X-trend infrarood sauna therapie voor ontgifting

De beste infrarood sauna voor ontgiftiging kopen aan de beste prijs? Kies voor de topkwaliteit infraroodsauna’s van X-Trend, de #1 expert in België.

Ontdek ons infraroodcabine gamma en modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met advies aan:

Infrarood Sauna X-Trend

Stap 1 van 2

X-Trend Infrarood Sauna
Infraroodcabines

X-trend infrarood sauna – Ontgifting

Het verwijderen van schadelijke stoffen uit het lichaam voor een lang leven, gezondheid en vitaliteit U hebt het woord ontgifting waarschijnlijk al in verschillende contexten gehoord.

Met de toenemende prevalentie en populariteit van dit modewoord, zelfs in de heersende culturele normen, is het een banaliteit geworden. Wanneer woorden of zinnen clichés worden, is het belangrijk verder te kijken dan de hype van het geciteerde modewoord en de diepte en betekenis ervan voor gezondheid en welzijn te onderzoeken.

Ontgifting van het lichaam vindt van nature plaats door uitscheiding, wat betekent dat we allemaal dagelijks het lichaam ontdoen van afvalstoffen.

Dus waarom heeft het woord zoveel bekendheid gekregen onder de gezondheidsgoeroes? Is het meer dan een rage die wel weer zal verdwijnen? Culturen over de hele wereld en door de geschiedenis heen hebben zich tot allerlei reinigingsprotocollen gewend om het lichaam te zuiveren en in contact te komen met een hogere macht.

Van darmspoelingen tot spirituele baden en diverse warmtetherapieën, zoals de zweethutten van de inheemse Amerikanen, hebben de mensen al vóór de opgetekende geschiedenis gezocht naar manieren om het lichaam te reinigen van onzuiverheden.

Ondanks de populariteit van ontgiften in de gezondheids- en welzijnsindustrie en het schijnbaar moderne uiterlijk ervan, maken ontgiftingsprotocollen al duizenden jaren deel uit van de menselijke ervaring.

Naarmate de wereldbevolking groeit en de industrialisatie toeneemt, worden wij als wereldgemeenschap blootgesteld aan steeds grotere hoeveelheden verontreinigende stoffen in ons externe milieu.

En aangezien de voedingsindustrie steeds meer verwerkt voedsel produceert en fruit, granen, vlees en groenten met chemicaliën en groeihormonen behandelt, wordt de noodzaak om het lichaam te ontgiften steeds groter.

X-trend infrarood sauna therapie is gebaseerd op oude tradities van ontgifting door bewust zweten en biedt de mogelijkheid om het lichaam te reinigen met state-of-the-art technologie om het natuurlijke vermogen om schadelijke gifstoffen van binnenuit te elimineren te bevorderen.

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

X-Trend Infrarood Sauna
x-trend infrarood sauna therapie

Wat betekent ontgiften?

Ontgifting betekent het actief verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. Deze bewuste reiniging en zuivering van het lichaam gaat verder dan het natuurlijke proces van eliminatie en ontdoet het lichaam proactief van schadelijke verontreinigende stoffen om een grotere gezondheid, vitaliteit en welzijn te bereiken.

Er zijn verschillende methoden om het lichaam te ontgiften. Vasten, bijvoorbeeld, ontneemt het lichaam de energie die het nodig heeft om voedsel te verteren en maakt in wezen een nieuwe start.

Het actief innemen van sappen en thee die de dikke darm stimuleren om de ophoping van stoffen op de wanden van de dunne en dikke darm te verwijderen, is een doeltreffende manier om het spijsverteringskanaal te reinigen.

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

Colonics worden ook gebruikt om schadelijke afvalstoffen uit het systeem te verwijderen om het lichaam te ontgiften.

Hoewel vasten en het reinigen van het spijsverteringskanaal goede ontgiftingsmiddelen kunnen zijn, is de warmtetherapie om overvloedig zweten te bevorderen misschien wel het meest overtuigende middel om het lichaam te bevrijden van schadelijke afvalstoffen.

Sinds de ontdekking van het vuur heeft de mens verschillende methoden gebruikt om verwarmde structuren te creëren die actief de zuivering door zweten bevorderen.

Om er maar een paar te noemen: De zweethutten van de Indianen, de Turkse hamans (stoombaden), de Romeinse en Griekse baden en de traditionele Finse sauna zijn allemaal modaliteiten van warmtetherapie die worden gebruikt met de uitdrukkelijke bedoeling om interne warmte te cultiveren om gifstoffen in het lichaam te verwijderen door te zweten.

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam; de uniek menselijke eigenschap van zweten maakt het mogelijk dat schadelijke gifstoffen via het huidmembraan worden afgevoerd.

Het lichaam ontgiften door te zweten is niet alleen gemakkelijk, maar ook ontspannend en plezierig. X-trend infrarood sauna therapie is gebaseerd op de wijsheid van de oude tradities van warmtetherapie en maakt gebruik van de vooruitgang in de wetenschappelijke technologie om het ultieme ontgiftingsprotocol te creëren.


