Prijs van een infraroodcabine | X-Trend infrarood sauna’s

Ben je op zoek naar een infraroodcabine? Een infraroodcabine is goed voor de algemene gezondheid. Ontdek dus zeker de infraroodcabines van X-Trend als je graag een infraroodcabine koopt van de beste kwaliteit.

Contacteer ons indien je graag meer informatie ontvangt omtrent onze prijzen en modellen:


Infrarood Sauna X-Trend

Stap 1 van 2

Prijs Van Een Infraroodcabine
Prijs van een infraroodcabine

Prijs van een infraroodcabine

Wat is een goede prijs voor een infraroodcabine? Vraag X-Trend naar alle informatie over prijzen, beschikbare infraroodcabine modellen en deskundige informatie.

Infraroodstraling is de uitwendige, veilige en geneesmiddelvrije therapie voor de behandeling van vele kwalen waaraan veel mensen lijden. De zachte warmte dringt langzaam en veilig door tot in de diepere lagen van het lichaam, de spieren en de gewrichten, en werkt beter dan conventionele saunatechnologie, die de lucht om u heen tot ondraaglijke niveaus verhit. De zweetproductie is bijna acht keer hoger dan in de vochtige sauna, omdat droge lucht beter vocht kan opnemen dan verzadigde lucht. Dit verhoogt ook de eliminatie van gifstoffen in het lichaam.

Onze infraroodcabine’s helpen u zich te ontdoen van gevoelens van stress en algemene rusteloosheid, zodat u weer op krachten komt en u fitter voelt. Bovendien voelt u zich na een bezoek aan een droge infraroodcabine niet zo moe en uitgeput als na een bezoek aan een natte sauna. Artsen, fysiotherapeuten en masseurs maken ook steeds meer gebruik van infraroodcabine’s als aanvulling op bestaande therapieën. Dr. Sherry Rogers, lid van de Amerikaanse Academie voor Milieugeneeskunde, zegt dat de infraroodcabine de enige manier is om de toxines te elimineren die door onze moderne samenleving worden veroorzaakt.

Artsen bevelen infraroodcabine’s ook aan voor sporters met blessures en mensen met chronische ziekten of aandoeningen die langzaam genezen. Omdat de infraroodcabine de bloedsomloop in korte tijd verbetert, worden ook het immuunsysteem en het lymfesysteem gestimuleerd en wordt het hele lichaam sneller ontdaan van gifstoffen. Met zoveel voordelen van een infraroodcabine is de aankoop van een cabine op maat een goede investering, omdat deze meteen veiliger is in gebruik, gemakkelijker te bedienen en veel efficiënter wat het elektriciteitsverbruik betreft. Het is niet langer nodig om helemaal naar de sportschool te gaan of een afspraak te maken met een fysiotherapeut.

Nu kunt u van deze heerlijke luxe genieten in het comfort van uw eigen huis op elk moment van de dag en hoeft u niet langer uw drukke agenda te raadplegen of vervelende transportregelingen te treffen. Er zijn veel verschillende soorten infraroodcabines, afhankelijk van uw eisen en wensen, de beschikbare ruimte en uw budget. Er zijn ook veel leveranciers van infraroodcabines, maar slechts enkelen hebben echt de know-how in huis. Het is belangrijk dat u goed rondkijkt en al uw opties overweegt voordat u een infraroodcabine koopt die veilig is, waar voor zijn geld biedt en u de gedenkwaardige sauna-ervaring geeft die u wenst.

De meeste moderne éénpersoons infraroodcabines passen gemakkelijk op één vierkante meter, en met houten lambrisering steken ze niet eens af tegen andere meubels. Het dak en de zijwanden zijn geïsoleerd zodat er geen warmteverlies is. Omdat ze in hoogte verstelbaar en eenvoudig te monteren zijn, zijn ze zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn uitgerust met ingebouwde luidsprekers en een antenne, waardoor ze geschikt zijn voor radio en MP3-spelers. De ingebouwde spots zorgen voor een aangename leeservaring en kunnen zelfs worden gebruikt voor lichttherapie. De prijzen voor een infraroodcabine variëren van 2.500 tot 4.500 euro.

