X-Trend infra rood cabines tips

De beste infrarood sauna kopen aan de beste prijs? Kies voor de topkwaliteit infraroodsauna’s van X-Trend, de #1 expert in België.

Ontdek ons infraroodcabine gamma en modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met advies aan:

Infrarood Sauna X-Trend

Stap 1 van 2

X-Trend Infrarood Sauna
Infraroodcabines

X-trend infra rood cabines

Technologie heeft geleid tot een aantal ontwikkelingen in de wereld. Dankzij de technologische vooruitgang hebben mensen nieuwe creaties en ontwikkelingen kunnen beleven die ons leven gemakkelijker hebben gemaakt en de wereld een betere plaats.

Vandaag gebruiken we producten en apparaten die we ons vroeger niet hadden kunnen voorstellen, maar het is de technologie die deze generatie in staat heeft gesteld ze te gebruiken.

Een voorbeeld van een dergelijke innoverende technologie zijn X-trend infra rood cabines. X-trend Infra rood cabines hebben de traditionele cabines of sauna’s overschaduwd en een nieuwe en opwindende vervanging gecreëerd.

Om te begrijpen hoe infra roodcabines het leven van mensen hebben veranderd, moet men ook begrijpen hoe ze werken. Als eenmaal duidelijk is hoe ze werken, kan men begrijpen waarom deze cabines anders zijn dan conventionele cabines en sauna’s.

Op basis van de bovenstaande verschillen kan men begrijpen waarom infra roodcabines beter zijn. In dit artikel vindt u gedetailleerde informatie die u de beste tips geeft om de beste ervaring met infra roodcabines te hebben en leert u over de voordelen van infra roodtherapie.

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

Hoe werken X-trend infra rood cabines?

Een infra roodcabine of sauna is een droge sauna die gebruik maakt van infra roodstraling. Deze stralers verwarmen uw lichaam rechtstreeks in plaats van energie te verspillen aan het verwarmen van de lucht om u heen.

Het door deze cabines geproduceerde infrarode licht dringt door tot de huid en doet haar zweten. Onthoud, hoe meer de huid zweet, hoe meer er ontgift wordt.

De X-trend infra rood cabines kunnen de hartslag verhogen tot een niveau dat normaal alleen tijdens het sporten wordt bereikt. Deze hartslag wordt bereikt bij een veel lagere temperatuur dan in een traditionele sauna en is daarom gemakkelijker en meer geschikt voor personen.

X-Trend Infra Rood Cabine

7 redenen om een X-trend infra rood cabine te kopen in plaats van een conventionele sauna.

Het is gemakkelijk uit te leggen, en het is waar, dat de werking van infra roodcabines vrij eenvoudig is. Daarom wordt dit al snel een reden voor mensen om de effectiviteit van deze infra rood sauna’s af te schrijven en niet in te zien waarom ze beter zijn dan traditionele sauna’s.

Hieronder vindt u een vergelijking tussen infra rood sauna’s en traditionele sauna’s, alsook de belangrijkste redenen om infra rood sauna’s te installeren in plaats van traditionele sauna’s.

1. Werking en temperatuur

Zoals eerder gezegd, gebruiken infra roodsauna’s licht om warmte op te wekken, waardoor het lichaam wordt verwarmd. De infrarode stralen maken deel uit van het lichtspectrum en produceren dus de juiste hoeveelheid warmte voor het lichaam. De procedure is dus snel en eenvoudig.

In een conventionele sauna wordt echter eerst de lucht rond de gebruiker verwarmd, en die verwarmt op zijn beurt het lichaam. Dit proces is duidelijk ingewikkelder en duurt langer. De infra rood sauna produceert een grote hoeveelheid zweet en ontgift daardoor het lichaam meer.

Een conventionele sauna produceert echter een vrij hoge temperatuur, die voor sommigen ondraaglijk en oncomfortabel kan worden.

2. kosten

Conventionele sauna’s vereisen veel energie om de omgeving van de persoon te verwarmen. In conventionele sauna’s wordt de lucht verwarmd tot ten minste 100 graden Celsius, zodat de energiebehoefte en de kosten zeer hoog zijn.

