Soorten infrarood sauna

Ontdek de beste soorten infrarood sauna voor uw behoeften met X-Trend!

Wilt u uw algehele gezondheid en welzijn verbeteren?

Dan is een infrarood sauna misschien precies wat u nodig hebt!

Bij X-Trend bieden we een reeks modellen infrarood sauna’s die therapeutische voordelen bieden voor gewichtsverlies, stressverlichting en ontgifting.

Ontdek de beste infrarood sauna voor uw behoeften door vandaag nog contact met ons op te nemen!

Vul voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties ons formulier in en ontvang deskundig advies van ons team.

Onze infrarood sauna’s helpen u zich gegarandeerd beter te voelen en bevorderen een gezondere levensstijl.

Vertrouw op X-Trend voor al uw infrarood sauna behoeften!


Soorten Infrarood Sauna
Soorten Infrarood Sauna

Bent u op zoek naar de perfecte infrarood sauna?

X-Trend biedt verschillende modellen voor thuis en professioneel gebruik.

Kies uit opties voor binnen, buiten, compact en uitbreidbaar.

Ervaar vandaag nog de therapeutische voordelen van infraroodtechnologie!


Soorten infrarood sauna: 5 wetenschappelijke gezondheidsvoordelen

Wij, bij X-Trend, geloven dat infrarood sauna’s de nieuwe trend zijn voor een gezonde en ontspannen levensstijl.

In ons assortiment infrarood sauna’s, ook wel infraroodcabines genoemd, kunt u kiezen uit verschillende modellen en maten.

Onze compacte en uitschuifbare infraroodcabines, evenals buitensauna’s, zijn ontworpen om te voldoen aan zowel persoonlijke als professionele behoeften.

Maar hoe bevorderen infrarood sauna’s onze gezondheid?

Laten we eens duiken in de vijf soorten infrarood sauna’s en de wetenschap achter hun gezondheidsvoordelen.

Nabije infrarood sauna’s:

Nabij-infraroodstralen dringen dieper door in de huid en bieden een scala aan voordelen, van ontgifting tot wondgenezing.

Dat klopt.

Nabij-infrarood sauna’s kunnen worden gebruikt om huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem en acne te genezen.

Recente onderzoeken suggereren ook dat nabij-infraroodstralen het spierherstel kunnen verbeteren en de immuunfunctie kunnen versterken.

Var-infrarood sauna’s:

Ver-infraroodstralen zijn het populairste type infrarood sauna.

Omdat deze stralen diep in de huid kunnen doordringen, kunnen ze ontstekingen verminderen, de bloedsomloop verbeteren en de cardiovasculaire functie versterken.

En hier is waarom.

Studies hebben aangetoond dat ver-infrarood sauna’s kunnen helpen bij het verlagen van de bloeddruk, gewichtsverlies en het voorkomen van chronische ziekten zoals diabetes.

Volledig spectrum sauna’s:

Volspectrumsauna’s bieden een combinatie van nabij-, midden- en ver-infraroodstralen, waardoor ze de meest veelzijdige infrarood sauna zijn.

Dat klopt.

Deze sauna’s bieden zowel diep doordringende als oppervlakkige voordelen, van huidverjonging tot pijnverlichting.

Full-spectrum sauna’s worden ook in verband gebracht met betere slaap en minder stress.

Draagbare sauna’s:

Draagbare sauna’s bieden het gemak van een infrarood sauna thuis, zonder dat deze geïnstalleerd hoeft te worden.

Deze sauna’s zijn compact, gemakkelijk op te bergen en verkrijgbaar in verschillende maten.

En hier is waarom.

Draagbare sauna’s kunnen helpen om stress te verminderen en het algehele welzijn te verbeteren, en bieden ook voordelen voor de huid en verlichting van spierpijn.

Buitensauna’s:

Onze buitensauna’s zijn perfect voor wie graag tijd doorbrengt in de natuur.

Deze sauna’s bieden alle gezondheidsvoordelen van infrarood sauna terwijl u geniet van het buitenlandschap.

Studies hebben aangetoond dat tijd doorbrengen in de natuur het mentale welzijn kan verbeteren en stressniveaus kan verlagen, terwijl de sauna zelf een reeks fysieke voordelen biedt zoals pijnverlichting en ontgifting.

Kortom, de wetenschap achter infrarood sauna therapie is overtuigend.