Er zijn ook grotere hutten te koop die plaats bieden aan vier tot vijf personen tegelijk, ook buiten, en dus geschikt zijn voor families en vrienden. De prijzen voor dergelijke cabines variëren van 2.500 tot 5.000 euro. Ervaren gebruikers van een infraroodcabine bevestigen het positieve effect op hun leven. De aankoop van een infraroodcabine is inderdaad een goede investering en biedt een mogelijke oplossing tegen de ziekten van de komende welvaart: een gezond alternatief voor een gezond leven.

Prijs Van Een Infraroodcabine

Prijs Van Een Infraroodcabine

Voordelen van een infraroodcabine

Bijna alle medici, artsen, masseurs en specialisten integreren de infrarood sauna in hun behandeling, regime en profylaxe (het voorkomen van ziekten). Met zijn essentieel maar eenvoudig principe van verhoging van de lichaamstemperatuur door middel van infraroodstraling in plaats van stoom en vochtigheid, overtreft deze moderne methode de traditionele methode in termen van tolerantie en geschiktheid.

De overgrote meerderheid van de bevolking kan niet tegen de hoge temperaturen en de vochtigheid in een conventionele natte sauna: deze mensen wordt aangeraden een handdoek over hun gezicht te leggen of de sauna te verlaten als zij zich ziek of misselijk voelen, maar de eenvoudige oplossing voor hen is de sauna te verlaten en naar het toilet te gaan. De eenvoudige oplossing voor deze mensen is het gebruik van een infraroodcabine. Infraroodcabines geven langzaam en zacht warmte af aan het lichaam zonder de temperatuur op te drijven tot ondraaglijke hoogten.

Enkele van de unieke voordelen van een infraroodcabine zijn:

Een niet-invasieve methode

Een niet-invasieve methode die de bloedcirculatie zonder geneesmiddelen verbetert door de bloedvaten of kunstmatige bloedvaten te verwijden. Dit verhoogt de bloedtoevoer naar de huid en de organen, waardoor mensen er jonger, gezonder en stralender uitzien.

Ontgifting

Meer warmte in het lichaam doet het lichaam zweten en opent de poriën van de huid. Door het zweten verliest het lichaam water, dat de gebruiker aanvult door veel te drinken om het toxinesysteem door te spoelen en de lever en de nieren gezond te houden.

Gewichtsverlies

Tijdens een saunabeurt stijgt de kerntemperatuur van het lichaam en stijgen de gemiddelde hartslag, het metabolisme en de bloeddruk. Dit zorgt ervoor dat het lichaam gaat zweten en probeert af te koelen. Zo kan een mens in een half uur meer dan 600 calorieën verbranden bij gebruik van een infraroodsauna.

Verlaagt hoge bloeddruk

Hoge bloeddruk wordt veroorzaakt door de reactie van het lichaam om minder bloed naar de organen te pompen, waarbij hormonen vrijkomen die het hart sneller doen slaan. Een infraroodcabine verbetert de cardiovasculaire gezondheid van een persoon door de bloedsomloop te stimuleren en het hart sneller te laten pompen, waardoor meer bloed de haarvaten en organen kan bereiken.

Pijnbestrijding

Ontstekingen en zwellingen die gepaard gaan met artritis, fibromyalgie en zelfs chronische aandoeningen kunnen baat hebben bij infrarood sauna’s. De infraroodstralen dringen tot 7,5 cm diep in de huid en geven een langzame, zachte warmte af aan pijnlijke spieren, wat kan helpen bij herstel en pijnverlichting.

Relax

De zachte warmte van de sauna in combinatie met een verbeterde bloedsomloop kan stress verminderen en de geest versterken, en helpt bij slaapstoornissen en stressgerelateerde hoge bloeddruk.

Huidziekten

De buitenste laag van de huid bestaat uit dode cellen. De combinatie van warmte en zweet kan de dode huidlaag verwijderen, wat resulteert in een zachte peeling en de groei van nieuwe huid. Daarom kan een infraroodsauna helpen bij chronische huidaandoeningen zoals dermatitis (ook bekend als eczeem), acne, psoriasis en elke huidaandoening met hyperkeratose waarbij dode huidcellen zich ophopen.