In een infra roodsauna is echter minder energie nodig omdat de infra roodlampen het lichaam rechtstreeks verwarmen. Het is ook belangrijk op te merken dat een normale saunabeurt in een infra roodsauna maximaal veertig minuten duurt, terwijl een saunabeurt in een conventionele sauna meerdere uren kan duren.

3. vochtigheid

X-trend infra rood cabines verwarmen de lucht niet, en creëren dus geen vochtigheid in de omgeving. Conventionele sauna’s creëren echter een hoge luchtvochtigheid, waardoor de omgeving benauwd en oncomfortabel wordt.

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

4. Gecombineerde voordelen

X-trend infra rood cabines of sauna’s zijn gemakkelijk thuis te installeren. Het grote voordeel van deze cabines is dat zij de voordelen van een comfortabele saunabeurt combineren met de voordelen van infra roodtherapie. infra roodtherapie is al eeuwenlang populair!

Infra roodtherapie maakt gebruik van golven en stralen om de lichaamstemperatuur te verhogen. Door de lichaamstemperatuur te verhogen, kunnen de organen in het lichaam hun taken nog beter vervullen.

In het verleden was infra roodtherapie een populaire manier om de stralen van één persoon op de rest van de bevolking over te brengen. Het voordeel van infra roodtherapie is dat het diep doordringt in de lagen van het lichaam en de processen in alle weefsels, spieren en botten aanzienlijk versnelt.

5. Bijkomende voordelen

X-trend infra rood cabines en -sauna’s bieden mensen meer uitgebreide gezondheidsvoordelen dan conventionele sauna’s. Zoals eerder gezegd, zijn X-trend infra rood sauna’s uitstekend geschikt om te ontgiften. Maar daarnaast bieden deze hutten ook voordelen waar de meeste mensen nog nooit aan gedacht hebben.

Infra rood sauna’s helpen het lichaam zich te ontdoen van overtollige kilo’s door overmatig zweten. Bovendien kan het lichaam stress verlichten omdat de infra roodgolven het lichaam helpen te ontspannen.

Maar dat is nog niet alles: X-trend infra rood cabines helpen het lichaam om schadelijke gifstoffen en kankerverwekkende stoffen af te voeren, waardoor het immuunsysteem wordt versterkt.

De X-trend infra rood cabines wekken golven op die de lever en de nieren in staat stellen alle schadelijke stoffen en afvalstoffen af te voeren. Telkens helpen de infrarode golven om de bloedstroom in het lichaam te verhogen en de haarvaten te verwijden.

Een grotere bloeddoorstroming leidt tot een betere zuurstoftoevoer naar het lichaam en geeft de organen dus extra energie om beter te functioneren. X-trend infra rood cabines verhogen dankzij hun stralen en licht ook de aanmaak van witte bloedcellen in het lichaam, die het lichaam helpen ziekten en virussen te bestrijden.

De verhoogde productie van witte bloedcellen versnelt ook het genezingsproces van het lichaam en helpt de spieren om krampen en pijn aanzienlijk te verlichten.

De infrarode golven helpen ook de productie van enzymen te verhogen, hun activiteit te versnellen en zo het metabolisme te versnellen. Deze verhoogde activiteit van de enzymen helpt om een groot aantal calorieën te verbranden.

De infrarode golven kunnen ook helpen littekens sneller en gemakkelijker te genezen. Het overmatige zweten dat door de infrarode golven wordt veroorzaakt, helpt het lichaam ook om ongemakken en zwellingen te verlichten, en kan uiteindelijk helpen om de tekenen van veroudering te bestrijden.

Volgens studies van deskundigen kan de X-trend infra rood cabine ook de bloedcirculatie bij diabetes- en cholesterolpatiënten bevorderen en leiden tot een verlaging van de hoge bloeddruk en de bloedsuikerspiegel.

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

6. Eenvoudige installatie

Hoogwaardige infra rood cabines van kwaliteitsleveranciers zoals X-trend zijn niet alleen handig in het gebruik, maar ook eenvoudig te installeren. Infra roodcabines kunnen binnen een half uur worden geïnstalleerd. Conventionele sauna’s vergen echter uren voor de installatie en een aantal stopcontacten voor de stroomvoorziening.

7. Minder tijd

Voor mensen die snel aan hun hectische leven willen ontsnappen, is de X-trend infra rood cabine de beste keuze. De X-trend infra roods cabine verwarmt het lichaam namelijk in korte tijd, maximaal 20 minuten, en laat u snel ontspannen.