Van het verminderen van ontstekingen tot het verbeteren van cardiovasculaire functies, infrarood sauna’s kunnen diepgaande gezondheidsvoordelen hebben.

Wij, bij X-Trend, zijn toegewijd aan het aanbieden van de beste kwaliteit sauna’s die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om ons aanbod infrarood sauna’s te bekijken.

 • In ons aanbod infrarood sauna’s kunt u kiezen uit verschillende modellen en maten, waaronder draagbare sauna’s en sauna’s voor buiten.
 • Infrarood sauna’s hebben verschillende voordelen voor de gezondheid, zoals pijnverlichting, huidverjonging en stressvermindering.
 • Nabij-infrarood sauna’s kunnen huidaandoeningen helpen genezen en de immuunfunctie verbeteren.
 • Infrarood sauna’s kunnen helpen bij gewichtsverlies, bloeddrukverlaging en het voorkomen van chronische ziekten.
 • Full-spectrum sauna’s bieden zowel diep doordringende als oppervlakkige voordelen en zijn daarmee de meest veelzijdige infrarood sauna.
Soorten Infrarood Sauna

Kleine infraroodcabine: Op zoek naar een compacte infrarood sauna die grote resultaten oplevert? X-Trend biedt modellen met kortegolf-, middengolf- en langegolf-infraroodverwarming voor elke ruimte. Compact en krachtig voor persoonlijk herstel.

De beste infrarood sauna: Ervaar de ultieme ontspanning en herstel met de full spectrum infraroodcabine van X-Trend. Verbeter uw gezondheid, verlicht pijn, ontgift en verbrand calorieën met de beste infrarood sauna technologie. Ontdek het verschil van totale ontspanning en verjonging thuis.

X Trend infrarood cabine: Ontdek de gezondheidsvoordelen van een full spectrum infrarood sauna van X-Trend. Met kortegolf-, middengolf- en langegolfopties kunt u het perfecte model voor uw persoonlijke behoeften kiezen. Duurzaam gebouwd en eenvoudig te installeren in uw huis, appartement of bedrijf.

Infrarood sauna prijs: Koop uw infrarood sauna voor een onverslaanbare prijs bij X-Trend. We bieden regelmatig kortingen tijdens seizoensuitverkopen en beurzen. Ervaar vandaag nog de verbazingwekkende ontspannende en herstellende voordelen van uw eigen infrarood sauna.

Infraroodsauna van X-trend: Ontdek het summum van ontspanning en herstel met een infrarood sauna van X-Trend. Onze sauna’s zijn ontworpen om te ontgiften, de immuniteit te verbeteren, pijn te verlichten en stress te verminderen. Onze infrarood sauna’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor elke ruimte en zijn perfect voor thuis of professioneel gebruik.

Beste infraroodcabine | Info: Krijg het beste van twee werelden met de intrekbare infraroodcabines van X-Trend. Geniet van de privacy van een persoonlijke sauna en de flexibiliteit om uw cabine aan te passen aan elke locatie voor binnen of buiten. Het ontwerp van onze infraroodcabines biedt warmtestralers met een volledig spectrum, digitale bediening en audio- en Bluetooth-programmering voor maximale ontspanning en verjonging.

Uitschuifbare infraroodcabines: Ervaar de totale ontspanning van een intrekbare infraroodcabine van X-Trend. Onze draagbare en eenvoudig te installeren sauna’s zijn voorzien van kortegolf-, middengolf- en langegolfstralingswarmte voor een verjongende ervaring op elke locatie. Ontspan, ontgift en verjong je lichaam thuis of onderweg.


Soorten infrarood sauna: 6 manieren om pijn te bestrijden

Bij X-Trend geloven we dat infrarood sauna’s een van de beste manieren zijn om pijn te beheersen en het algehele welzijn te verbeteren.

In dit artikel bespreken we de verschillende soorten infrarood sauna’s en hoe ze u kunnen helpen bij pijnbestrijding.

Soorten infrarood sauna | Soorten infrarood sauna

Er zijn drie soorten infrarood sauna’s: ver, dichtbij en midden infrarood.

Ze werken elk op een andere golflengte en bieden verschillende voordelen:

Var Infrarood Sauna

Dit type infrarood sauna werkt op een golflengte van 6-12 micrometer, waardoor het perfect is om pijn in de spieren en botten aan te pakken.

Het verwarmt het lichaam vanuit de kern, waardoor het een effectieve manier is om te ontgiften en te ontspannen.

