X-trend infrarood sauna voor reuma

De beste infrarood sauna voor uw reuma kopen aan de beste prijs? Kies voor de topkwaliteit infraroodsauna’s van X-Trend, de #1 expert in België.

Ontdek ons infraroodcabine gamma en modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met advies aan:

Infrarood Sauna X-Trend

Stap 1 van 2

X-Trend Infrarood Sauna
Infraroodcabines

X-trend infrarood sauna voor reuma

Ontdek hoe regelmatige X-trend infrarood sauna voor reuma therapie kan helpen. Alle aspecten van het dagelijks leven worden beïnvloed door de pijn, gewrichtsstijfheid en vermoeidheid die gepaard gaan met de diagnose reumatoïde artritis.

Van tandenpoetsen tot uit bed komen, maaltijden bereiden en de algemene bewegingsbeperkingen van een lichaam dat geplaagd wordt door de meedogenloze symptomen van reumatoïde artritis, deze auto-immuunziekte is degeneratief en invaliderend zonder bekende genezing.

De gebruikelijke behandeling bestaat uit symptoombestrijding en een agressieve farmaceutische aanpak om de zwelling van de gewrichten en de pijn te verminderen.

In de slecht begrepen oorzaak van reumatoïde artritis wordt verondersteld dat langdurige stressreacties de symptomen verergeren en de perioden van ziekte-activering verlengen. Dit versnelt uiteindelijk de verergerende effecten van deze ziekte op vele systemen in het lichaam, waaronder misvorming van ledematen.

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

X-Trend Infrarood Sauna
X-trend infrarood sauna voor reuma

Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

Als u of iemand die u dierbaar is reumatoïde artritis heeft, lees dan verder om te begrijpen hoe X-trend infrarood sauna voor reuma therapie kan helpen bij het behandelen en verlichten van de symptomen van reumatoïde artritis.

Leer hoe het infrarood lichtspectrum op de lichaamssystemen werkt om de symptomen te verlichten, lees over eerdere casestudies waarbij de symptomen werden verlicht door X-trend infrarood sauna therapie, en ontdek tenslotte hoe regelmatige X-trend infrarood sauna therapie pijnlijke gewrichtszwellingen verlicht en reumatoïde artritis in remissie houdt, zodat u of uw dierbare een leven zonder slopende pijn kan leiden.

Wat is reumatoïde artritis?

Reumatoïde artritis (RA) is een chronische auto-immuunziekte die na verloop van tijd vele lichaamssystemen zoals gewrichten, ogen, longen, huid en bloedvaten vernietigt en uitholt.

Een auto-immuunziekte ontstaat wanneer het immuunsysteem ten onrechte de eigen weefsels aanvalt in plaats van een externe bedreiging.

Reumatoïde artritis beschadigt de bekleding van de gewrichten en veroorzaakt ernstige zwelling, pijn, vermoeidheid en soms misvorming van de gewrichten en ledematen.

De chronische ontsteking die met reumatoïde artritis wordt geassocieerd veroorzaakt andere lichaamssystemen buiten de verbindingen om af te breken.

Het is ook de ontsteking in de gewrichten die verdikking van het synovium (gewrichtsmembraan) veroorzaakt. Dit leidt tot een overmaat aan gewrichtsvloeistof, waardoor ligamenten en pezen opzwellen en verzwakken, wat misvormingen van de gewrichten en ledematen van de patiënten tot gevolg heeft.

Langdurige ontsteking leidt tot een verlies van elasticiteit in het kraakbeen omdat de ligamenten uitrekken en verzwakken. Reumatoïde artritis treedt op in episoden, wat betekent dat de ziekte op bepaalde tijdstippen uitbreekt en op andere tijdstippen in remissie gaat.

Inzicht in de oorzakelijke factoren van de “opflakkeringen” kunnen patiënten helpen de ziekte te beheersen. Zoals bij alle auto-immuunziekten blijkt een langdurige stressrespons een sterke oorzakelijke component te zijn tijdens perioden van verhoogde symptomen.

Bij reumatoïde artritis worden de kleinere gewrichten, de vingers en de tenen, het eerst aangetast in een symmetrische rangschikking. Bijvoorbeeld, als de linker grote teen is aangetast, is de rechter grote teen dat ook.

Naarmate de ziekte vordert, worden ook grotere gewrichten aangetast, en uiteindelijk betalen ook het hart- en vaatstelsel en de inwendige organen de tol van langdurige ontsteking.