Infra roodtherapie door een X-trend infra rood cabine

De voordelen van infra rood gelden voor de gehele wereldgemeenschap. Er is geen leeftijdsbeperking voor het gebruik van deze cabines, maar het is raadzaam dat kinderen worden begeleid door een ouder persoon.

De bevolking groeit en er worden steeds meer schadelijke gassen in de lucht uitgestoten. Daarom wordt het gebruik van X-trend infra rood cabines aanbevolen voor iedereen die in een dichtbevolkte omgeving woont en wordt blootgesteld aan verontreinigende stoffen.

Het is bewezen dat infra roodtherapie het aantal verontreinigende stoffen en toxines in het menselijk lichaam vermindert, en zo helpt om geboorteafwijkingen en kankergevallen te verminderen.

Infra roodtherapie is ook medisch getest en de resultaten tonen aan dat deze vorm van therapie de loodvergiftiging in het lichaam kan verminderen en toekomstige generaties kan beschermen. Naarmate we ouder worden, wordt het menselijk lichaam veel vatbaarder voor gifstoffen.

De reden hiervoor is dat wij in de loop der jaren steeds meer worden blootgesteld aan de wereld, aan verschillende beroepen en aan verschillende levensstijlen. Het menselijk lichaam zit vol gifstoffen die kunnen worden verwijderd met behulp van infra roodtherapie. Indien geen infra roodtherapie wordt toegepast, moeten andere therapieën worden gebruikt.

Deze alternatieven omvatten intraveneuze therapie en andere behandelingen die pijnlijk kunnen zijn en veel meer kosten. Onthoud dat infra roodtherapie gemakkelijk thuis kan worden gedaan, veel goedkoper is en geen pijn veroorzaakt.Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

10 tips voor de beste ervaring met een X-trend infra rood cabine

Wij hebben reeds de redenen genoemd waarom X-trend infra rood cabines beter zijn dan traditionele sauna’s. Hier zijn echter enkele tips om u te helpen het meeste uit uw sauna-ervaring te halen.

1. Het juiste moment vinden.

Het eerste en belangrijkste ding is om het juiste moment te vinden. Kijk in je agenda om te zien wanneer je tijd hebt. Het is helemaal niet erg als u maar weinig tijd hebt, want X-trend infra rood cabines maken zelfs een korte ontspanningstijd meer dan de moeite waard.

Doe niet mee als u andere verplichtingen hebt en de sauna-ervaring als enige optie moet laten schieten. Voor sommige mensen is de ochtend het ideale tijdstip, voor anderen is de avond het beste. Het is dus altijd beter om een tijdstip te vinden dat u goed uitkomt om uw vermoeide lichaam te trakteren op een ontspannende ervaring.

2. Let op uw eetgewoonten

En zorg ervoor dat u geen grote maaltijd eet vlak voordat u naar de sauna gaat. Neem geen grote hoeveelheden vocht tot u, vooral geen alcohol, want dat droogt uw lichaam uit.

3. Let op welke kleren je draagt.

Je moet niet alleen letten op wat je eet, maar ook op de kleren die je draagt. Hoe meer kleren u in de sauna draagt, hoe groter de kans dat u zich ongemakkelijk voelt tijdens uw saunabeurt. Draag geen metalen sieraden zoals ringen of dergelijke, aangezien deze gemakkelijk beschadigd kunnen worden door de infrarode golven.

4. Koop eventueel sauna-accessoires aan.

U kunt uw X-trend infra rood cabine nog interessanter en spannender maken met sauna-accessoires. U kunt een rugleuning dragen of een hoofdsteun kopen die de saunagang nog aangenamer maakt. U kunt ook genieten van geparfumeerde oliën voor uw infra roodsauna.

Thermometers en timers zijn essentieel voor het gebruik van X-trend infra rood cabines, evenals de juiste verlichting. Een muziekje kan ook voor een ontspannende achtergrond zorgen en de saunabeleving nog aangenamer maken.

5. Het juiste aantal handdoeken klaar hebben liggen.

Het is meestal aan te bevelen slechts één handdoek mee te nemen, omdat deze gemakkelijk te dragen en schoon te maken is. Handdoeken kunnen worden gebruikt om zweet van het lichaam te drogen en houden u op elk moment comfortabel.