Waarom is het belangrijk om het lichaam te ontgiften?

Welke gifstoffen moeten uit het lichaam worden verwijderd?

Het menselijk lichaam is bioaccumulatief, wat betekent dat er een natuurlijke absorptie is van stoffen uit ons externe milieu in de interne atmosfeer van de fysiologische make-up.

Een overmaat aan giftige verontreinigende stoffen die in de bloedbaan, de vitale organen en vooral het vetweefsel van het lichaam terechtkomen, kan het immuunsysteem verzwakken en het autonome zenuwstelsel aantasten.

Wanneer het lichaam overbelast is met toxines, kunnen chronische ziekte, vermoeidheid en lusteloosheid de overhand nemen.

Door het lichaam actief te ontgiften van schadelijke verontreinigende stoffen, kan de ontwikkeling van chronische ziekten, waaronder een aantal auto-immuunziekten, worden voorkomen.

Actieve ontgifting kan de vitaliteit herstellen, de fysieke verschijning van het lichaam verbeteren door de biologische leeftijd ervan te verlagen, en het energieniveau op natuurlijke wijze verhogen.

X-trend infrarood-sauna-therapie verhoogt de interne kerntemperatuur van het lichaam om een kunstmatige koorts te creëren.

Deze “koorts” zuivert het lichaam van binnendringende infecties en andere schadelijke stoffen:

  • Bacteriële infectie
  • Giftige metalen (cadmium, lood, kwik).
  • Chemische additieven in levensmiddelen (bestrijdingsmiddelen en groeihormonen)
  • Onbalans van hormonen (adrenaline, melkzuur en cortisol)

Het reinigen van het lichaam van schadelijke gifstoffen is noodzakelijk voor de gezondheid en uiteindelijk een lang leven. De kunstmatige koorts die door de x-trend infraroodsauna wordt opgewekt, stelt mensen in staat hun lichaam passief te reinigen door gebruik te maken van het grootste orgaan, de huid, om schadelijke stoffen uit het lichaam los te maken.

Hoewel ons bewustzijn het misschien niet beseft, vechten de meeste mensen actief tegen chronische bacteriële infecties in het fysieke lichaam, en alle mensen die vandaag de dag leven, worden blootgesteld aan ongezonde chemicaliën in ons voedsel en onze lucht.

Kortom, ongeacht de gezondheidstoestand zou iedereen baat hebben bij een actieve ontgifting van het lichaam. 

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

Hoe kan X-trend infraroodsauna-therapie het ontgiftingsprotocol versterken?

De dynamische relatie tussen het infrarode lichtspectrum en de menselijke fysiologie. Infrarood licht is een soort stralingsenergie die in het onzichtbare spectrum van licht ligt en niet met het menselijk oog kan worden waargenomen, maar wel als warmte wordt ervaren.

De kleur violet zendt de kortste golflengten uit, en aan het andere eind van het spectrum bevindt zich rood licht, dat de langste golflengten uitzendt. Het infrarode lichtspectrum ligt tussen het microgolf- en het zichtbare lichtspectrum, zoals de kleur rood.

Nabij-infrarood licht ligt dichter bij het zichtbare lichtspectrum, en ver-infrarood licht ligt net voorbij de microgolffrequenties.

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

Het is de nabijheid van de zichtbare lichtkleur rood waaraan infrarood zijn naam ontleent. De frequenties van infrarood licht variëren van kortere golflengtes (nabij infrarood) tot langere golflengtes die waarneembaar worden in het midden- en ver-infrarood.

Binnen de natuurlijke straling van de zon is er nabij-, midden- en ver-infrarood licht. De X-trend infrarood sauna isoleert dit lichtspectrum om een ruimte te creëren die een “lichtbad” wordt wanneer hij aanstaat.

Het infrarode licht dat zich verzamelt in de structuur van de saunawanden straalt warmte uit rond en in de zachte weefsels van het lichaam.

Dit verhoogt de kerntemperatuur van het lichaam en creëert een kunstmatige koorts. In tegenstelling tot een conventionele sauna vertrouwt het infrarood lichtbad niet op hoge omgevingstemperaturen, maar dringt het door in het lichaam om de warmte van binnenuit te verhogen.

Dit stimuleert op zijn beurt de transpiratie, meer dan welke andere warmtetherapie ook. De krachtige stralingswarmte die door het lichaam wordt geabsorbeerd in het veld van infrarood licht produceert een cascade van gezondheidsvoordelen, te beginnen met het ontdoen van het lichaam van schadelijke bacteriële infecties, zware metalen en chemicaliën uit de omgeving.

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

De huid

Misschien wel de meest merkbare verandering die u kunt waarnemen, is de kwaliteit en de textuur van uw huid na een sessie met een X-trend infrarood sauna. Uiteindelijk bevrijdt deze reinigingspraktijk het lichaam van schadelijke gifstoffen van binnenuit, maar het reinigt ook de huid.

Dit zuivert de opperhuid van bacterie-gerelateerde huidonzuiverheden, verstopte poriën, acne en littekens. Wanneer vocht vrijkomt door zweten, ziet de huid er strak en geëlektroniseerd uit.