Medische deskundigen noemen de “opflakkeringsfase” activering van de ziekte en de fasen waarin er geen of weinig tekenen of symptomen zijn remissie van de ziekte. Hoewel er geen genezing bekend is, is het doel van elk behandelingsplan dat de patiënt in een toestand van remissie blijft waarin hij geen symptomen meer ervaart.

Erkennen dat ontsteking in het hele lichaam de belangrijkste oorzaak is van de symptomen van reumatoïde artritis, helpt bij het opstellen van een behandelingsplan dat dit kwaad bij de wortel aanpakt.

Het infrarode lichtspectrum heeft een unieke interactie met het cellulaire netwerk van het lichaam die leidt tot een verhoogde bloedcirculatie en daardoor tot een vermindering van ontstekingen. Dit is een belangrijk aspect van elk behandelingsplan voor reumatoïde artritis.


Bij wie komt reumatoïde artritis voor en wat veroorzaakt reumatoïde artritis bij bepaalde mensen?

70% van alle gevallen doet zich voor bij vrouwen tussen de 30 en 60 jaar. Mannen met reumatoïde artritis zijn meestal ouder dan 60. De precieze oorzaak van deze chronische ziekte is onbekend.

Artsen vermoeden dat genetica, omgevingsfactoren en chronische stress bepaalde personen vatbaarder maken voor deze auto-immuunziekte.

Hoewel de precieze oorzaak van de ziekte nog niet bekend is, lijkt de levensstijl een cruciale rol te spelen in zowel het ontstaan van de ziekte als in de beïnvloeding van de remissie- en de activeringsfase.


Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

Hoewel de biogeneeskunde er nog niet in is geslaagd specifieke factoren voor het ontstaan van de ziekte aan te wijzen, weten deskundigen dat aanhoudende stressreacties de ziekte actief houden.

Ontsteking is de onderliggende destructieve factor bij de afbraak van ligamenten, pezen en uiteindelijk gewrichten. Naarmate de ziekte vordert, zal de ontsteking uiteindelijk ook vitale organen aantasten.

Het vinden van een behandelingsplan dat de ontsteking bestrijdt, is een positieve factor om de ziekte in remissie te houden. Als u of een familielid lijdt aan reumatoïde artritis, overweeg dan X-trend infrarood sauna voor reuma therapie als een uitstekende manier om ontstekingen onder controle te houden.

Typische farmaceutische behandelingen voor reumatoïde artritis en waarom ze de ziekte-activiteit kunnen verhogen reumatoïde artritis wordt vaak behandeld met een agressief plan om de ontsteking in het lichaam te verminderen.

Niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDS) worden gebruikt om artritis te behandelen. Hieronder vallen zowel vrij verkrijgbare geneesmiddelen zoals ibuprofen als pijnstillers op recept.

Het nemen van pijnstillers kan de pijn verlichten, maar ze “genezen” niet noodzakelijk het onderliggende probleem van de aandoening. Chronische ontsteking wordt behandeld met corticosteroïden, waaronder prednison, een snelwerkend ontstekingsremmend receptgeneesmiddel.

Het risico op bijwerkingen van deze familie van geneesmiddelen is hoog, en medische beroepsbeoefenaren geven er de voorkeur aan ze slechts gedurende korte perioden te gebruiken.

Risico op hartziekten, verhoogde stressrespons en cardiovasculaire problemen zijn enkele van de bijwerkingen van langdurig gebruik van corticosteroïden. Afgezien van de schadelijke bijwerkingen, bevorderen deze geneesmiddelen de stressrespons van het lichaam door het activeren van de sympathische dominantie (overleving/ontsnapping) staten van het autonome zenuwstelsel.

De behandeling met geneesmiddelen kan uiteindelijk de symptomen van reumatoïde artritis verergeren door nog meer stressreacties teweeg te brengen.

Om reumatoïde artritis in remissie te houden is een agressieve behandeling van de ontsteking en bevordering van ontspanningstoestanden nodig. X-trend infrarood sauna therapie heeft een verbazingwekkend effect op chronische ontstekingen zonder schadelijke bijwerkingen.

Bovendien stimuleert de therapie met X-trend infrarood sauna de parasympathische dominantie (ontspanningstoestand) van het autonome zenuwstelsel en haalt mensen voorzichtig uit hun stressrespons, zodat langdurige toestanden van ziektevermindering de norm worden.


Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend


De verhoogde circulatie spoelt de ontsteking uit de gewrichten door een stroom van hyperoxygenated hemoglobine op gang te brengen door de aangetaste delen van het lichaam.