X-Trend Infra Rood Cabine

6. Neem een douche voor en na uw saunabeurt.

U weet het misschien niet, maar douches spelen een belangrijke rol in uw saunabeleving. U kunt een douche nemen voordat u naar de sauna gaat om uw lichaam te ontdoen van vuil. Als u het tijdens uw saunabeurt te warm krijgt, kunt u een douche nemen om uw lichaam af te koelen.

Vergeet niet dat het ook belangrijk is om na uw saunabeurt te douchen om het zweet en de gifstoffen die het bevat kwijt te raken.

7. Gebruik een bodylotion voor een saunabeurt.

Zoals eerder gezegd, kunnen X-trend infra rood cabines of sauna’s heel goed zijn voor uw huid. Om uw huid ten volle te laten profiteren van de voordelen van de sauna, zijn er enkele belangrijke punten die u in gedachten moet houden. Denk eraan geen bodylotion te gebruiken voor u naar de sauna gaat.

Maar honing of zout op je huid smeren kan je helpen je beter te voelen. Breng na uw saunabeurt een crème aan om uw huid te hydrateren, want de infra roodsauna kan uw huid uitdrogen.

Conventionele sauna’s kunnen zeer schadelijk zijn voor mensen met huidaandoeningen zoals eczeem. Het goede nieuws is dat de X-trend infra rood cabine dankzij zijn heilzame stralen kan helpen bij de behandeling ervan!

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

8. Niet te snel aankleden na uw saunabeurt.

Een tip waar u veel baat bij kunt hebben, is om u na uw saunabeurt niet te snel aan te kleden. Het lichaam heeft tijd nodig om terug te keren naar zijn optimale temperatuur en onmiddellijk kleren aantrekken kan dit belemmeren.

9. Een X-trend infra rood cabine is niet geschikt voor iedereen.

U moet weten dat de X-trend infra rood cabine niet voor iedereen geschikt is. Zwangere vrouwen wordt afgeraden de sauna te gebruiken, omdat deze hen kan schaden. De hoge temperaturen in traditionele sauna’s kunnen de ontwikkeling van de baby in de baarmoeder beïnvloeden.

Traditionele sauna’s die veel warmte produceren, kunnen ook schadelijk zijn voor sommige mannen. Dit komt omdat de hoge temperaturen de productie van sperma bij mannen kunnen vertragen.

X-trend infra rood cabines produceren echter een veel lagere temperatuur, zodat dit soort schade aan het lichaam van een man niet optreedt. Oudere mensen moeten advies vragen aan een deskundige voordat zij naar de sauna gaan.

10. Sauna’s zijn er in verschillende maten.

Zodat u de maat kunt kiezen die het best bij uw behoeften past. U kunt bijvoorbeeld sauna’s kopen die slechts geschikt zijn voor één persoon, of een sauna voor koppels, of u kunt zelfs een sauna op maat laten maken.

Houd echter rekening met de beschikbare ruimte in uw huishouden en badkamer voordat u beslist welke maat het beste bij uw behoeften past.

De X-trend infra rood cabine is de beste manier om te ontsnappen aan de stress van alledag. De infra rood sauna biedt u de meest comfortabele, opwindende, ontspannende en pijnloze manier om al uw zorgen los te laten. Deze eenvoudig te installeren sauna’s verdubbelen het plezier. De infra roodstralen die in deze infra roodcabines ontstaan, bieden uw lichaam een aantal voordelen.

X-trend infra rood cabines helpen ook het menselijk lichaam te beschermen tegen bepaalde schade die door conventionele sauna’s kan worden veroorzaakt. Infra roodsauna’s, zoals die van X-trend, kosten tussen 3000 en 6000 euro.

De prijs is afhankelijk van de grootte van de sauna, het aantal personen dat er tegelijk gebruik van kan maken en nog veel meer. Trakteer uzelf dus op een saunabeurt, want de voordelen zijn de prijs meer dan waard.


Mensen zoeken ook naar:

infraroodcabine 1 persoon
infrarood cabine voordelen
infraroodcabine ervaringen
infrarood sauna inbouw
infrarood sauna full spectrum
infraroodcabines vergelijken
medische infrarood cabine
infraroodcabine 1 persoon
infraroodcabine 2 personen prijs
infrarood sauna kopen