Nabije infraroodsauna

Dit type infrarood sauna werkt op een golflengte van 0,75-1,4 micrometer en is perfect voor huidverjonging, pijnverlichting en wondgenezing.

Het is ook goed voor het verbeteren van de bloedsomloop en het verminderen van ontstekingen.

Mid Infrarood Sauna

Dit type infrarood sauna werkt op een golflengte van 2-5,6 micrometer en is perfect voor pijnverlichting en ontgifting.

Het bevordert de aanmaak van witte bloedcellen en helpt ontstekingen te verminderen.

6 Manieren waarop infrarood sauna pijn kan verlichten

Spier- en gewrichtspijn

Infrarood sauna’s kunnen diep doordringen in spieren en gewrichten en zorgen voor een kalmerend en ontspannend effect dat pijn kan helpen verlichten.

Pijn bij artritis

De warmte van de infrarood sauna kan de bloedsomloop bevorderen en ontstekingen verminderen, wat verlichting kan geven bij artritispijn.

Rug- en nekpijn

Infrarood sauna’s kunnen de spanning in de spieren van de rug en nek helpen verlichten, wat kan leiden tot een vermindering van de pijn.

Fibromyalgiepijn

Infrarood sauna’s zijn ook effectief bij fibromyalgiepijn, omdat ze de gevoeligheid van het centrale zenuwstelsel kunnen helpen verminderen.

Chronische pijn

Mensen die lijden aan chronische pijn kunnen baat hebben bij de ontgiftende effecten van infrarood sauna’s, die helpen gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en de lever en nieren ontlasten.

Inflammatie

Infrarood sauna’s kunnen helpen ontstekingen in het lichaam te verminderen, die kunnen bijdragen aan pijn en andere gezondheidsproblemen.

Kortom, infrarood sauna’s zijn een fantastische manier om pijn te beheersen en het algehele welzijn te verbeteren.

Er zijn verschillende soorten infrarood sauna’s verkrijgbaar, elk met hun eigen unieke voordelen.

Of u nu last heeft van spier- en gewrichtspijn, artritis, rug- en nekpijn, fibromyalgie, chronische pijn of ontstekingen, een infrarood sauna kan verlichting bieden.

 • Neem voor meer informatie over de verschillende soorten infrarood sauna’s contact met ons op.
 • Profiteer van onze seizoensuitverkopen en -kortingen voor de beste prijzen voor onze infrarood sauna’s.
 • Begin uw reis naar verlichting van pijn en een gezonder leven met een infrarood sauna van X-Trend.
Soorten Infrarood Sauna

Soorten infrarood sauna: 7 huidaandoeningen die baat hebben bij regelmatig gebruik

Bij X-Trend bieden we een verscheidenheid aan infrarood sauna’s die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Onze sauna’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen die in elke ruimte passen.

Infrarood sauna’s hebben therapeutische effecten die tal van gezondheidsvoordelen bieden, zoals stressverlichting, ontgifting en een verbeterde immuniteit.

Maar wist je dat regelmatig gebruik van infrarood sauna’s ook kan helpen om verschillende huidaandoeningen te verlichten?

Ja, dat lees je goed!

Hier zijn de 7 huidaandoeningen die baat kunnen hebben bij regelmatig gebruik van een infrarood sauna.

Acne

Acne is een veel voorkomende huidaandoening waar veel mensen last van hebben.

Het wordt veroorzaakt door verstopte haarzakjes en overmatige talgproductie.

Regelmatig gebruik van infrarood sauna’s kan acne minimaliseren door de poriën te openen en onzuiverheden uit de huid te verwijderen.

De warmte van de sauna helpt de doorbloeding van de huid te verhogen, waardoor genezing wordt bevorderd en ontstekingen worden verminderd.

Poriasis

Psoriasis is een chronische huidaandoening waarbij cellen zich snel ophopen op het huidoppervlak, wat resulteert in rode, schilferige plekken.

Infrarood sauna’s kunnen de symptomen van psoriasis verlichten door ontstekingen en jeuk te verminderen.

De warmte van de sauna helpt ook om de poriën te openen en gifstoffen te verwijderen, waardoor de algehele gezondheid van de huid verbetert.

Eczeem

Eczeem is een huidaandoening die een jeukende, rode en ontstoken huid veroorzaakt.

Het kan oncomfortabel zijn en vaak moeilijk te behandelen.