Wanneer het lichaam wordt blootgesteld aan de genezende stralen van het infraroodspectrum, nodigt de levende anatomie van het menselijk lichaam het licht uit in zijn netwerksysteem om een ontstekingsremmend effect op de cellulaire activiteit te produceren.

Wanneer het infrarode licht door het eerste membraan van de huid gaat om in de zachte weefsels van het lichaam door te dringen, reageert het celmechanisme met prikkeling.

Mensen zijn opgebouwd uit 50 biljoen cellen. Elke cel in het lichaam heeft een soort “energiecentrum”, de mitochondriën, waar ATP (adenosinetrifosfaat) wordt geproduceerd. De mitochondriën zijn zeer gevoelig voor elk licht, maar vooral voor de diep doordringende infrarode stralen.

Zodra het lichaam wordt blootgesteld aan infrarood licht, wordt de ATP-productie exponentieel gestimuleerd. Wanneer de ATP-productie toeneemt als reactie op de blootstelling aan infrarood licht, komt er salpeterzuur vrij dat de hemoglobine hyperoxygeneert.

De verse zuurstofrijke bloedcellen beginnen door het lichaam te stromen als een snelstromende rivier.

Ontsteking treedt op bij patiënten met reumatoïde artritis ten gevolge van schommelingen in de synoviale vloeistof in het membraan van de gewrichtscellen. Het gebrek aan zuurstof in de ontstoken delen van het lichaam veroorzaakt zwelling en pijn.

Na verloop van tijd rekt deze zwelling de pezen en ligamenten uit en veroorzaakt misvormingen van de gewrichten bij mensen met reumatoïde artritis. Binnen enkele minuten na bestraling met het infrarode lichtspectrum wordt de ATP-productie verhoogd en neemt de zuurstofstroom in het bloed toe.

Dit verbetert en versnelt de bloedcirculatie in het hele lichaam, waardoor ontstekingen afnemen. Elke persoon nam deel aan ten minste 15 minuten X-trend infrarood sauna therapie tweemaal per week.

De studie meldde dat er geen nadelige effecten waren, maar stelde eerder vast dat: Deze studie toont de gunstige effecten aan van X-trend infrarood sauna therapie over een korte periode met relatief infrequente infraroodsaunabehandelingen bij patiënten die lijden aan reumatoïde artritis.

Men kan veronderstellen dat als de frequentie van de sessies over een langere periode groter zou zijn, de vermindering van de symptomen exponentieel zou zijn.

Het is denkbaar dat de symptomen van reumatoïde artritis volledig zouden verdwijnen na consequente en regelmatige bestraling met het infraroodspectrum. Het is mogelijk om ontstekingen te verlichten zonder giftige farmaceutische medicijnen met schadelijke bijwerkingen te gebruiken om reumatoïde artritis te behandelen.

X-trend infrarood sauna therapie is niet alleen een uitstekend middel om de symptomen van deze chronische ziekte te behandelen, maar heeft ook een diepgaand effect op de algemene gezondheid.

Naast de behandeling van het ontstekingsprobleem bij patiënten met reumatoïde artritis, vermindert de therapie met X-trend infrarood sauna ook de stressreacties van het lichaam door het fysiologische netwerk in een toestand van ontspanning te brengen.

Medische deskundigen gaan ervan uit dat een oorzakelijke factor voor de actieve uiting van deze chronische ziekte aanhoudende stress toestanden zijn. Symptomen van ontsteking, pijn en vermoeidheid worden aangepakt met X-trend infrarood sauna therapie, evenals de oorzaken van aanhoudende stress toestanden.

Verhoog de collageenproductie met X-trend infrarood sauna therapie voor reuma: herstel de cellulaire schade veroorzaakt door reumatoïde artritis.

Blootstelling aan bijna-infrarood licht verhoogt de collageenproductie. Collageen is verantwoordelijk voor de elasticiteit van huid en beenderen. Door de collageenproductie te verhogen, regenereert het beenmerg sneller om de schade veroorzaakt door reumatoïde artritis te verminderen.

Een langdurige ontsteking in de gewrichten rekt en verzwakt de ligamenten en pezen rond het gewricht en veroorzaakt vervorming van de botten in de omsloten gebieden. Dit gebeurt in de latere stadia van reumatoïde artritis.

Een verhoogde collageenproductie verbetert ook de gezondheid van de gewrichten; dit betekent dat ontstekingen in de gewrichten niet dezelfde schadelijke gevolgen hebben.