Anti-verouderingseffect

Een infraroodcabine wordt ook wel een “levensverlengend middel” genoemd, omdat de bloedsomloop en de ontgifting er aanzienlijk door worden verbeterd. Niet alleen spoelt het gifstoffen uit het bloed, maar het helpt ook de cellulaire gezondheid te verbeteren door het lichaam van meer zuurstof te voorzien. Met zoveel extra voordelen van een infraroodcabine en vrijwel geen bijwerkingen, is een infraroodcabine een belangrijke stap op weg naar een perfect gezondheidsevenwicht.

Infraroodcabine: een verlenging van de levensjaren

Er gaat niets boven een lange, hete saunasessie om stress en angst te verlichten. En als de sauna waar we het over hebben de ontwikkeling van de lichamelijke gezondheid, de ontgifting van het bloed, de verlichting van huidziekten en pijn betekent, en dat alles met één druk op de knop, wie zou dan nee zeggen tegen deze hemelse optie. Infraroodcabines zijn overdekte infraroodcabines voor mensen die geloven in een goede investering voor hun gezondheid. U bespaart veel geld op de heen- en terugreis en het comfort maakt de infraroodcabine tot uw beste vriend.

Het maakt niet meer uit dat u geen tijd heeft om naar een zonnestudio te gaan of dat het weer u niet gunstig gezind is, met een infraroodcabine thuis heeft u altijd alles zelf in de hand. Deze gebruiksvriendelijke cabines zijn ontworpen om energie te besparen en de ultieme sauna-ervaring te bieden. Rekening houdend met de ruimte, is het mogelijk om de cabine voor maximaal 5 personen te gebruiken, maar een cabine voor persoonlijk gebruik is ook niet uitgesloten. De benodigde ruimte van 1 vierkante meter maakt het gemakkelijk om de cabine in een kleine ruimte te plaatsen.

Aangezien de cabine bekleed is met hout, past het uiterlijk perfect bij het interieur. Infraroodcabines openen voor de gebruiker een nieuwe wereld van sauna’s, die hem een gezondere en positievere levenshouding geven. De infraroodcabine is opgenomen in de lijst van moderne technieken om de kwaliteit van het leven te verbeteren, of beter gezegd als “levensverlenger”, vanwege de directe werking op het cardiologisch systeem, de nieren, de huid, het metabolisme en de lever. Een infraroodcabine heeft verwarmingselementen die op strategische plaatsen zijn geplaatst, zodat de warmte gelijkmatig op de gebruiker inwerkt.

Deze warmte dringt door de huid en bereikt de bloedvaten, waardoor de bloedtoevoer naar de spieren, pezen, gewrichten en gewrichten toeneemt, zodat artritische pijn onmiddellijk verdwijnt, chemische stoffen worden weggespoeld en het metabolisme van het lichaam wordt gestimuleerd. Het resultaat is te zien in de vorm van een gezondere, mooiere huid, een slanker figuur en een rustiger persoonlijkheid.

Prijs Van Een Infraroodcabine

Prijs Van Een Infraroodcabine

De infraroodcabines van X-Trend

De infraroodcabines van X-Trend zijn uitgerust met:

– Comfortabele banken: gemaakt van perfect, splintervrij hout dat goed bestand is tegen temperatuurschommelingen en waarop u ook comfortabel kunt zitten.

– Isolatie: ter bevordering van minimaal warmteverlies en energie-efficiëntie

– Digitale toetsen: om de temperatuur en de tijd in te stellen volgens uw eigen voorkeuren

– Veel licht: om te lezen, te zitten of zelfs voor lichttherapie

– Luidsprekers: voor radio of mp3

Infraroodcabines zijn ideaal voor mensen die om gezondheidsredenen geen hoge luchtvochtigheid kunnen verdragen of die zich binnen hun eigen vier muren willen ontspannen. De infraroodstraling produceert een zachte, langzame en efficiënte warmte op het lichaam en ontgift het lichaam. Bovendien gebruiken of verspillen deze droge sauna’s geen water. Ze kunnen gewoon in een gewoon stopcontact worden gestoken en ook stress uit uw leven verdrijven. De cabines worden ook gebruikt voor patiënten die herstellen van de bijwerkingen van chemotherapie, met groot succes. De moderne infraroodcabine is de nieuwe thuistherapie voor een evenwichtig en gezonder leven en het antwoord op het bereiken van gezondheidsdoelen.