Regelmatig gebruik van infrarood sauna’s kan de symptomen van eczeem helpen verminderen door de bloedtoevoer naar de huid te verhogen, ontstekingen te verminderen en de huid te hydrateren.

Rosacea | Soorten infrarood sauna

Rosacea is een huidaandoening die roodheid en zichtbare bloedvaatjes in het gezicht veroorzaakt.

Het kan ook acne-achtige uitbarstingen en verdikking van de huid veroorzaken.

Infrarood sauna’s kunnen de symptomen van rosacea helpen verminderen door de bloeddoorstroming te bevorderen en ontstekingen in de huid te verminderen.

Dermatitis

Dermatitis is een huidaandoening die een rode, jeukende en ontstoken huid veroorzaakt.

Het kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals allergieën of irriterende stoffen.

Regelmatig gebruik van infrarood sauna’s kan de symptomen van dermatitis verminderen door de huid te hydrateren, ontstekingen te verminderen en de genezing van beschadigde huidcellen te bevorderen.

Rimpels

Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het ouder worden, maar ze kunnen frustrerend zijn om mee om te gaan.

Infrarood sauna’s kunnen helpen rimpels te verminderen door de collageenproductie te verhogen, de elasticiteit van de huid te verbeteren en ontstekingen en roodheid te verminderen.

Droge huid | Soorten infrarood sauna

Een droge huid kan verschillende oorzaken hebben, zoals uitdroging of barre weersomstandigheden.

Infrarood sauna’s kunnen helpen de huid te hydrateren door de bloedtoevoer naar het huidoppervlak te verhogen en de aanmaak van natuurlijke oliën in de huid te bevorderen.

Dat klopt.

Regelmatig gebruik van infrarood sauna’s kan wonderen doen voor je huid en algehele gezondheid.

En hier is waarom.

Infrarood sauna’s gebruiken lichtgolven die diep in de huid doordringen, wat resulteert in een effectievere en efficiëntere behandeling.

In tegenstelling tot traditionele sauna’s gebruiken infrarood sauna’s lage temperaturen, waardoor ze beter verdragen worden en minder vochtig zijn.

Het resultaat?

Een ontspannende en verjongende ervaring die tal van gezondheidsvoordelen biedt, zoals een gezondere huid, betere slaap en minder stress en angst.

Waarom probeert u onze verschillende soorten infrarood sauna’s niet uit en ervaart u zelf de voordelen?

 • Verlicht verschillende huidaandoeningen
 • Verbeter de gezondheid van de huid
 • Beter slapen
 • Minder stress en angst
 • Effectieve en efficiënte behandeling
 • Lage warmte en minder vochtige omgeving
 • Ontspannende en verjongende ervaring

X-Trend’s gids voor infrarood sauna’s – veelgestelde vragen

Overweegt u de aanschaf van een infrarood sauna, maar weet u niet welk type het beste bij u past?

X-Trend helpt u graag met onze uitgebreide gids voor infrarood sauna’s.

Wat zijn de verschillende soorten infrarood sauna’s?

Er zijn drie hoofdtypen infrarood sauna’s: nabij-infrarood, midden-infrarood en ver-infrarood.

Nabij-infrarood sauna’s gebruiken een kleinere golflengte van het licht en worden beschouwd als de meest heilzame voor de gezondheid van de huid.

Mid-infrarood sauna’s gebruiken een langere golflengte en zijn waarschijnlijk effectiever om de bloedsomloop te verbeteren en pijn te verlichten.

Infrarood sauna’s hebben de langste golflengte en staan bekend om hun ontgiftende werking.

Kan ik verschillende soorten infrarood sauna’s combineren in één apparaat?

Ja, veel infrarood sauna’s bieden een combinatie van verschillende types, zoals het gebruik van zowel nabije als verre golflengtes.

Dit biedt meer voordelen en komt tegemoet aan verschillende gebruikersbehoeften.

Hoe kies ik het juiste type infrarood sauna voor mijn behoeften?

Bedenk waarom u een infrarood sauna wilt en welke voordelen voor u het belangrijkst zijn.

Als u vooral wilt ontgiften, is een ver-infrarood sauna misschien het beste.

Als u pijn wilt verlichten en de bloedsomloop wilt verbeteren, is een midden-infrarood sauna misschien de juiste keuze.

Wat zijn de prijsverschillen tussen de verschillende soorten infrarood sauna’s? | Soorten infrarood sauna

De prijs hangt af van de grootte en de kenmerken van de sauna en niet van het specifieke type infrarood dat wordt gebruikt.