Bovendien stimuleert de toename van de collageenproductie de celregeneratie in het lichaamseigen beenmerg en geneest het de schade die door langdurige ontstekingen is veroorzaakt.

Bestraling met het infrarode lichtspectrum heeft niet alleen een ontstekingsremmend effect, maar verhoogt ook de collageenproductie, zodat de genezing van de beschadigde botten, pezen en ligamenten, veroorzaakt door het jarenlang leven met reumatoïde artritis, kan beginnen.


Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

X-trend infrarood sauna therapie verlicht stressrespons: een oorzakelijke factor bij reumatoïde artritis

Hoewel medische deskundigen nog geen directe oorzaak voor reumatoïde artritis hebben gevonden, wordt aangenomen dat een stressvolle levensstijl zowel bijdraagt tot het ontstaan van de ziekte als perioden van “flare-ups” teweegbrengt.

Als mensen die aan deze ziekte lijden in staat zouden zijn een grotere staat van ontspanning te handhaven of de mogelijkheid zouden hebben om de stressrespons gemakkelijk te verlaten, zou remissie een constante zijn.

De warme stralen van het infrarode lichtspectrum openen en verwijden het celmembraan om een toestand van ontspanning teweeg te brengen.

Wanneer ontspanning optreedt, wordt energie van buitenaf teruggezogen in het netwerk van het lichaam om het te voeden en te genezen. Langdurige stressreacties veroorzaken veel ziekten in het lichaam.

De X-trend infrarood sauna is een aangenaam middel dat het lichaam uit de stressreactie brengt in een toestand van rust en ontspanning waarin genezing kan plaatsvinden. Mensen die aan reumatoïde artritis lijden, moeten ontspanning vinden om de ziekte te kunnen genezen. Voor deze mensen is ontspanning geen luxe maar een noodzaak.

Daarom kan de X-trend infrarood sauna voor patiënten met reumatoïde artritis een reddingslijn zijn die hen van de activering van de ziekte terug in remissie brengt.
Beste Infrarood Sauna Kopen Bij X-Trend

Door de bloedstroom om te keren door de aangetaste gewrichten boven het hoofd te laten hangen, wordt de ontsteking verminderd en kunnen de infraroodstralen directer doordringen in de pijnlijke delen van het lichaam.

De X-trend infrarood sauna werkt niet met grote uitwendige warmte, maar verhoogt de inwendige kerntemperatuur. Het is dus comfortabel om 15 tot 50 minuten in het toestel te zitten.

Hoe langer men wordt blootgesteld aan het infraroodspectrum, hoe groter de ATP-productie, waardoor een intern klimaat ontstaat van vochtcirculatie van hyperoxygene bloedcellen.

De temperatuur in de X-trend infrarood sauna hoeft niet hoog te worden ingesteld om te profiteren van de gezondheidsvoordelen van een betere bloedsomloop. Door een positie in de infraroodsauna te kiezen waarbij de pijnlijke lichaamsdelen zich dicht bij de stralers bevinden, worden de symptomen verlicht zonder dat de blootstelling aan hoge temperaturen toeneemt.

Als u of iemand die u liefheeft lijdt aan reumatoïde artritis, kan een behandeling met een X-trend infrarood sauna de oplossing zijn om genezing te vinden, vooral als tijdens de saunabeurt bepaalde houdingen worden aangenomen die de bloedcirculatie naar de pijnlijke delen van het lichaam bevorderen.

X-trend infrarood sauna therapie voor reumatoïde artritis is een behandelingsmethode die binnen de eerste vier weken kan leiden tot een groter welzijn zonder pijnlijke symptomen. Deze behandeling leidt ook tot een toestand van ontspanning en bevrijdt de patiënten van stressreacties die verantwoordelijk zijn voor het activeren van de ziekte.

Hoewel reumatoïde artritis een pijnlijke en potentieel dodelijke ziekte is, is er hoop voor patiënten die lijden onder de meedogenloze greep van deze ziekte.

Het betreden van het infrarode lichtspectrum opent de mogelijkheid dat er een nieuwe toekomst aanbreekt waarin verlichting van de pijn bij reumatoïde artritis mogelijk is zonder schadelijke bijwerkingen en waarin zelfs volledige remissie kan worden bereikt.


X-Trend Infrarood Sauna
X-trend infrarood sauna

Mensen zoeken ook naar:

x trend prijs
infraroodcabine

Waarom een infraroodsauna kopen