidheid, depressie en stress, terwijl de Cabine 2 ideaal is voor het verbeteren van de cardiovasculaire gezondheid en het verlichten van spierpijn.

En met onze betaalbare prijzen is er nog nooit een beter moment geweest om jezelf het geschenk van een goede gezondheid te geven!

Hoe kies ik de beste infraroodsauna voor mij?

Er zijn een paar dingen die u moet overwegen bij het kiezen van de beste infraroodsauna voor uw behoeften.

Bedenk eerst waarvoor u uw infraroodsauna wilt gebruiken – is het vooral om te ontspannen, pijn te verlichten, uw cardiovasculaire gezondheid te verbeteren of iets anders?

Zodra u het hoofddoel hebt bepaald, kunt u nadenken over grootte, prijs en extra functies.
Een andere belangrijke factor is het soort infraroodstralen dat in de sauna wordt gebruikt.

X-Trend gebruikt alleen ver infraroodstralen, die de veiligste en meest heilzame soort infraroodstralen zijn. Ze dringen diep door in de huid en de spieren waar ze de lichaamsweefsels verwarmen en de bloedcirculatie bevorderen, waardoor stijfheid, pijn en stress worden verminderd.

Deze verbeterde bloedsomloop bevordert niet alleen uw geestelijk welzijn, maar ook uw lichamelijke prestaties doordat uw spieren soepeler worden en de ophoping van melkzuur na de training wordt verminderd.

Wat is het verschil tussen een infrarood sauna en een conventionele sauna?

Het belangrijkste verschil tussen een infraroodsauna en een conventionele sauna is dat in de infraroodsauna infraroodstralen worden gebruikt, terwijl in de conventionele sauna warmte wordt gebruikt.

Infrarode stralen zijn een soort elektromagnetische straling die dieper in de huid doordringt dan warmte, en daarom worden ze als bijzonder heilzaam beschouwd.

Zij helpen de bloedsomloop te verbeteren, pijn en stijfheid te verlichten en het geestelijk welzijn te verhogen. X-Trend infraroodsauna’s zijn zeer populair omdat ze licht en toch duurzaam zijn, gemakkelijk te installeren en veilig, zelfs zonder de juiste veiligheidsuitrusting.

Waar kan ik een X-Trend infraroodsauna kopen?

X-Trend biedt een reeks prachtige infraroodcabines die geschikt zijn voor huishoudelijk of commercieel gebruik.

U vindt ze op onze website, waar u meer te weten kunt komen over de kenmerken, specificaties en voordelen van elk model.


Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend