X-Trend infraroodcabines

De beste infrarood sauna kopen aan de beste prijs? Kies voor de topkwaliteit infraroodsauna’s van X-Trend, de #1 expert in België.

Ontdek ons infraroodcabine gamma en modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met advies aan:

X-Trend Infraroodcabines

Stap 1 van 2

X-Trend Infraroodcabines
X-Trend infraroodcabines

Waarom een X-Trend infraroodcabine kopen?

Iedereen houdt van warmte. Sommige mensen vinden de zomertemperaturen echter te heet en niet iedereen kan tegen de hitte van een sauna. We hebben ook te maken met steeds strengere winters, en dan kan de warmte je een wereld van goed doen. Een infraroodcabine kan de oplossing zijn als u wilt genieten van de warmte, die ook heel goed is voor veel lichamelijke en geestelijke problemen. Wist u bijvoorbeeld dat een infraroodcabine kan helpen uw bloeddruk te verlagen of te verhogen? Of dat de geleidelijke warmte van een infraroodcabine de bloedsomloop stimuleert? Een infraroodcabine kan ook een oplossing zijn voor mensen met een tekort aan vitamine D.

Daarnaast heeft een infraroodcabine nog een leuk voordeel: u verbrandt veel calorieën wanneer u geniet van de warmte die de infraroodcabine u biedt. Naast alle voordelen voor de gezondheid, is een moment voor jezelf ook gewoon heel fijn. Als u een infraroodcabine voor uw huis koopt, kunt u op elk moment genieten van een ontspannend moment zonder dat u weer naar buiten hoeft.

In tijden waarin we het allemaal erg druk hebben, kan een infraroodcabine een goede aanvulling zijn op uw wooncomfort! Een infraroodcabine is niet iets wat je elke dag koopt. Daarom is het goed om eerst juiste informatie te krijgen. X-Trend weet ook dat een grote infraroodcabine niet in elk huis past. Daarom hebben wij een grote keuze aan infraroodcabines in ons assortiment. U kunt kiezen voor een hut voor één persoon die snel in de meeste woonruimtes past. Maar heb je meer ruimte? Dan kunt u ook een groter model kiezen. Maar er zijn ook mogelijkheden voor huishoudens met minder ruimte maar wel de wens voor een infraroodcabine! Wij informeren u graag over alle voordelen en mogelijkheden van de aanschaf van een infraroodcabine.

X-Trend Infraroodcabines

Geniet van een infra cabine van het merk X-Trend

Natuurlijk kunt u de infraroodcabine ook alleen gebruiken. Maar net als een bezoek aan de sauna, kan een bezoek samen ook heel aangenaam zijn. Geniet van de sauna met een vriend of vriendin of bespreek de dag met uw partner! Bij de aankoop van een infraroodcabine is het zinvol deze keuzes te overwegen. U kunt kiezen voor een hut voor één persoon, maar als u verwacht de hut vaker te zullen gebruiken, is het de moeite waard een hut voor twee personen te overwegen.

Elke X-Trend infraroodcabine heeft zijn eigen voordelen. Eén cabine biedt de mogelijkheid om uw telefoon of iPad aan te sluiten, en een andere cabine heeft een ingebouwd audiosysteem zodat u van de warmte kunt genieten terwijl uw eigen muziek op de achtergrond speelt. Natuurlijk zijn er ook andere verschillen:

De Sumum Single infra cabine

De Sumum Single infraroodcabine biedt de mogelijkheid van lichttherapie en heeft ook geïntegreerde kortegolfverwarming.

De Magnus Duae infra cabine

De infraroodcabine Magnus Duae biedt onder meer een leeslampje in de infraroodcabine, heeft een kabelaansluiting voor uw mobiele telefoon en is uitgevoerd in cederhout.

De Desertus Combi infra cabine

De Desertus Combi biedt onder meer een iPhone-aansluiting met twee boxen, decoratieve “zoutstroken” met verlichting en afstandsbediening en deze infraroodcabine is bekleed met espenhout aan de binnenkant en Canadees rood cederhout aan de buitenkant. Naast deze voorbeelden zijn er natuurlijk nog veel meer infra-cabines waaruit u kunt kiezen. Wilt u bijvoorbeeld niet veel ruimte verliezen door een infraroodcabine te installeren? Dan kunt u ook de infra-cabine van Lectus Solis bekijken.

Voordat u een infraroodcabine koopt, moet u nagaan wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn. Denk na over wat je wilt dat de cabine doet: Zijn er fysieke redenen waarom u een infraroodcabine wilt kopen, of wilt u ontspannen en tot rust komen? Daarnaast kan ook het uiterlijk van de cabine belangrijk zijn. Vooral als u de infraroodcabine op een goed zichtbare plaats in uw huis plaatst. Als u een duidelijk beeld heeft van al uw wensen, is het voor ons niet moeilijk om een geschikte infraroodcabine voor u te vinden.

X-Trend Infraroodcabines

Kenmerken van de beste infraroodcabine: X-Trend

Een infraroodcabine is de perfecte combinatie van gezond leven en ontspanning. De warmte van een infraroodcabine kan u ontspannen. Bovendien heeft het vele positieve effecten op uw gezondheid. Wij hebben reeds aangegeven dat een infraroodcabine uw bloeddruk kan doen dalen of stijgen, dat hij de bloedsomloop op de juiste manier kan verbeteren en dat hij ook een pijnstillende werking heeft.

Een goede infraroodcabine kan daar onder meer voor zorgen:

  • Je hebt misschien minder last van koude voeten en handen;
  • U zult een verbetering merken van symptomen zoals netelroos;
  • Als u lijdt aan psoriasis of eczeem, kunt u een positieve verbetering merken;
  • Kwalen zoals artritis kunnen aanzienlijk worden verlicht door het gebruik van een infraroodcabine;
  • Infraroodcabines kunnen de huid helpen verjongen en zijn ook doeltreffend tegen cellulitis;
  • Voor vrouwen kan een goede infraroodcabine helpen bij hevige menstruatiepijn;
  • Vermoeidheid en rugpijn kunnen worden verlicht door de warmte en straling van infraroodcabines.

Naast het positieve effect van een goede infraroodcabine op gezondheidsproblemen, hebben deze cabines ook een goed en therapeutisch effect op de geestelijke gesteldheid.

Dit is hoe een goede infraroodcabine u kan helpen:

  • Als je je weerstand verhoogt, ben je beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.
  • Door de warmte en straling van infraroodcabines ervaart u pure ontspanning, bent u minder vatbaar voor stress en kunt u beter loslaten.

Wist u dat infraroodcabines ook worden gebruikt bij kankertherapie? Deze doelgroep is bijzonder vatbaar voor invloeden van buitenaf, omdat hun weerstand door de medicatie drastisch wordt verminderd. Infrarood kan de weerstand helpen verbeteren. Bovendien is een infraroodcabine niet zo heet als bijvoorbeeld een sauna. Mensen met een verminderde weerstand kunnen de vochtige hitte van de sauna vaak niet aan. De warmte van een infraroodcabine is een droge warmte die u onmiddellijk in uw lichaam voelt, wat op zijn beurt voor ontspanning zorgt.

Dit geldt echter niet alleen voor mensen die een intensieve kankertherapie ondergaan. Ook mensen met chronische ziekten kunnen veel baat hebben bij een goede infraroodcabine. Natuurlijk is het altijd raadzaam om te bespreken of het gebruik van een infraroodcabine ook voor u gunstig kan zijn. Naast de bovengenoemde punten voor uw gezondheid heeft een infraroodcabine nog een ander voordeel.

Het is heel goed om calorieën te verbranden. Ter vergelijking: roeien in de sportschool verbrandt ongeveer 800 kcal, joggen ongeveer 400 kcal en fietsen 300 kcal. Als u een warmtegevoelig persoon bent en een infraroodcabine gebruikt, kunt u tot 800 kcal uitzweten. Je doet dit door gewoon te ontspannen in de warmte. Zo werkt u tegelijkertijd aan uw ontspanning en uw gezondheid! Terwijl u van de warmte geniet en ontspant, maakt uw lichaam meteen van deze gelegenheid gebruik.

De warmte zorgt ervoor dat het lichaam kan ontgiften. Omdat de warmte van de infraroodcabines diep in uw weefsels doordringt, kan het natuurlijke metabolisme worden versneld. Door de verbeterde bloedcirculatie kan er meer zuurstof naar de weefsels in het lichaam worden gebracht. Wist u dat topsporters vaak de infraroodcabine gebruiken om op te warmen? Omdat de infraroodwarmte zo diep in het lichaam kan doordringen, worden de spieren onmiddellijk opgewarmd en zijn ze dus veel minder vatbaar voor blessures.

De infraroodcabine is ook een goede optie na het sporten. Veel mensen gaan naar de sauna om te ontspannen na een training. Deze vochtige warmte kan er echter ook toe leiden dat u snel moe en oververhit raakt. Door gebruik te maken van infrarood, de droge warmte, verzorgt u uw spieren na een intense training. U hebt ook een extra moment voor uzelf om te ontspannen voordat de drukte van de dag weer begint.

X-Trend Infraroodcabines

Neem contact op met X-Trend voor prijzen en modellen van infraroodcabines.

Na het lezen van het bovenstaande zou u kunnen denken dat deze infraroodcabines alleen kunnen worden gebruikt in grote wellnesscentra, enz. Een logische gedachte als je leest wat deze hutten voor je kunnen doen. Gelukkig kunnen infraroodcabines ook thuis worden gebruikt. Aangezien de hutten op het elektriciteitsnet kunnen worden aangesloten, kunt u ook thuis van deze luxe genieten. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over hoge energierekeningen; een infraroodcabine verbruikt tussen 1100 en 3000 watt. Ter vergelijking, uw stofzuiger verbruikt ongeveer 2000 watt.

Wij begrijpen heel goed dat u na het lezen van dit artikel nog vragen kunt hebben over de werking of het gebruik van onze infraroodcabines. We hebben tenslotte veel informatie met u gedeeld. Maar hoe weet u nu precies welke infraroodcabine bij uw wensen en woonsituatie past? Wij willen u helpen de juiste keuze te maken. Maar u kunt ook bij ons terecht met vragen over de verschillende modellen en extra opties. Voor al uw vragen kunt u altijd terecht bij het X-Trend personeel. Wij hebben de kennis om u te helpen de juiste keuze te maken wanneer u een infraroodcabine wilt kopen.

X-Trend Infraroodcabines

Prijzen van infra cabines – aanbod op maat bij X-Trend

Zoals u hebt gelezen, hebben we verschillende infra-cabines, elk met hun eigen voordelen. Afhankelijk van uw wensen, kunnen we kijken welke hut het beste bij u past. We doen u graag een aanbod. Wij weten dat elke levenssituatie anders is en dat u misschien bijkomende eisen hebt wanneer u een infraroodcabine wilt kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld meer te weten komen over de extra opties die infraroodcabines bieden, zoals het aansluiten van een mobiele telefoon, een audiosysteem of een leeslamp.

We kunnen ook samen naar de materiële versie kijken. Als u ons vertelt wat u wilt, kunnen we samen de mogelijkheden bekijken. Vervolgens implementeren wij deze mogelijkheden in een geschikte infraroodcabine. U ontvangt dan van ons de mogelijkheden en prijzen in een offerte op maat. X-Trend wenst iedereen een ontspannen tijd en een gezond leven.

X-Trend Infraroodcabines