Verhoogde energie doordat spanning in de interne organen wordt losgelaten: In een wereld die overspoeld wordt door giftige chemicaliën en metalen, moeten de nieren en de lever overuren maken om het lichaam te reinigen.

Met een X-trend infrarood sauna neemt het huidorgaan een groot deel van deze last op zich en wordt het lichaam moeiteloos ontgift door te zweten.

Omdat de gifstoffen via de huid vrijkomen, hoeven de nieren en de lever niet zo hard te werken om de schadelijke stoffen uit het lichaam te verwijderen.

Na een paar saunasessies in de X-trend infrarood sauna zal de beschikbare energie merkbaar toenemen omdat de nieren en de lever minder actief zijn.

Ontgifting en slaap

De absorptie van zware metalen en toxische chemicaliën in het lichaam zet de sympathische (vecht of vlucht) tak van het autonome zenuwstelsel aan.

Kortom, het lichaam ziet een bedreiging van deze schadelijke toxines en gebruikt de overlevingsrespons om de invasie af te slaan. Wanneer de stressrespons geactiveerd is, vindt het lichaam het moeilijk om de toestand van ontspanning te bereiken die nodig is voor een gezonde slaap.

Na elke saunasessie in de X-trend infrarood sauna valt een persoon ‘s nachts gemakkelijker in een diepe slaap.

De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat ze bacteriële infecties hebben, maar dat is wel zo. De kunstmatig opgewekte koorts van een X-trend infrarood saunabezoek spoelt de bacteriële infectie uit het lichaam.

Het gaat onder meer om bacteriële infecties in het gebit, de bloedbaan en het spijsverteringskanaal.

Wanneer het lichaam zich ontdoet van schadelijke bacteriën, is het gemakkelijker te ontspannen en is het energieniveau hoger omdat het lichaam niet langer tegen inwendige infecties hoeft te vechten.

Evenwichtig autonoom zenuwstelsel

Wanneer het lichaam omringd is door schadelijke gifstoffen en bacteriële infecties, wordt de overlevingsmodus geactiveerd en wordt het lichaam in een sympathische dominantie getrokken.

Van nature zou het autonome zenuwstelsel moeten overgaan van een overlevings- naar een onderhoudstoestand (parasympathische dominantie), maar wanneer het lichaam voortdurend een invasie van gifstoffen binnenin voelt, brengt het zichzelf in een staat van vechten of vluchten.

Door het krachtige ontgiftingsprotocol van de X-trend infrarood sauna-therapie neemt het lichaam niet langer een bedreiging waar en kan het gemakkelijk in een toestand van voeding, verjonging en regeneratie komen om gezondheid en vitaliteit op te bouwen.

Verhoogde werking van het immuunsysteem: Een lichaam dat vol gifstoffen zit, zal de hulp van het immuunsysteem inroepen om de invasie van schadelijke stoffen af te slaan.

Deze voortdurende staat van bescherming kan het immuunsysteem uit balans brengen, omdat het niet langer in staat is onderscheid te maken tussen gezonde en ongezonde elementen in het lichaam.

Uiteindelijk kan een hele reeks auto-immuunziekten ontstaan doordat het immuunsysteem niet langer in staat is binnen het fysiologische netwerk onderscheid te maken tussen binnendringende en natuurlijke stoffen.

Het strenge ontgiftingsprotocol van de X-trend infrarood sauna verbetert de vitaliteit van het lichaam, bevordert een diepe slaap en geeft de huid een mooie, jeugdige gloed.

Detox

Meer dan een modegril, een noodzakelijk ingrediënt voor een gezond leven en een lang leven Veel milieufactoren produceren schadelijke toxines in het menselijk lichaam die vaak buiten de controle van het individu liggen.

Gezien de geïndustrialiseerde staat waarin onze wereld verkeert, is het van het grootste belang dat iedereen alles in het werk stelt om het lichaam te ontdoen van schadelijke verontreinigende stoffen en zo de gezondheid en vitaliteit te bevorderen.

Hoewel de voedingsindustrie nog steeds producten verkoopt die beladen zijn met chemicaliën en pesticiden, en de lucht die we inademen soms gevuld is met schadelijke gassen, is het mogelijk om een veilig en gezond intern milieu te creëren in het landschap van het lichaam.

Regelmatig gebruik van een X-trend infrarood sauna (ten minste 15 minuten, drie keer per week) kan het lichaam passief ontdoen van schadelijke gifstoffen, wat een positief effect heeft op de kwaliteit van het leven en de levensverwachting.

Door gebruik te maken van het grootste orgaan van het lichaam, de huid, in combinatie met het vermogen van het infrarode lichtspectrum om een kunstmatige koorts te creëren, wordt ontgiften in deze omgeving zowel ontspannend als effectief bij het verwijderen van schadelijke stoffen uit het lichaam.

Word de soevereine heerser over uw eigen lichaam en kies ervoor om het ultieme interne milieu in uw lichaam te creëren om gezondheid, vitaliteit en een lang leven te bevorderen door te genieten van de ontspannende ervaring van X-trend infrarood saunatherapie.