Infrarood sauna of normale sauna?

Een sauna is een plaats waar het lichaam wordt gezuiverd en verfrist met behulp van stoom of andere moderne verwarmingsmethoden zoals infraroodstraling. Er zijn twee soorten sauna’s: de vochtige conventionele sauna en de droge infraroodcabine.

De infraroodcabine of droge sauna maakt geen gebruik van water of stoom zoals conventionele sauna’s doen. Infraroodverwarmers produceren echter straling die de huid binnendringt en de oppervlakte van het lichaam verwarmt zonder de lucht te verwarmen of vocht te doen ontstaan. Infrarood sauna’s zijn heilzaam voor mensen die geen hoge luchtvochtigheid kunnen verdragen vanwege huidaandoeningen of die zich zwak of ziek voelen bij blootstelling aan een hoge luchtvochtigheid.

Waarom een sauna gebruiken?

Steeds meer gezondheidsdeskundigen erkennen de voordelen van infraroodcabines. De dieptewerking en de warmte die het afgeeft, veroorzaken vasodilatatie of ontspanning van de bloedvaten, waardoor de doorbloeding van spieren, gewrichten en huid wordt verbeterd, wat resulteert in bijna onmiddellijke verlichting van pijn en artritis. Niet alleen verlicht het de pijn zonder medicatie, maar het heeft ook geen bijwerkingen. Stress, spanning en angst kunnen gemakkelijk worden verlicht met deze ontspanningstherapie.

Saunabaden worden al sinds mensenheugenis gebruikt, maar de laatste tijd is het gebruik ervan toegenomen omdat de voordelen ervan algemeen bekend zijn. Veel landen hebben saunacentra met gemengde sauna’s, sauna’s alleen voor vrouwen, naaktsauna’s, sauna’s voor individuen en andere soorten sauna’s, afhankelijk van de gewoonten van het land. Infraroodsauna’s zijn nu echter ook beschikbaar in de veilige en comfortabele omgeving van uw eigen huis. Deze eenvoudig te installeren en te beheren sauna’s zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met verschillende zitmogelijkheden, verschillende kleuren en andere variabele details.

Infraroodcabine Forum

Op veel forums wordt gesproken over de voordelen van infraroodcabines. Vanwege de vele waargenomen voordelen en het gebruik ervan in ontgiftingsprogramma’s, is het voor mensen veel gemakkelijker om infraroodsauna’s thuis te gebruiken dan om naar een kliniek of andere plaatsen te reizen. Bijna-infrarood sauna’s dringen dieper door in de huid, zorgen voor een betere ontgifting en werken bij elke temperatuur (zelfs als het buiten sneeuwt). Omdat infraroodstraling afkomstig is van het lagere uiteinde van het elektromagnetische spectrum, is het minder intens en is de golflengte slechts iets kleiner dan die van zichtbaar licht.

Straling van hogere golflengten, zoals röntgenstralen, gammastralen of microgolven, is gevaarlijk als zij zonder toezicht wordt gebruikt. Hoewel er veel sauna’s op de markt zijn, is het belangrijk een product van hoge kwaliteit te kiezen waarvan de geassembleerde onderdelen geen chemicaliën bevatten (zoals houtlijm). Aangezien infraroodcabines droge sauna’s zijn, wordt er geen water gebruikt of verspild om stoom te produceren. Vergeleken met conventionele sauna’s, waar het lichaam 97% water en slechts 3% afvalstoffen uitzweet als gevolg van de hoge luchtvochtigheid, produceren infraroodsauna’s helemaal geen luchtvochtigheid, waardoor het lichaam tot 20% afvalstoffen kan uitzweten. Daarom is de infraroodcabine een betere ontgiftingsmethode en wordt hij door artsen aanbevolen voor chronische pijn, algemene gezondheid en zelfs chronisch vermoeidheidssyndroom.