Combinatiesauna’s met verschillende infrarode golflengtes kunnen echter duurder zijn.

Hoe weet ik welke maat infrarood sauna geschikt is voor mij?

Bedenk hoeveel mensen de sauna tegelijkertijd zullen gebruiken en waar de sauna in uw huis of bedrijf komt te staan.

X-Trend biedt verschillende maten, van eenpersoonsmodellen tot sauna’s voor meerdere gebruikers.

Kan ik een infrarood sauna voor buiten het hele jaar door gebruiken? | Soorten infrarood sauna

X-Trend biedt infrarood sauna’s voor buiten die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Houd er wel rekening mee dat extreme temperaturen en neerslag de werking van de sauna kunnen beïnvloeden.

Zijn er veiligheidsmaatregelen die ik moet nemen als ik een infrarood sauna gebruik? | Soorten infrarood sauna

Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven voor, tijdens en na gebruik van de sauna.

Het is ook aan te raden om te beginnen met kortere sessies en de tijd in de sauna geleidelijk op te voeren.

Raadpleeg een gezondheidsdeskundige voordat u een infrarood sauna gebruikt als u gezondheidsproblemen of een medische aandoening hebt.

Welke soorten infrarood sauna’s biedt X-Trend?

Bij X-Trend bieden we een verscheidenheid aan infrarood sauna’s die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Ons assortiment omvat cabines voor één tot vier personen, buitensauna’s en compacte infrarood sauna’s die eenvoudig kunnen worden uitgebreid, afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Kunt u meer informatie geven over de therapeutische voordelen van verschillende soorten infrarood sauna’s?

Absoluut. Ons assortiment infrarood sauna’s helpt onder andere bij gewichtsverlies, ontgifting, verbeterde immuniteit en verlichting van fibromyalgie, artritis, nek- en rugpijn. Bovendien zijn er verschillende soorten sauna’s voor specifieke therapeutische behoeften. De buitensauna is bijvoorbeeld een ideale optie voor mensen die de weldaad van de natuur willen ervaren en hun stress willen afzonderen. Onze infraroodcabines met verschillende warmtezones bieden therapie op maat voor specifieke gezondheidsproblemen, zoals de hyperthermiebehandeling voor kankerbestrijding.

Hoe kies ik het juiste type infraroodcabine voor mijn huis?

Een van onze deskundige adviseurs begeleidt je bij het keuzeproces om te bepalen welk van onze verschillende typen sauna’s het beste bij jouw specifieke behoeften past. Ons team houdt rekening met de beschikbare ruimte in uw huis, uw gezondheidsproblemen en uw persoonlijke voorkeuren. We hebben ook de mogelijkheid om een persoonlijk ontworpen infrarood sauna te creëren die bij uw bestaande inrichting en stijl past. Met onze expertise kunt u optimaal genieten van onze infraroodcabines.


Ontdek de verschillende soorten infrarood sauna’s en vind uw perfecte match met X-Trend

Als eigenaars van X-Trend zetten we ons in om u infrarood sauna’s van topkwaliteit te bieden die aan al uw behoeften voldoen.

Het is ons een genoegen om u een scala aan opties te bieden als het gaat om het kiezen van de perfecte infraroodcabine voor uw huis of bedrijf.

Onze selectie omvat verschillende modellen en maten, van 1 tot meer personen.

Ervaar de talrijke en opmerkelijke gezondheids- en wellnessvoordelen van infrarood sauna’s in het comfort van uw eigen ruimte.

Of u nu geïnteresseerd bent in een compacte infrarood sauna of een buitensauna, wij hebben het allemaal.

Onze hoogwaardige sauna’s bieden therapeutische voordelen en helpen onder andere bij gewichtsverlies, huidaandoeningen, vermoeidheid, stressverlichting en een verbeterde immuniteit.

Met een uitgebreide selectie infrarood sauna’s vindt u zeker de perfecte sauna voor uw individuele behoeften.

 • Verlicht stress en angst met onze infrarood sauna’s
 • Verbeter de bloedsomloop en stimuleer uw immuunsysteem
 • Herstel sneller van intensieve trainingen met onze infraroodcabines
 • Ontgift je lichaam en geniet van een gezonde huid en gezond haar

Wil je de eerste stap zetten naar een betere gezondheid en een beter welzijn?

Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw gegevens achter om aan uw infrarood sauna reis te beginnen.

Soorten Infrarood Sauna