Koop uw eigen infraroodcabine

Traditionele sauna’s zijn stoombaden die hetzelfde effect hebben, maar op een heel andere manier. Beide veroorzaken een stijging van de lichaamstemperatuur en een betere bloedcirculatie; het belangrijkste verschil is echter dat de ene plaatsvindt in een droge ruimte en de andere in een zeer vochtige ruimte. Infraroodcabines zijn veel populairder geworden dan stoomsauna’s, en in dit artikel zullen we bekijken waarom mensen liever een infrarood sauna kopen dan een klassieke stoomsauna.

1. infraroodcabines zijn meestal droog, terwijl stoombaden gevuld zijn met veel vocht.  Dit is zowel goed als schadelijk. Stoombaden zijn ideaal voor mensen met ademhalingsproblemen omdat ze verlichting brengen en de druk op de borstkas en de longen verminderen. Dit voordeel gaat verloren wanneer u een infraroodcabine te koop aanbiedt. Het hoge vochtgehalte van de stoom kan echter niet gedurende lange perioden worden verdragen, waardoor het gebruik van stoomcabines wordt beperkt.

2. saunaruimten zijn zeer geschikt om de huid te hydrateren, evenals infraroodruimten. Ze voelen echter niet zo druk aan als stoombaden, en dat is de reden waarom sommige mensen er de voorkeur aan geven.


Prijs Van Een Infraroodcabine

Koop de beste infraroodcabine van X-Trend

Waarom zou u een infraroodcabine van X-Trend kopen en niet een stoombad of traditionele sauna? Er zijn vele redenen waarom u een infraroodcabine of infraroodcabine van X-Trend zou moeten kopen:

– Door de vochtigheid in stoombaden is de kans groter dat bacteriën en schimmels er voorkomen. Dit betekent dat gebruikers infecties en ziekten kunnen oplopen als de ruimte niet regelmatig wordt schoongemaakt.

– Zoals reeds gezegd, kunnen stoombaden niet gedurende lange perioden worden gebruikt. Dit komt doordat deze kamers te vochtig zijn, waardoor het lichaam het zweet dat het produceert moeilijk kan afgeven, wat tot oververhitting kan leiden.

– Stoomsauna’s kunnen niet worden geïnstalleerd zonder afvoer. Daarom kan de installatie niet onopgemerkt gebeuren. Dit beperkt de mogelijkheden voor installatie en is erg onhandig voor mensen die een sauna in hun huis willen installeren.

– Als u een voorschrift hebt gekregen van een professionele ontgifter, moet u een infraroodsauna aanschaffen, omdat het proces veel langer duurt met een stoomsauna.

– Het risico op brandwonden is veel kleiner wanneer u een infraroodsauna koopt. Dat komt omdat de kachels uit het zicht zijn geïnstalleerd. Dit betekent dat saunabezoekers er niet mee in contact hoeven te komen.

– Het installeren en onderhouden van een infraroodcabine is eenvoudiger en goedkoper. Het onderhoud is minimaal en de verwarmers zijn draagbaar en gemakkelijk te vervoeren wanneer onderhoud nodig is.

– De infraroodstralen dringen dieper in het lichaam door en zorgen ervoor dat de gebruiker 80% van de warmte absorbeert, zodat er weinig verlies is. Deze stralen werken ook sneller dan stoom en doen hetzelfde werk in de helft van de tijd.

De saunagebruiker hoeft ook niet te wachten tot de ruimte is opgewarmd, want het effect is vrijwel onmiddellijk. Conventionele stoomsauna’s hebben hun eigen voordelen die een infraroodcabine niet heeft. Het is echter het beste om beide uit te proberen en voor uzelf te beslissen wat het beste bij uw behoeften past. Over het algemeen zijn infraroodsessies sneller, gezonder en gemakkelijker.

Kies daarom voor een X-Trend infraroodcabine. Vraag uw offerte voor een infraroodcabine aan op deze website.

Prijs Van Een Infraroodcabine

Prijs Van Een Infraroodcabine